Отговори
# 165
Това е добро, Диде, но аз очаквам катастрофа, за да се оправдае счупеният крак на Мерт.

# 166
Това е добро, Диде, но аз очаквам катастрофа, за да се оправдае счупеният крак на Мерт.

- Диабетна криза
- Загуба на памет

Клише ,но работи винаги!

# 167
Благодаря,Ponky:hibiscus:
прието

Много се радвам, наистина не ми е цел.
Ако искаш гледай филма "Невинност", също турски- има го с бг суб, също сниман в имението и главния герой там е нарцис.

# 168
прието

Ако искаш гледай филма "Невинност", също турски- има го с бг суб, също сниман в имението и главния герой там е нарцис.

Сърма там ме гръмна защото си продължи линията за Недим от ЗИ защото това и
беше идеята да го покаже него такъв , но нейсе. Вместо Лейля не можаха ли нея да докарат? Поне има близка химикалка до Гюнго и тя пише по детайли и паралели.

# 169
Такааа, аз както винаги закъсняла с епизода Grinning
Направо на най- обсъжданият въпрос. Не ми хареса, това което направи Сейран. Беше си точно от яд. Заболя я, когато Ферит й каза, че е дъщеря на баща си и реагира. Не помня Халис Корхан някога да е издавал заповед да се дават хапчета на Сейран. Беше съгласен Ифакат да им попречи да имат дете, като им създава дрязги, но за директна заповед за хапчета не помня. Ситуацията ми заприлича малко на онази от миналия сезон, когато Сейран набеди Ферит, че е разказал на Пелин и майка й, че семейството й се ползва с облаги от брака, и че Кязъм пребива Есме. И 100 пъти да обясниш, че не си казал такова нещо, няма оправия.
Не помня семейството на Ферит да е забранявало на Сейран да учи. Внукът винаги е бил приоритет, но ако не ме лъже паметта дядото даде благословията си за училище. Дори последно я питаха за мнение на масата пред всички.
За Бога, тя дори подписа договор за работа. Пребори се с всички и успя.
Цели два пъти беше пусната от Корханови да си отиде и цели два пъти бе приета отново, независимо от нежеланието им последния път.
Деде има много грехове спрямо нея и не само, и съм щастлива, че Сейран го удари по- най- болното му място, но заслужаваше ли си? В моите очи я спасява това, че каза две думи и за баща си. Камъните не бяха само по Корхан, удари и по сестра си без да иска, но право в целта. Но отново, заслужава ли си?
Силните хора не разчистват сметки по подобен начин (мое мнение). Изправят се, загърбват и продължават, нека другите продължават да тънат в собствената си мизерия и самозаблуда. Моят успех и усмивка са моето отмъщение
Тихото, скромно и срамежливо момиче се изправи пред цяла Турция и извади кирливите ризи на показ.Геройство? Не мисля...

# 170
Малко да придвижа новия си шип - РамАф Heart Eyes
Бекяри хора, може пък да се харесат Sunglasses

https://twitter.com/butterfly_Turk/status/1738644772422549817

# 171
Според вас кой е лошия човек който ще оздравее? Аз мисля,че знам кой е... Но искам да чуя мнение по тази тема.
Затова се маскари Халис ,но ще видите ,че това е началото на Маскарада.Още има което Кязъм не знае особено видеото на Султанка. Мисля,че реалния произход на Ферит - родители и тн Султанка ги знае много добре.
Джули яда и гнева са лошо нещо не се стига до добро след това.

# 172
прието

беше идеята да го покаже него такъв , но нейсе. Вместо Лейля не можаха ли нея да докарат? Поне има близка химикалка до Гюнго и тя пише по детайли и паралели.

Ама много убит беше Серкай, един вдървен, не ми хареса как изигра ролята, никаква емоция.

