Отговори
# 120
Много хубава снимка. Heart Exl

Ками, няма смисъл да спорим, да, всеки има различно мнение.

# 121
  • Яко в Матрицата...
Снежке, хайде спри се малко вече. Разбрахме - не харесваш Афра, не харесваш Сейран. Ето, благодарение на сценария и Гюнтер мечтата ти ще се изпълни - Пельо ще мие краката и ще прави масаж на Феро бей, както Ифакат обслужва дедето... И нека дизито да свършва, та да рахатясаш, че явно ти е голям дерт Wink

И не е нужно да цитираш кой какво мисли в мрежата Х, ние имаме глави на раменете си. От ултраси акъл не се взема.

# 122
Приветтт...
Рядко пиша,но редовно ви чета и не се сдържах сега....Напълно съм съгласна с написаното от Рени ,Ками и Еванджелин  Hands Plus1...Няма да повтарям ,само няколко думи...Сейран постъпи правилно ,а Феритчо, милия не можа да понесе истината и откачи....Интересно ми е как после ще обясни на дедето си ,че рисунката на пръстена е на Сейран ,а не негова.И...последно...не мисля ,че сериала се крепи на Мерт...все пак има двама главни герои и Афра се справя чудесно ....била крещяла ,ами това е ролята и,а и той не и отстъпва...

# 123
  • Ямбол
Незнам този постер дали е правен за сегашния сезон или за 3 сезон,ако има такъв,но пръстена е на ръката и.Дано да станат новите господари на имението.Ишалах 🥰
https://www.instagram.com/p/Ct_9yk5IfYk/?igsh=MzRlODBiNWFlZA==

# 124
Да не забравяме , че не са само Афра и Мерт !

Да му имам обувките на Таро !  Simple Smile

# 125
Рени, защо да се спирам? Нали тук нямаше цензура и можеше да се споделя всичко? Или като не ви харесва нещо, не може? Така мисля и споделям. Тук да не е фенклубът на Афра/Сейран? Ми кажете, да се коригирам. Аз в туитър почти не влизам, а и не разбирам турски... от другаде е. А и акъл никъде не виждам да давам. То  и аз разбрах, че мразите Буче и че имала една мимика, и била риба..., ама не спирате. Така че не разбирам забележката. Да свършва дизито и да рахатясам? Нещо си се филмирала... май. А колкото до Пело, след като разбрах какво е направила... вече и нея не я харесвам за Феро. Но Буче ми е симпатична. Актуализирам данните, да знаеш другия път за какво да ме плюеш.

Последна редакция: сб, 23 дек 2023, 18:07 от ·٠•Snejka•٠·

# 126
Да не забравяме , че не са само Афра и Мерт !

Да му имам обувките на Таро !  Simple Smile

Ха ха ха ...тоя Таро ми е много интересен...до снощи хич не го харесвах...един такъв изсулен,рошав...все с едни широки гащи Rolling EyesJoy ,ама в снощната серия взе ,че ми хареса...беше прилично сресан...JoyJoyJoy

# 127
Рени, няма смисъл да се спори, дурум ортада Joy
Днес обърнахте малко внимание и зачестиха тъпите коментари Smirk

За този случай какво ще коментирате, че май не прочетох нищо Thinking

Феро най-много го заболя за деде, доколкото разбрах Grinning

И да, тук е фенклубът на Афра/Сейран и на Мерт/Ферит. Не е хейтърски клуб, каквито обичате да посещавата в Х.

# 128
Ками, Таро е готин, на мен ми харесва. Но обувките... а и широкият панталон. Laughing

# 129
  • Яко в Матрицата...
Еве, тъй тъй... няма смисъл... Joy Все си го повтарям, ама понякога ми е трудно да се сдържа, пък и нали съм скорпи. Ще се постарая повече Wink

# 130
Ох, Евче, и ти с този Х... Аз там почти не влизам. Бъркаш ме с някого. За другото ще си замълча.

# 131
Рени, няма смисъл да се спори, дурум ортада Joy
Днес обърнахте малко внимание и зачестиха тъпите коментари Smirk

За този случай какво ще коментирате, че май не прочетох нищо Thinking

Феро най-много го заболя за деде, доколкото разбрах Grinning

И да, тук е фенклубът на Афра/Сейран и на Мерт/Ферит. Не е хейтърски клуб, каквито обичате да посещавата в Х.

Щом така поставяш въпроса , да се изкажа. Тук Феро , както си е свикнал ,направо си я заряза. Няма транспорт , няма пари , но поне одеало и остави.  И виждам една  изоставена , сама жена , но за сметка на това упорита и смела. После се чуди , защо му причинява това . Ами  ето за това !

# 132
Някой забеляза ли Суна когато хвана под ръка Кая според мен все едно на сили и според мен както някой по горе писа ще бъде пак с Аби !

# 133
Абе тази Сейран защо ли му причинява всичко това? Човекът в прав текст и каза, че била едно нищо без Корхан.
Попаднала на хора и станала човек Head Band Иначе нямало да е такава Сейро Grin
Пък и кой щял да се тревожи за нея Head Band

# 134
  • Яко в Матрицата...
Еве, заряза я насред нищото Феро бей, след като отново я изкара виновна, че се е родила в семейството, в което се е родила... Ама то от любов, бее... нищо не разбирате вие Joy

Някой забеляза ли Суна когато хвана под ръка Кая според мен все едно на сили и според мен както някой по горе писа ще бъде пак с Аби !
Това беше много странно. Аз също се питах какво по-точно се случва с Кая? Каква беше тази криза? Защото Суна не сподели с него или ревнуваше, или...

Общи условия

Активация на акаунт