Отговори
# 75
Вал, направо се депресирам като те чета Grinning Изглежда гледаме различни дизита.
Ферит е милостив и готов да жертва себе си?
Сейран снощи му каза, че деде е наредил да й дават хапчета против забременяване, Ифакат е изпълнителя, какво направи Ферит? Повярва ли на Сейран? Или повярва, но предпочете да се прави, че не вярва?
Нещата не са само черно-бели в полза на Ферит, както ги изкарваш.
Ето, Сейран сега напълно го подготви за новия щастлив живот, хади бакалъм.

# 76
Крясъците,обидите и нараняванията един на друг сринаха рейтинга в първия сезон
Сега как ще го вдигнат пак те?
Точно този рейтинг очаквах
Както аз се изключих от сериала снощи,така са постъпили и много други хора
От повторение на първи сезон никой няма нужда
Видях клип в инстаграм,в който Ферит пита Сейран защо не е разказала за това,че той за малко не умря за нея?И я попита,защо брат му умря?Дали Фуат щеше да тръгне на смърт,ако знаеше,че нищо от това,което прави няма смисъл?
Моля,кажете какъв беше  отговорът на  Сейран?
Или,защо ли се питам?
За нея нищо от това няма значение
Важното е да изкара всичката жлъч от себе си,важното е да изгори всичко наоколо
Задавам си въпрос-дали това момиче някога ще бъде щастливо?
Може ли да бъде?
Права сте, но просто трябваше нещо ударно да се случи, за да продължат и са измислили това. За мен Сейран си е егоистка малко... все на нейното. Човекът я попита имаше ли друг избор и тя се измъкна, защото в началото сама прие рибата, само за да е далеч от баща си. Защо тогава не избяга и не почна от нулата, а сега го направи. Има много въпроси, но пак казвам, че хората си търсят рейтинга. Аз лично никога не бих търпяла такова поведение от мъж. Но различни характери..🎄☃️🎅 Не знам коя жена би търпяла, ако знае че бременната любовница е в мазето. Трябва да си болен за да го приемеш, колкото и да обичаш някой, ако обичаш поне малко себе си няма как да останеш.

# 77
  • Ямбол
Според мен всеки малко или много има вина.
Сейран се опита да даде урок на Корханови и на баща си,но ще видим какво ще и коства в крайна сметка.Въпреки всичко съм убедена,че ако има инцидент или катастрофа дали със Сейран, или с Ферит веднага ще се притекат на помощ един на друг.Понеже всички знаем колко много се обичат те независимо от думите,които си разменят помежду си от гняв и разочарование.
Любовта може да лекува,но може и да унищожи човек.Дано при нашите хора след всичките думи и обиди се поуспокоят,да си направят равносметка за действията си и да се помирят.
П.П  - Все си мисля,че наш Кязъмчо може да го направят добър герой към финала - такъв ,който е осъзнал грешките си и ги е признал.Представям си го добър,успешен,архитект в някоя компания.Щастлив и усмихнат - добър баща и съпруг....но естествено може и никога да не го видим в такава светлина.
Ако с новите епизоди се поставя нов път на изкуплението,то той ще бъде много дълъг и ще промени много от героите. 🙂
Колкото и да има драма,сълзи и сополи обичам го този Чапкън и си го гледам с удоволствие и интерес. 🤞🍀🥰🤗

# 78
Kirilova98
Прие рибата, ако си спомняте тя си идваше в стаята, а Сейран ги оставяше и излизаше. Ако не я беше приела щеше да си тръгне или да вдигне скандал. Тя сама каза тогава на сестра си, че я устройва така. Скоро гледах повторението на тази серия по стори. 🎄☃️🎁

# 79
И двамата са виновни ама и двамата си имат правота и по някои теми
сега ви казвам че следва един инцидент с диабетна криза но дано няма последствия след него.
Рейтинга е резултат на предната серия другата седмица ще се изяде плода на тази.

# 80
Вал, направо се депресирам като те чета Grinning Изглежда гледаме различни дизита.
Ферит е милостив и готов да жертва себе си?
Сейран снощи му каза, че деде е наредил да й дават хапчета против забременяване, Ифакат е изпълнителя, какво направи Ферит? Повярва ли на Сейран? Или повярва, но предпочете да се прави, че не вярва?
Нещата не са само черно-бели в полза на Ферит, както ги изкарваш.
Ето, Сейран сега напълно го подготви за новия щастлив живот, хади бакалъм.

