Отговори
# 180
Ок, интервюто има послание и т.н., макар че целта на Сейран е съвсем друга. Не мога да проумея друго обаче - как можеш да подложиш на такова публично унижение човекът, когото твърдиш, че обичаш?! Беше прекалено. Ферит е толкова лош, че благодарение на него Есме най-накрая посети лекар. Дано не е късно. Ама то да беше само това, да не изреждам още колко неща е направил за Сейран, това е най-прясното, но... черна неблагодарност.

# 181
Благодаря,Ponky:hibiscus:
прието

Много се радвам, наистина не ми е цел.
Ако искаш гледай филма "Невинност", също турски- има го с бг суб, също сниман в имението и главния герой там е нарцис.
Аааа,много тежък филм,но има огромна разлика между Ферит и този.

# 182
  • Ямбол
Да минават по-бързо лошите дни и да идват щастливите.Липсва ми вече Феритчо да казва "Антеп фастъ" . Много си ги обичкам двамцата нека занапред да бъдат много щастливи тези прекрасни млади талантливи хора.❤️

# 183
Според мен Сейран не отиде да даде гласност или да отправи послание към младите и невинни момичета. Тя отиде, за да срита няколко з***ка и в това е целият ми проблем. Не, че не го заслужават, не че няма право на това, не че не е права, не че историята й не заслужава да се чуе, мотивите й не бяха правилни.Най- малкото идеята идва от баща й, което веднага я прави неприемлива Smirk Колкото и да е силна и смела постъпката й, това беше силно преувеличено. Така го видях...
Проблемът на Сейран, никога не е бил Халис или Ифакат, проблемът й е Ферит и невъзможността й да се справи с любовта си към него.
Тя говореше за историята си, като нещо минало и приключило. Това е добре, вярва го изглежда. Много ми е интересно, какво ще обясни на всичките зрители в последствие, когато реши да влезе в семейството за трети път Blush
Любовта не може да обяснява всичко.

# 184
Сейран повреме на интервюто не ме плаши.Плаши ме Сейран която пита :Свърши ли вече? И гледа като кубче лед.
Има спойлери ,че ще има сцени в болницата много тежки и тъжни на Ферит и Есме.Ферит ще научи,че Есме умира и ще каже на Сейран ,но ще излъже Есме.
Днес имаше спойлер,че Орхан ще умре.

# 185
Джулия, много точно и ясно, браво.

# 186
прието

Ако искаш гледай филма "Невинност", също турски- има го с бг суб, също сниман в имението и главния герой там е нарцис.

Да, тежък е. Разликата е, че Ферит е със такива симптоми, а не че е пълен нарцис.

# 187
Джули, частично съм съгласна с теб. Да, аз също не одобрих на 100 % постъпката на Сейран, но както каза Ками, все ми е тая вече, нека се случи нещо. Омръзна ми да гледам сериал, в който всичко се върти около една аншоа Nerd Така го счупиха това момиче, така му подрязаха крилата, че тя имаше нужда точно от нещо такова.
Да, Сейран направи грешка. Да, Ферит направи грешка. Но както писа някой сабаа каршъ тук, нужен е катарзис.
Вярвам, че ще намерят пак път един към друг. Диди писа вчера ли беше, че Сейран била изгубила Ферит, какво още да изгубела. Диди, сериозно ли го мислиш? Нищо не е свършило между тези двама. Едва сега започват Heart Eyes

# 188
Ако сте вие как бихте постъпили?

# 189
прието

Да, тежък е. Разликата е, че Ферит е със такива симптоми, а не че е пълен нарцис.

Сладури Феро не е нарцист той реве 24/7 извинете Халис е ,но той не е...Няма общо егоист да ,з**ник да , и шеро да ...
но не и нарцист положението там много по сложно , но живот и здраве ще се уверите. Аз я имам диагнозата само още едно нещо чакам от нея....
Еве , в фрагмана това се усеща ако Етхем беше сценариста щях да ти кажа ,че всеки край е край и края го пишат нещастните , но вече мисълта ми умря относно СейФер. В едно съм сигурна няма да има паралел с ....
ОМЪЖИ СЕ ЗА МЕН! Той си го каза не искам детето ми да е като мен.Само не трябва да слага отново колието на Фуат ,че тогава не ми се мисли.Нали го поиска понеже...
Иначе това го писах преди дни когато се би по главата това е знак :Какво направих аз?

# 190
Понеже какво ? Аз така и не разбрах каква е цаката с това колие...

# 191
Еви, съгласна съм с всичко. Аз не съм против Сейран, даже обратно. Но има моменти, в които действа необмислено, прибързано, афектирана и според мен този момент беше такъв.
Много се нараниха с Ферит, толкова е жалко да ги гледаш.
А, за аншоата Joy Противно на повечето, аз не видях задоволство в нея, докато гледаше интервюто. Физиономията й ми приличаше на "тази пак ме бие по точки" Joy
Краят на това момиче идва и е неизбежен. СейФер ще ги спаси любовта, тя да му мисли.

# 192
Понеже какво ? Аз така и не разбрах каква е цаката с това колие...
Ако го сложи ще умре като Фуат ще има неговата съдба
Понеже Кая стои на стола на Фуат ще има неговия край.С шамара си Халис предоврати съдбата на Феро.
И понеже съм по детайлите и нищо не ми обягва никога  - червени рози на лансмана по една във ваза.

# 193
А, Диди, може и да има такъв паралел. Феро и в първи сезон каза - Такова нещо никога няма да стане, и на следващия епизод предложи на Альо... хахаха. Той и тогава знаеше, че няма да е щастлив с Пелин. Да не кажа, че тогава се държеше дори по-зле с нея Stuck Out Tongue Winking Eye
Колието явно само Гюнгер знае какво искаше да каже Феро бей.

Джули Heart И двамата правят грешки, болни са и двамата. Но ще се излекуват, Сейро не беше права тук Wink

Диди, тези теории ги чета от много време в инстаграм.

# 194
Сладури Феро не е нарцист той реве 24/7 извинете Халис е ,но той не е...Няма общо егоист да ,з**ник да , и шеро да ... но не и нарцист положението там много по сложно , но живот и здраве ще се уверите. Аз я имам диагнозата само още едно нещо чакам от нея....

Брех, да не пише Гюлсерен от твоя профил?

Общи условия

Активация на акаунт