# 173
прието

Ама много убит беше Серкай, един вдървен, не ми хареса как изигра ролята, никаква емоция.
Серкай не е актьор ,но за мен играе прилично и се развива така. Има и визия с Чаалар много ми харесаха в Афили Ашк. На мен ми е симпатичен доста не съм му почитателка иначе...

# 174
Мисля , че нямаше да се съгласи на интервюто. След като Ферит и наговори тези простотии , това наклони везната.
Гневна  или не , отмъстителна или не  - на мен ми хареса. Това лицемерие и псевдоморал не бива да се толерира .  Дали си е заслужавало - мисля , че да. Дори само за миг да е накарала някой  да се замисли пак е победа , дори и малка,  дори само затова , че Суна  призна пред себе си грешката си / така го видях аз/.

Само това ще напиша и приключвам с това интервю :
"Единственото нещо, от което се нуждае злото, за да триумфира, е добрите хора да не правят нищо."
 Едмънд Бърк

# 175
Да, Сейран беше ядосана, гневна и прочие...
Аз така го виждам, а и тя го каза, като няма на кого да разчита и къде да отиде....
Нали се махна, ония момичета я приютиха, даже изкара пари от частен урок и дойде баща й я отвлече. Никога нямаше да я остави, защото Сейран разведе ли се губи и Кязъм.
Когато гледах интервюто (за мен това е даване на гласност по даден проблем) се сетих за филма "Каква е вината на Фатмагюл", помните ли накрая покрай делото й как излизаха хора да я подкрепят  и се даде гласност как богатите прикриват стореното и колко изнасилени жени има, които са принудени да мълчат.

# 176
Ками, много ми харесват постовете ти

Тези хора такива текстове пишат... Евала!

https://twitter.com/Ozgee_ce/status/1738649202106810411

Не мога да се сбогувам с теб Heart Eyes

# 177
Аз така го виждам, а и тя го каза, като няма на кого да разчита и къде да отиде....
Нали се махна, ония момичета я приютиха, даже изкара пари от частен урок и дойде баща й я отвлече. Никога нямаше да я остави, защото Сейран разведе ли се губи и Кязъм.
Когато гледах интервюто (за мен това е даване на гласност по даден проблем) се сетих за филма "Каква е вината на Фатмагюл", помните ли накрая покрай делото й как излизаха хора да я подкрепят  и се даде гласност как богатите прикриват стореното и колко изнасилени жени има, които са принудени да мълчат.

По принцип харесвам такива сцени Нелка да ме поправи ако бъркам мисля,че и Неслихан имаше подобна сцена в Севдата след като героинята и се метна през терасата от гнус за да не спи с мъжа си който е женена насила - Емир.
Пример за сила на жената ще има и други сцени примерно в Мениджъра епизода в който беше гостенка Бурчин Терзиоулу героинята и беше подложена на насилие от някакъв продуцент и тя излезна и каза :Аз не разбрах никой грешно и тн...Такива сцени са добри - харесвам ги въпроса не е там обаче.

# 178

По принцип харесвам такива сцени Нелка да ме поправи ако бъркам мисля,че и Неслихан имаше подобна сцена в Севдата след като героинята и се метна през терасата от гнус за да не спи с мъжа си който е женена насила - Емир.
Пример за сила на жената ще има и други сцени примерно в Мениджъра епизода в който беше гостенка Бурчин Терзиоулу героинята и беше подложена на насилие от някакъв продуцент и тя излезна и каза :Аз не разбрах никой грешно и тн...Такива сцени са добри - харесвам ги въпроса не е там обаче.

Надеждата умира последна, все искам да видя Феро и другите да се оправят.
Къде е въпроса?

# 179
А какъв е начинът да се даде гласност, да се заговори за тези проблеми? Не е ли точно това?

Имаше Неслихан така сцена, Диди. После като Сейран се показа на прозореца на болничната стая и с мегафон каза на журналистите: "Бен кадънъм - Аз съм жена..."

Общи условия

Активация на акаунт