А защо трябва Ферит да е подготвен за нов,щастлив живот?Той ли е искал това?
Дали гледаме различни дизита?Не!Едно и също гледаме
Само,че аз искам да видя малко по-дълбоко от това,което е на повърхността
Ферит си обеща,че ще отмъсти на всички един по един
Но,не и по този начин
Защото това,което направи Сейран не е отмъщение
Тези хора заслужават много повече от това да им излезе името по телевизията
Ще говорят за тях два-три дни и после всичко ще се забрави
Всяко чудо за три дни
Според мен нещата никак не са толкова черни,или толкова бели
Сейран се омъжи по принуда,но пък намери любов насреща
Трябва ли това да бъде забравено?
Не знам....
Много съм учудена от развоя на сериала
Все едно последните серии изобщо не ги е имало,а сме в серията за развода

# 81
  • Яко в Матрицата...
Интервюиращ: „Един човек, една светлина“ продължава да ви представя човешки истории, потулени в тъмнината. Имаме изненадваща гостенка, която ще направи сензация тази седмица, а ние ще продължим да бъдем нечутия глас и ще покажем това, което не се вижда. Приказка или кошмар е това, което е преживяла? Това изненадващо име е Сейран Корхан, която ще се появи на екрана, за да разкаже за брака си, предателството, на което е станала жертва, и още много неизвестни неща относно нейната личност. Драги зрители, тази вечер сме с един много специален гост. И така, казваме, че всеки човек е една светлина и разбира се, за да разпространим тази светлина тази вечер се обръщаме към едно известно име, много често споменавано в последно време – Сейран Корхан. Добре дошли в нашето предаване! Сейран, добре ли сте?
Сейран: Да, извинете! Не предполагах, че ще е толкова трудно да говоря тук. Но вие нали казахте, че всеки човек е една светлина, аз вече не искам да горя и да изгарям напразно. Много хора смятат, че живея в приказка, но не е така и никога не е било. Баща ми, нанасяйки ми побой, ме омъжи насила.
Интервюиращ: Извинете ме, не предполагах, че разговорът ни ще започне така.
Сейран: Това не е нищо! Има намесена и друга страна в този случай. Големият Халис Корхан е истинският архитект на този принудителен брак. Той е човек, който събра момичета в хамама, за да избере измежду тях подходяща кандидатка за снаха в семейството си. Без изобщо да се замислят дали двамата ще се разбират, дали внукът им е готов за брак, избраха първо не мен, а сестра ми, сякаш избираха стока на пазара. След това, когато дойдоха в Антеп да искат сестра ми, баща ми ме принуди да се омъжа, защото синът им пожела мен. Баща ми ме продаде като стока срещу имот. Не се намери нито един човек от семейство Корханови, който да се противопостави или да каже дори една дума.
Интервюиращ: Доколкото разбирам, вие сте била принудена да приемете всичко това.
Сейран: Аз нямах представа дали имам друга възможност. Защото вие също знаете, че за съжаление не всички бракове, които се сключват в тази страна, не всички подписи, които се полагат, са доброволни... Ако нямате икономическа свобода, ако няма къде да отидете, животът така ви плаши, че … Нали уж Корханови са едно от най-уважаваните, най-ценните семейства в страната, но за съжаление действителността не е такава. Дори не ми позволиха да уча. Попречиха ми. Защото това, което търсеха, беше да синът им да има съпруга, която се подчинява на всичко, търпи всичко, което правят и изоставя свободната си воля, когато влезе през вратата. Защото аз не бях такава, те толкова много се погрижиха за едно извънбрачно дете и майка му. Тази жена сега живее заедно с тях. Трябва да призная, че бяха заедно, когато се оженихме. Разбрах го в първата ни брачна нощ... Когато влязохме в стаята ни, тази жена беше там. Тогава съпругът ми ми каза: „Ще знаеш всичко, но ще мълчиш. Нямаш друг изход.“
Интервюиращ: Наистина ли нямахте друг изход?
Сейран: Нали знаете какво означава в това общество една омъжена да се върне вкъщи още в първата брачна нощ?
Интервюиращ: Разбира се.
Сейран: Ако не можете сами да се издържате, ако няма кой да ви подкрепи, сте принудени да мълчите. Нищо не е така, както изглежда. В момента дори нямам думи, с които да опиша позора, криещ се зад този блестящ живот.
Интервюиращ: В края на днешното ни предаване сме и съм сигурен, че то беше изненадващо за всички. Аз също бях много впечатлен от вашата история и от това, което разказахте. За финал, какво бихте искали да кажете на зрителите и по-специално на младите ни момичета?
Сейран: Нека не вярват в приказки… Животът не е [приказка]. Защото цената на тяхната любов не трябва да бъде тяхната свобода. Без значение какъв праг прекрачват, нека не оставят своята чест, гордост и характер навън, пред вратата. Когато си избират съпруг, нека решават, като гледат колко добър човек е, а не колко е красив или богат... Нека видят дали могат да се разбират и да бъдат щастливи. Нека се опитат да се борят с насилието от всякакъв вид... Защото гласът, който не могат да надигнат като жени, се наследява от децата им като мълчание. Ако днес не задържите първата вдигната към вас ръка и се примирите, утре този шамар ще се озове в лицето на незащитено дете. Защото както любовта, така и омразата се предава от човек на човек, от поколение на поколение и се разпространява все повече и повече...

