Отговори
# 330
Мистери, пишат, че тази снимка, уж, била от съседния апартамент.
По това, което пишат никак не ми харесва как ще завърши 52 и започне 53, ако е вярно, де.

# 331
# 332
  • София
Мистери, пишат, че тази снимка, уж, била от съседния апартамент.
По това, което пишат никак не ми харесва как ще завърши 52 и започне 53, ако е вярно, де.

Може, разнасят я тази снимка в туитър, има и клип, на който се вижда Мерт през прозорците.
Не знам какво пак пишат но
Скрит текст:
Само викове се чували, пак ще са караници.

# 333
Мистери , 5 епизода сме битти и после гитти и накрая и те не знаят къде ги сърби...

Снеже , и повече може да е имай впредвид,че това с онази в леглото му ще е нищо пред лъжата за детето.

# 334
Е това за детето, има ли спойлер, че е лъжа? Няма ли да го пишат на Ферит? Аз оставам с такова впечатление.

# 335
Дидке, за детето, ако е лъжа, да. Но аз си мисля, че е на Ферит. Друг е въпросът, дали ще го роди. Ако са решили накрая да ги събират със Сейран, това дете ще е разделителна линия, затова си мисля, че няма да се роди, дори и да е на Ферит.

# 336
  • София
Уж всички пишат, че детето няма как да е на Ферит, но засега не изглежда така.

# 337
Е това за детето, има ли спойлер, че е лъжа? Няма ли да го пишат на Ферит? Аз оставам с такова впечатление.

Каквото такова.

# 338
Ако няма да се роди живо детето, тази защо я приказват, че ще е до края на сезона?

# 339
Аз пък гледах друго,но както казах много,много не вярвам
Скрит текст:
Скрит текст:
Бащата на Пелин щял да гледа интервюто и ще дойде в Истанбул.Щяло да се стигне до развод,но Ферит щял да каже "не",защото разбирал за някаква тайна от Султан./Нали и тя е била на снимки в ялъто заедно с малките Ферит и Фуат/!Сейран щяла да падне ли,не разбрах точно и щяло да се разбере,че е била бременна и изгубва бебето.Ферит,в началото бил много ядосан заради интервюто,държал се грубо с нея,но като разбира тайната от Султан,/така и не се знае каква тайна,казват,че всички ще бъдат шокирани/,отивал и се извинявал на Сейран.Също така е имало снимки със Суна,Кая,Ферит и Сейран в някакво кафе.Но съдейки по снимките в къщата на Гюлгюн май ще се окаже,че всичко е план на Ферит!
Скрит текст:

Последна редакция: ср, 27 дек 2023, 06:52 от mimi 65

# 340
Виновни са тези които направиха клипа БИНГО топ те да му мислят сега хич ми е все тази.Гледам и чопля семки вече защото ми омръзна да се чувствам като един апталин.

# 341
Mimi65, сложи го в скрит текст, че не всички искат да четат спойлери.

# 342
# 343
Пишат, че снимката е от снощи.

# 344
Дали ще ни дадът днес фраг??
А в петък епизод... 🤔

Малко спойлери:
Скрит текст:
В края на 52 епизод Ферит и Сейран ще се разделят окончателно, и в 53-ти епизод ще дадът как са изминали 3-4 години от тогава.. демек може да има скок във времето...

Общи условия

Активация на акаунт