Отговори
# 150
Какво има в Канлъджа?

# 151
Не знам какво има, но се сетих сега, че Гюлгюн говореше с някой по телефона снощи. Адвокат май беше.
Говореше за някакъв дом, а друг да се обяви за продажба галиба. Може би има наследство от родителите си и смята да се установи там. Може би ще вземе Сейран при себе си /белки/

# 152
Снеже , тигър ли? Въх никога не си ми казвала - шок съм .Dizzy Face За Сейран е нали?
Знаеш ,че заявки не отказвам.Винаги съм правила всичко за всеки стига да имам време - на лични го чакай. Това касае всички ако някой има заявки или нещо даже и извън сериала да е винаги мога да помогна стига да съм свободна и да имам това време.
Снощи за лек миг повярвах на Кязъм ,че съжалява за всичко ето някой който много харесвам как играе и да Мелоди аз харесвам само отрицателни роли искам да кажа ,че ако Буче не беше .... може би имаше повече шанс нейната героиня да бъде не толкова хулена и по одобрена , но актьорското и ниво е язък,че го е завършила е нулево или може да е само в тази роля и да има напредък по натам в кариерата си не знам.
Сещах се как гледах дикцията на СК в ЗИ ,но и тя беше трагедия уж същата история.
Желая и здраве и успех не и желая добро ,но ... не е моето ама хич. Кой знае може да се събуди в някой друг проект аз мисля,че нарочно Гюнгер я пише така ....

# 153
Добър вечер  Hug Hug Hug
Диди мерси за новата ни тема  Flowers Tulip
Рени  мерси за превода на интервюто на Сейран   Flowers Tulip
В анкетата гласувах ,че ще има катастрофа/инцидент.В момента отношенията между Сейран и Ферит са в най-лошата си възможна фаза.До сега никога не са били толкова скарани ,обидени и отчуждени един от друг и само нещо голямо и разтърсващо като катастрофа  или някакъв друг инцидент  би могъл да ги събере отново заедно.
Без превод малко не можех да разбера защо Сейран го даде това интервю ,но сега благодарение на Рени,която внесе светлина в мрака Heart я разбрах и въпреки че според мен не беше необходимо да влиза в такива подробности разбирам и нейната гледна точка и това че от безсилие гняв и обида избухна и си каза всичко.
Всички грешки които Ферит направи първия сезон сега му се връщат с лихвите .И най-голямата му грешка стои с големия си корем и го чака доволна и предоволна в имението ,а  той и Сейран плащат лихвите  Cry
Кая не можах да му разбера избухването на какво се дължи Thinking Дали защото е влюбен в Суна и ревнува или защото е болен като майка си Thinking Обаче ме изкефи каква реклама направи Нюкхет с прахосмукачката Simple Smile
Сейран и Суна хубав номер му спретнаха на Кязъм ,ноооо и той добре подкова Сейран и не стига ,че тя така или иначе му беше много насъбрала на Ферит и допълнителното инфо което получи съвсем  я изкара извън релси и тя спря да мисли разумно. Милата до последно се съпротивляваше на идеята за интевюто но накрая се предаде.
На Сейран и Ферит най-големия им проблем са двете им семейства и Пелин.Ако ги нямаше тях те двамата щяха да си се разберат много добре ,но за съжаление ги има и те ги дърпат непрекъснато на зад.
В тази серия всички с изключение на Буче бяха великолепни.Това момиче е просто потрес.За разлика от нея Афра и Мерт са повее от великолепни ,а Кязъм също игра много добре.Направо му повярвах в началото като бяха в къщата със Сейран ,но после естествено  той си показа истинския характер и стана ясно какви ги върти.

Ще я повторя пак тази снимка, но много ми харесват Четин ,Емре и Мерт какво хубаво позитивно излъчване имат  на нея. А след такъв тежък епизод като този от снощи на мен поне ми харесва да знам ,че въпреки ,че в серията всички бяха срещу всички в рала на сета цари добро настроение и разбирателство. Simple Smile

# 154
Да,БлакРоуз…актрисата е друга тема и моето мнение е подобно,но няма да обиждам актьори…ще коментирам само ролята.Иначе още в началото само табели имаше по нея…един от най-скъпите часовници,гривни и колиета на на-престижни фирми….даже в имението султанките нямаха такива…демек голяма заявка

# 155
Дидке, аз пък не знаех, че си толкова негативно настроена към Буче... чак не и желаеш добро... Както и да е, всеки има право да не харесва или харесва някого.

