Отговори
# 135
Абе тази Сейран защо ли му причинява всичко това? Човекът в прав текст и каза, че била едно нищо без Корхан.
Попаднала на хора и станала човек Head Band Иначе нямало да е такава Сейро Grin
Пък и кой щял да се тревожи за нея Head Band
Според думите му , тя е продукт на Корхан. Ами хак да им е !

Не вярвам Суна да бъде с Аби ,въпреки че душата и плаче.  Не е чак толкова смела. Ифа набързо ще и настрои чакрите. Много се подава на манипулации.

Последна редакция: сб, 23 дек 2023, 18:13 от Kami_J

# 136
Абе тази Сейран защо ли му причинява всичко това? Човекът в прав текст и каза, че била едно нищо без Корхан.
Попаднала на хора и станала човек Head Band Иначе нямало да е такава Сейро Grin
Пък и кой щял да се тревожи за нея Head Band

От снощи се чудя защо Гюнгер направи това  ...Ферит удари дъното🤕😫 Интересно сега какво ще следва...Но те се ожениха втория път, без да са изчистили нещата от първия...И резултата беше това. Но Ферит...да я нарече жалка, добре че били деде и семейството му...Ама то това семейство се разпада....Дано скоро Ферит го разбере 😫🤕 Уж щеше да покаже на всички от семейството кой е....

# 137
Благодаря за новата тема Благодаря за превода на интервюто

# 138
Ками, Таро е готин, на мен ми харесва. Но обувките... а и широкият панталон. Laughing
И на мен Таро ми харесва. Малко нещо  прическата не ми е ОК   ама ще го преглътна. За стайлинга нямам думи. Сигурно не разбирам от мода , щом го избраха за най-стилния мъж на годината. Спечели ме с това ,че последната му връзка е 7 годишна. Не харесвам мъжете-пчелички   , от цвят на цвят. В тези среди това си е направо рекорд.

# 139
Еве, заряза я насред нищото Феро бей, след като отново я изкара виновна, че се е родила в семейството, в което се е родила... Ама то от любов, бее... нищо не разбирате вие Joy

Някой забеляза ли Суна когато хвана под ръка Кая според мен все едно на сили и според мен както някой по горе писа ще бъде пак с Аби !
Това беше много странно. Аз също се питах какво по-точно се случва с Кая? Каква беше тази криза? Защото Суна не сподели с него или ревнуваше, или...
.   

Да наистина и двамата бяха доста странни Кая се ядоса много което не е нормално ако не чувства нищо после тя си дръпна ръката от  на Абидин а се видя че не и се искаше според мен поне после физиономията като хвана Кая под ръка всичко е доста странно ще видим къде ще му излезе края а за Сейран и Ферит аз съм на същото мнение като Рени и Еванджели !

# 140
# 141
  • Яко в Матрицата...

Секси Афрош ли, Сейрош ли ... Heart Eyes

# 142
Рени, Афрош е - от реклама на Елидор.
Сега се сетих , къде изчезна Диджле ? Така и не разбрахме какви бяха тези отношения с Орхан - приятелски ли , други ли !?

# 143
Хора, гледаме драма. Какво значи отмъщение? Сейран чрез историята на своя живот даде пример, че не трябва да се мълчи, че трябва да се говори за тези проблеми - принудителен брак, насилие в семейството, покупка на булки, лъжлив морал, лицемерие в най-висша форма, практикувано дори в каймака на обществото. Нали това искахме? Послания… Сега… ама тя си отмъщава 🤦

Ферит да се научи да си подрежда приоритетите. Тогава може да иска нещо от Сейран. Феро е точно като Кязъм. Не приема нещата да не се случват, както той иска и от благите думи минава директно към заплахите или към обидите. Точно това не ми харесва в развитието на сценария - отново и отново се връщаме към семействата им. Дано вече се намери изцеление и за двамата. Дори и с цената на това да не са заедно. Ферит уж вижда, че дедето управлява всички и пак само за него мисли.

Точно така, но нали разбра, на всеки гледната точка е различна.

