Отговори
# 360
На този снимка така изглежда, все едно Феро й слага пръстена..... но идва ли е така Confused

# 361
Казват, че Феро ще й върне пръстена. Ами нека поне да се разделят като цивилизовани хора без крясъци...така де временна раздяла да се уточня Grinning
Стаята пак е след вихрушка, май Ферит е изпаднал в криза и така е събрал дрехите на Сейро .
Поне Емре/Орхан ще ни посвири.

# 362
Снимката била специално за към озета, пак се опитват да ни баламосват хихихи

#Yalıcapkini епизод 52 резюме и кадри;
Това, което Сейран разказва в телевизионната програма, предизвиква голям хаос и наранява всички, особено Ферит и Суна. Докато програмата създава големи разрушения за Корханови, споровете в къщата също нарастват. Гюлгюн е притеснена какво ще се случи със Сейран и я взема със себе си. Шехмуз започва да приема Кязъмови в къщата си като гости. Суна си разчиства сметките със Сейран след случилото се. Ферит също е принуден да отиде в дома на Гюлгюн. Ферит и Сейран говорят за раздялата.

# 363
  • София
Ферит защо ли е принуден да отиде в дома на Гюлгюн?
Май тази вечер е партито на ОГМ....
Добре де, тези със спойлерите освен да пишат да не гледаме и т.н. нищо друго конкретно. Ужасна щяла да е серията.

Последна редакция: ср, 27 дек 2023, 18:02 от MysteryG

# 364
Момичета не знам как се слага в СПОЙЛЕР скрит текст, но ще го напиша по-надолу.

Ферит щял да сложи пръстена на Сейран и да ги снимат,това щяло да е неговото и на дедето  отмъщение. Щял да покаже, че Сейран иска само парите на Корхан.
(Това го прочетох от рускините)

Извинявайте пак, че не е в скрит текст. Blush

# 365
Добре де, тези със спойлерите освен да пишат да не гледаме и т.н. нищо друго конкретно. Ужасна щяла да е серията.

За да ни развалят настроението предновогодишно Stuck Out Tongue Winking Eye

Тази може ли вече да смени физизономията Grinning

Щяла да поеме вината пред Ферит, за да не се чувства той виновен! Да се смее ли човек, да реве ли Grinning

# 366
Честно да ви кажа, не знам дали ще е добре за нашите нерви да гледаме серията в петък Thinking
И без това не са ни останали много Joy
А пък и тази безизразната като я видя и още повече ми се опъват.

# 367
Чакайте, чакайте , защо Сейран ще си разчиства сметките със Суна ?
Аз ли нещо не съм в час или....?
Ако е за брака с Кая?! ....
В интервюто си не каза ли, че не е важно мъжът ти да е богат, не е важно да е красив или там извеатен и т.н, а да знаеш, че с него ще  живееш добре и спокой? Та тя даде благословията си с тези думи на Суна. Кая не е красивият принц, не е богат ( защото е крит и непризнат от семеството от 30 години), но дава подкрепата си на Суна. Поиска честност и и даде подкрепа. Защити я от най -големият и насилник....
Головлюбеният мустакатис, какво й даде на Суна? Брак с фетишист, в къща пълна с психично болни? Даде й мъка за предадената й сесатра? ( да предположим, че куршума не беше оцелил Ферит, а Сейран) ...та какво й даде, на тая жена - " любовта" ?!

Последна редакция: ср, 27 дек 2023, 18:32 от Ela1

# 368
Суна щяла да си разчиства сметките със Сейран, не обратно, Ela1

# 369
Единствените които бяха засегнат в цялата история бяха Халис и баща им.
Искаш жена- получаваш я. Всяка жена има цена... апартамент, два..
Лично аз в това  интервю видях само това как мъже в 21 век търгуват с жени. Тя дори не обвини Ферит в нищо. Той е имал приятелка, оженили са го навила и тя сега е бременна- точка.
Суна не виждам какво има да чисти, ама да видим... 🤷‍♀️
Като цяло сега написано така...🧐 момче оженено насила, има дете от приятелката си.....ако гледаш историята разказана по този начин, наистина няма никой друг виновен освен първите замесени - търговците на "щастие" ..Халис и Кязъм.  
Суна щяла да си разчиства сметките със Сейран, не обратно, Ela1

Последна редакция: ср, 27 дек 2023, 18:43 от Ela1

# 370
  • Ямбол
Нали бяха качили клипче от снимачната площадка с децата,които играят малките Ферит и Фуат ,там се видя и Султан...някаква истина щяла да изскочи наяве,която щяла да накара Ферит коренно да се промени,ама каква е тя 🤷 и дали е вярно като цяло....
Със сигурност ще продължаваме да трошим нерви,новия фраг ще ни ядоса още повече убедена съм,но да видим....Честно казано нямам търпение да дойде петък макар да знам,че няма да ме грабне епизода като знам,че ще е лош.Но да минават по-бързо лошите епизоди,че да дойдат хубавите вече....
И тази Пелоджум все е навряна в стаята на Ферит страшна скумрия.Наистина вече започна да ми писва от нея....Все се прави на жертва милата нали бременна.... Дано по-бързо да излязат наяве пъклените и планове и заговори,че да си го получи и тя най-накрая.

# 371
Вече не ми се говори не ми се коментира.
Да видим фрагмана ще говоря тогава ,че всички спойлери може и да не излезнат нали така?

За вечерта на ОГМ пък въобще не се повишавам .Какво ми става на мен емоцията ми е умряла нещо напоследък? На хаир да е...Аз мисля че спойлера ще е много по гаден от колкото споделят

# 372
В Турция е 21:00ч. още няма фраг... подиграват ли се с нас???

Тарък най-накрая си научи уроците от Ферит хахаха 😂
https://vm.tiktok.com/ZGeFwuFHm/

Последна редакция: ср, 27 дек 2023, 20:03 от Kirilovaa98

# 373
  • Ямбол
Момичета май няма да имаме фраг днес..🤔 пак се шегуват с нас еййй....най вероятно ще го пуснат утре. 😏

# 374
Пише, че идва скоро .. 😁

Общи условия

Активация на акаунт