Отговори
# 345
Ох, започвам да се отчайвам... всички спойлери са лоши, а тези двамата така се изпокараха, че не виждам как ще ги сдобрят.... лошото е, че Animal Fish явно я гласят да е в ялъто завинаги... не знам защо вкараха Садидже като от нея файда
 няма или поне засега.

# 346
Сташе, казват че е от вечерта на Based İstanbul от снощи където бяхме корица

# 347
  • Ямбол
Би трябвало да има фраг днес..В програмата на стар тв за 29.12 от 20:00 ч пише,че ще има епизод. 🤗

# 348
Без скок във времето аз не виждам как ще се оправят нещата. Трябва да се затъжат един за друг, че в момента са събрали доста гняв и яд.

# 349
Много ми е изтъркано това със скока във времето и то с 3-4 год.......
А Пелин?какво ще стане с нея...
Нещо друго да измисли Гюнгер 😁

# 350
Айде има новина че има подготовка за втори фрагман.

# 351
Абе след интервюто, в тикток ми излизат постоянно някакви защитници на Пелин…то ли обърка нещата или просто тикток се бъгна и ме прати на грешната страна? 🤣 Не вярвах, че толкова хора може да подкрепят Пелин.

# 352
Абе след интервюто, в тикток ми излизат постоянно някакви защитници на Пелин…то ли обърка нещата или просто тикток се бъгна и ме прати на грешната страна? 🤣 Не вярвах, че толкова хора може да подкрепят Пелин.

На мен ми излизат само за Сейран... 😁

# 353
  • София
Аз съм за скок във времето. Да си помислят малко, да поживеят отделно и така Simple Smile
Иначе още колко серии викове и крясъци ще има Joy
Буче си има фенки, няма лошо. Все пак има 1 милион последователи в инстаграм, хубави коментари под публикациите (лошите ги трият, ама карай Joy), така че защо да няма фенки на рибата Joy
Айде днес да има фраг, че да не решат да няма серия в последния момент...

# 354
Е стига де, какъв скок? Има толкова нерaзказaни истории. Шехмуз и Леля? Пелин и нейното слонче? Развода на Орхан...не, не. Никакъв скок- да се гърчат! 😆

Последна редакция: ср, 27 дек 2023, 18:18 от Ela1

# 355
# 356
Пуснаха озета има Афра и Мерт за първи път от мн време

# 357
И с оная в спалнята, а спалнята е пак след разгром.

# 358
# 359
Пуснаха озета има Афра и Мерт за първи път от мн време

Офф много са хубави Heart Eyes
Не съм готова още да се разделят Broken Heart

Корема какво прави в стаята Stuck Out Tongue Winking Eye
Феро плаче на коляното на дядо Head Band

Общи условия

Активация на акаунт