# 144
Много хубава снимка Simple Smile Четин как го е прегърнал наш Рамо 😍
Сигурно му се възхищава на всяка изиграна сцена.. а Мерт във всяка сцена с Четин има голям респект и уважение към него, личи си Simple Smile

# 145

Точно така, но нали разбра, на всеки гледната точка е различна.

Момичета,никак не е приятно това,което правите в нашата тема
Разбрали сме се всеки да изказва своето мнение без реплики,дуплики,сарказъм и обиди от страна на другите
Спрете се,нали сами казвате,че това е сериал
Всеки възприема и тълкува видяното по сой собствен и уникален начин
Не виждам защо трябва всички да сме на едно мнение и да ахкаме и охкаме в захлас
В споровете винаги има зрънце истина и това е хубавото...че мислим и че се вълнуваме
Надявам се,че няма да се повтори и,че ще се уважаваме взаимно
Ponky?

# 146
Това бил приносът на кака Саджиде към снощната серия Grinning

https://twitter.com/adadiffindo/status/1738492236843642901

Разправят, че Афра и Мерт имат снимки в Канлъджа днес... май Sunglasses
И Гьозде била там.

# 147
Стига ръмжете едни на други ...Simple Smile Идват празници Дядо Коледа харесва послушни деца. Буче ни ...ги харесвам сори Снеже. Аз харесвам само Мерт другите ги уважавам не съм си позволила да обидя никой - никъде. Пари да ми дадат не бих продължила ако нямах любим фактор който да костя и мисля всяка седмица. Човек съм който не е гледал Вратата с 10 годишен любим актьор..
Колкото до това заради кого се гледа и какво се гледа всеки си има фенове даже и ИфОр Simple Smile
Но и мен ме държи Мерт уважавам всички иначе... все още ,но аз съм мазохист а за сцената в гората аз и повече чаках тогава нямаше да имате място къде да го оплюете обаче - нищо не ми е.

Последна редакция: сб, 23 дек 2023, 19:38 от x BlackRose x

# 148
Здравейте,момичета!Отдавна стоя на балкона и ми е интересно да чета.
Благодаря и за темите,и за преводите,и за интересното инфо.

Аз изобщо не харесвам Пелин…как може отрицателен герой да се харесва…..да се харесва играта на актьор в отрицателна роля е едно,но да се харесва Пелин…това е най-малко смешно..В сериала героинята е тъпа и жалка…обича да играе игри,да интригантства,да е подмолна….За това и Сейран не я отразява.Интересува се само за отношението на Ферит към нея.
Може ли да ти се показва по хиляди начини,че не си желан,обаче да се натискаш..покажи малко мозък, малко класа,малко гордост..Хайде,момиче /Пелин/можеш и по-добре да се справиш в живота!Това е историята на Сейран и Ферит!

# 149
Стига ръмжете едни на други ...Simple Smile Идват празници дядо Коледа харесва послушни деца. Буче ни ...ги харесвам сори Снеже. Аз харесвам само Мерт другите ги уважавам не съм си позволила да обидя никой - никъде. Пари да ми дадат не бих продължила ако нямах любим фактор който да костя и мисля всяка седмица. Човек съм който не е гледал Вратата с 10 годишен любим актьор..
Колкото до това заради кого се гледа и какво се гледа всеки си има фенове даже и ИфОр Simple Smile
Но и мен ме държи Мерт уважавам всички иначе... все още ,но аз съм мазохист а за сцената в гората аз и повече чаках тогава нямаше да имате място къде да го оплюете обаче - нищо не ми е.

Дидке, харесвай си, когото искаш, няма нужда да се извиняваш, демокрация е. Аз не харесвам Афра/Сейран, но не и казвам съблезъб тигър, както по принцип я наричам, защото знам, че тук има много нейни фенове. Но това не спира антифеновете на Буче да я наричат хамси/риба. Но, както казах, демокрация е. Това за тигъра няма да се повтори, просто го давам като пример и се извинявам.

Остави ти тази работа, ами я ми направи едно гифче на плюнката.

Общи условия

Активация на акаунт