Отговори
# 315
  • София
Достъпът до папката със сериите е спрян заради авторски права, Диди може да изтрие линка, за да не се бъркат хората.

На принтера мисля, че фамилията му така се превежда от турски. Преди време пак някой беше питал. Ако иска някой от турскоговорящите да обясни Simple Smile

Последна редакция: вт, 26 дек 2023, 14:25 от MysteryG

# 316
  • Яко в Матрицата...
Точно така, Мистери.  Yazıcı има няколко значения - писар; автор; принтер. Предполагам, че фамилията идва от писар Yazıcıoğlu - синът на писаря, но недолюбващите го фенове го кръстиха просто принтер... Simple Smile

По време на Османската империя жителите не са имали фамилии и когато са били въведени, са започнали с подобни имена... Афра например е Saraçoğlu, синът на сарача.

# 317
На мен пък ми е интересно на Рамо името...
Не знам дали при тях е така, но нали второто име трябва да е бащинското а неговото е Рамазан а баща му се казва Абдулджелил 🤷‍♀️
Поне са еднакви Демирови не знам дали и това трябва да е на дядо му ..

# 318
  • Яко в Матрицата...
На мен пък ми е интересно на Рамо името...
Не знам дали при тях е така, но нали второто име трябва да е бащинското а неговото е Рамазан а баща му се казва Абдулджелил 🤷♀
Поне са еднакви Демирови не знам дали и това трябва да е на дядо му ..
В много държави няма такова нещо като бащино име. Да не кажа, че ние май сме го взели от руснаците...

# 319
От фейса: ⚠️Значи за да гледате преведените епизоди на Женкарят си направете регистрация в Телеграм ,така са писали преводачите
Не ме питайте нищо във връзка с телеграм,щото не съм в час
https:-spam302-/+mC4gKg8VO94zNDNk
Телеграм група !

# 320
А кои са тези преводачи, Тигаса?

Между другото, преди малко гледах Златно момче по БТВ. Какво да кажа, ужасТ Grinning

# 321
А кои са тези преводачи, Тигаса?

Между другото, преди малко гледах Златно момче по БТВ. Какво да кажа, ужасТ Grinning
Еви, копирах и постнах. Нищо не знам.

# 322
Като какъв го определяте Ферит в тези два случая?
Много, ама много съм му ядосана за различното отношение което показва
.

# 323
Добър вечер  Hug
Скрит текст:
Здравейте!Най-сетне изгледах серията с превод!И някои мои виждания се промениха!Зададох си някои въпроси!Първо:Защо Ферит, след като всички знаем,че каквито и да са отношенията между него и Сейран,я остави сама в горската къща?Тази сцена остана нещо много загадъчна и във въздуха след всичко което си казаха! Особено след неговото "Обещаваш ли?"Ако Лейля беше написала тази сцена нямаше да се замисля изобщо,защото при нея всичко си беше елементарно,нелогично,клиширано и повърхностно!Но с Гюнгер знаем,че не е така!При него всичко се обръща наопаки!Второ:Държанието на Гюлгюн и разговора по телефона!"Тази къща ще подготвиш,онази ще продадеш!" и спокойствието и увереността и,че всичко ще бъде наред!Трето:разговора на Ферит с Латиф."Майстор Неджиб знае и ми помага,та ти ли няма да ми помогнеш?"Четвърто:пръстена и погледа който отново имаше зад гърба на дядо си и плачеше!Определено не беше поглед на обич или благодарност!Аз поне така го разбрах!Пето:прислужницата на Пелин!Как се появи ей така от нищото и много бързо се внедри в имението на Шахмуз?Дали Ферит не провокира нарочно Сейран да излезе по телевизията,след като разбра,че е отказала на баща си да го направи?Дали Ферит не е разговарял с прислужницата преди всички и нарочно я праща при Шахмуз ,Зерин и Нюкет за да знае какво замислят?Дали Ферит,заедно с майка си не подготвя къщата ,където да скрие Сейран след интервюто,защото знае какви ще са последствията за нея?Помните думите на Гюлгюн когато дойде на презентацията:"За нищо на света няма да пропусна!"Дали всичко това,което разигра в студиото не беше постановка,за да убеди всички в имението,че се отказва от Сейран,тя вече е сама,могат да си отмъщават както си искат и той е на тяхна страна?Дали всичко това не е неговата "игра" и пешката най-сетне да стане "цар"?И друго се замислям:Защо това интервю съвпадна с презентацията на пръстена?Много въпроси!Мисля,че нещата съвсем не са такива,каквито изглеждат на пръв поглед или как беше "совите не са това,което са!"И още,ако събитията се развият така,както ние го очакваме,раздяла,развод,предложение за сватба с Пипилотка,би било много елементарно и възможно при Лейля,но не и при Гюнгер!Не мисля,че той ще слезе на нейното ниво!Поне досега не ни го показа!
До като гледах епизода  и на мен през цялото време ми се въртяха такива мисли и се  чудех ,а и направо си се надявах ,че това е някой от  планове на Ферит Simple Smile Но на края на серията  той като хукна към мястото на интервюто ,а после  и като дадоха  фрага  малко тази теория вече не ми се струваше толкова вероятна ,ноооо все пак ми остава някаква надежда ,че на края всичко ще се окаже тънко замислена игра от страна на Ферит и на края  той ще се засмее и ще каже на дядо си шах и мат деде
Втория фраг дано да ни разкрие малко повече от това което ще се случи в новия епизод.
Кая  се държа странно в епизода .Дали ревнува или е луд не ми стана ясно ,но ако ревнува да беше казал ,че ще помогне на Суна ,а не да седи и да си пасува . Angry

# 324
Весела Коледа!

# 325
Тази вечер Мерт, Афра и Гьозде ще снимат в някакъв парк.. снимките ще продължат до 2ч.

# 326
# 327
Като какъв го определяте Ферит в тези два случая?
Много, ама много съм му ядосана за различното отношение което показва
.

Просто не знае какво е направила Пело - когато разбере и тя какви ги къдри зад гърба му, и за нея ще последва същото.

# 328
  • София
Спойлери от сета
Скрит текст:
Днес снимат в апартамента на Гюлгюн после щели да снимат и в парка. Говори се, че наистина Ферит се мести там...
Имаше и червени светлини на снимка от апартамента.
Би трябвало да има доста сцени на СейФер, защото Афра и Мерт снимат вече трети ден заедно.
Има клюкари на сета и непрекъснато излиза инфо в момента.

# 329
Щастлива Коледа,момичета!🎄Да сте здрави и обичани!💫

Заменям баница,може и сърми…за един свестен фраг.😅Сега имам големи очаквания за 52 …….не ми се ще да гледам как Пелин се кефи на някакви нейни простотии…..искам да видя нещо неочаквано хубаво за Сейран и Ферит….опитвам се да си създам някакви варианти в главата,но не успявам…дано ме изненадат приятно!Дори и да не е сдобряване….да е нещо неочаквано готино.Разобличаване,осъзнаване,признание….надежда!

Общи условия

Активация на акаунт