Ени, много мила и топла снимка.

# 156
Heart Eyes

Разправят, че Ферит щял да оближе мястото, където се изплюл Stuck Out Tongue Winking Eye
Диди, няма нужда да ми правиш гифче, аз ще си извадя сама Sunglasses

# 157
VAL, извинявай, ако си го приела, като обида!
По никакъв начин не искам да наложа или втълпя моето мнение, но може би така ще прозвучи. Филма е драма  (гледаме психическите травми на героите), това, че всичко се разтяга и протаква е трик на всички, които правят филма, щом се гледа защо да не го удължат. Друго, филма е правен към настоящето, затова започва сериала да се бърка с реала, макар това с хамама и миенето на крака са традиции и все още ги има в Анадола.
След като се вижда, че това не са нормални отношения, реакции, поведения, защо очаквате те да направят нещо нормално.
Защо се омъжила втори път, разбраха, че се обичат и не могат един без друг, нали? Но, Сейран даде шанс на Ферит, но видяхме какво последва.
Пелин според мен се усмихна, защото най-накрая тя и бебето излязоха на бял свят, вече не са тайна, не трябва да се крие.
Всички страдат и от някаква обсебеност.
Това, което писа Ками- за Бог и избор, съгласна съм, пример: семейството, в което си роден е дадено от Бог, а семейството, което ще създадеш е избор.

# 158
Еве как ще го оближе? Чакай че ми стана смешно, но не мога да го разбера 😂

# 159
Кирилова, метафорично, бе Stuck Out Tongue Winking Eye

# 160
Кирилова, метафорично, бе Stuck Out Tongue Winking Eye

Ахххх... 😂 амаа то в нашето дизи се очаква всичко и си помислих, че буквално ще го направи 😂

# 161

Точно така, но нали разбра, на всеки гледната точка е различна.

Момичета,никак не е приятно това,което правите в нашата тема
Разбрали сме се всеки да изказва своето мнение без реплики,дуплики,сарказъм и обиди от страна на другите
Спрете се,нали сами казвате,че това е сериал
Всеки възприема и тълкува видяното по сой собствен и уникален начин
Не виждам защо трябва всички да сме на едно мнение и да ахкаме и охкаме в захлас
В споровете винаги има зрънце истина и това е хубавото...че мислим и че се вълнуваме
Надявам се,че няма да се повтори и,че ще се уважаваме взаимно
Ponky?

Не съм искала да те обидя, извинявай!
Не само твоето мнение е различно, има и други на твоето мнение.
Да, това е твоята гледна точка. Аз също съжалявам и съчувствам на Ферит за това, че е болен, но не и за действията и думите му, които са последствие от травмите му. Коментираме и Пелин, която е обсебена от Ферит, как няма достойнство, няма грам мозък и самочувствие, унижавайки се само и само да е с Феро. И тя е болна, това нейното не е нормално, станала му е жертва. Гледам на Ферит, като клиничен случай и аз като нормална жена също не бих му простила много неща.

# 162
Благодаря,Ponky:hibiscus:
прието

# 163
След снощи аз чакам нещо подобно от Ферит и тези двамата бяха трагедия голяма ,но много си ги харесвах.
Ето как отмъсти  Мехмет на съпругата си след молби и кандарми ,че не беше и изневерил с Нихан ,но не помнеше нищо.После и като разбра истината пак правеше стойки и всичко и там отиде до развод ако не бяха катастрофирали нямаше и да се съберат.

https://www.youtube.com/watch?v=YfOP4DqcxHY

Вал , не се коси за нищо! Heart

Последна редакция: сб, 23 дек 2023, 21:40 от x BlackRose x

# 164
Според мен или катастрофа и ще пострада Сейран и може би там ще вкарат някоя бременност, излишна на този етап и ще дадат ФБ, някой беше го писал по горе, че май тези дни Афра е ходила да снима в ялъто. Или Есме да почине..жалко добра женица, колко и тя изстрада покрай мъжа си и щерките..

Общи условия

Активация на акаунт