Скандинавски филми и сериали - Тема 4

• 33 644
  • 399
  •   3
Отговори
# 390
  • София
Около гостуването на Нсбьо у нас, "уебкафето", което преглеждам почти редовно, направи своя среща с него и я раздели на 2 тематични части. За Ю - като писател вече споделих в темата за сканди литературата:
https://bg-mam.ma/p/1691778/50483226

А сега иде ред на научим нещичко от самия Несбьо за предстоящия сериал, в който той не е изоставен настрана, а пише и наблюдава...

Ей ви го Тобиас Сантелман - този Хари Хуле ще гледаме. и (някои ще са разочаровани от сега, но...)

"Романите ги има. Ако ги харесвате - четете ги. Това е нещо друго - телевизионно шоу със същото име и същия сюжет, но не е същият персонаж. Но е доста близо. Не е чак толкова различен, но не е Хари Хули от романите", пояснява сценаристът и писател. (казва "родителят" на Хуле, писателят.)
9 епизода - базирани на "Пентаграма"
А за новия роман от поредицата с Хари, Ю загатва само това:
В историята ще има определени елементи от поредицата. "Намирам го за забавно", пояснява Несбьо. Но предупреждава, че "това са детайли, за които няма да разберете, ако не сте гледали сериала".
Ю Несбьо: Ако искате да харесате сериала, не очаквайте Хари Хуле от романите
https://webcafe.bg/seriali/yu-nesbyo-ako-iskate-da-haresate-seri … -ot-romanite.html

# 391
  • в сърцето на един мъж...
Много харесвам Тобиас и се радвам, че точно той ще изиграе ролята на Хари. Така си го представям.

# 392
  • България
Сантелман съм го запомнила от Последното кралство и ми остави голямо впечатление с ролята си.

Имате ли идея къде и как мога да гледам онлайн Koka björn/How to cook a bear - нов сериал с Густаф Скарсгард?

Последна редакция: пн, 24 ное 2025, 00:21 от ferencliszt

# 393
Сантелман съм го запомнила от Последното кралство и ми остави голямо впечатление с ролята си.

Имате ли идея къде и как мога да гледам онлайн Koka björn/How to cook a bear - нов сериал с Густаф Скарсгард?

Аз там го гледах за пръв път, после в още един много добър сериал. И се влюбих в него Simple Smile
Гледам, че на трейлъра горе пише Дисни плюс, може би там го има.

Ако не си го гледала - препоръчвам - Frikjent
И това - Ut og stjæle hester

Последна редакция: пн, 24 ное 2025, 08:10 от Geia

# 394
  • България
Намерих си Мечката и я препоръчвам. Много интересен криминален сериал с разследващ елемент.

# 395
  • Бургас
Може ли линк за тази Мечка, да погледна и аз?

# 396
  • България
Koka björn/буквален превод: Сварете мечка, дайде, моля предложения за по-литературно заглавие. Не става дума за хора, ядящи мечки.
https://www.imdb.com/title/tt23772966/

# 397

Гледам, че на трейлъра горе пише Дисни плюс, може би там го има.

Ако не си го гледала - препоръчвам - Frikjent
И това - Ut og stjæle hester
Koka Björn го няма в немското Дисни. Явно за различните страни иам различни програми

# 398
  • Бургас
Благодаря ти, ferencliszt ! Но ще го пропусна, че не го откривам на бг.

# 399
Възможно е Веч, понякога се различават. Просто на трейлъра стои логото на дисни.

Общи условия

Активация на акаунт