# 82
Kirilova98
Прие рибата, ако си спомняте тя си идваше в стаята, а Сейран ги оставяше и излизаше. Ако не я беше приела щеше да си тръгне или да вдигне скандал. Тя сама каза тогава на сестра си, че я устройва така. Скоро гледах повторението на тази серия по стори. 🎄☃️🎁

Охх аз си изтрих коментара, защото не искам да споря 😁
Всеки вижда по различен начин нещата..

# 83
Kirilova98

Охх аз си изтрих коментара, защото не искам да споря 😁
Всеки вижда по различен начин нещата..

Kirilovaa98 ❤️
Ние не спорим с лошо, нали си чатим за удоволствие, всеки си има мнение, просто всички сме големи фенки на сериала и ни е хубаво заедно. Пожелавам Ви светли, топли празници, изпълнени с радост и щастливи мигове! ❤️🎄☃️🎁🎅🍾🥂🥂🥂
Както и на всички останали момичета! 🎄🎄🎄🥂🥂🥂☃️☃️☃️

# 84
  • Яко в Матрицата...
Точно това е проблемът, хора... Отново стигнахме до: "баща ти е такъв, дядо ти е онакъв"... Мислех си, че това е останало в първи сезон, но те отново се нараняват взаимно, като натискат с все сила този бутон. Как не се счупи това копче! Rolling Eyes Можех да съчувствам на Феро, ако не беше казал: "Как може да причиниш това на дядо ми?" Flushed Альооо, а дядо ти какво причини на Сейран? Дори без случката с хапчетата... Уж прогледна за игрите на дедето, ама набързо ги забрави като разбра, че е онзи е организирал събитие за специално за него. Отново не разбра или пък му хареса как го манипулират...

# 85
Катарзис ! Нужен е, има и послание за Мълчанието и безропотното търпение ! Сейран е по-силна от Ферит, а това не бива да е така!

# 86
  • Ямбол
Превод на фрага на 52 епизод :
Кязъм : Как?Как можа да кажеш такова нещо?
Сейран : Не направи ли това,което казах.
Кязъм : Сейран...Оставете ме намира..Сейран..
Ферит : Какво направи синко?Да не си изяде мозъка с хляб и сирене?
Кой сте вие?Кой сте вие?
Как можа да направиш това?
Да разкажеш за мен и моето семейство.
Орхан: Ще ви унищожа всичките.
Ифакат: Ще ви довърша.
Ферит : Какво ще кажеш за дядо ми?Как можа да му причиниш това Сейран.
Сейран : Все едно това не се е случвало.
Ферит : Защо не каза Сейран,че аз заради теб си коствах живота ?
Защо брат ми умря? Защо не им каза? Аа защо не им каза?Отговори ми?
Ти не знаеш как да обичаш,остани сама за да разбереш как да обичаш.
Сейран : Свърши ли?
Ферит : Нали винаги ми крещеше и казваше Господ да ме накаже.Господ ми даде най - голямата беля и наказание - теб.Поверявам те на Господ каквото и да ти направи ще го направи добре.

# 87
# 88
Сейраната каза, каквото и изнася, както обикновено. Има истини, полуистини и много премълчани неща. Ама и журналистите калпави... не я попитаха защо се омъжи втори път за Ферит и стана част от това неморално семейство отново...

# 89
  • София
Много ми хареса посланието от интервюто на Сейран. Много.
В анкетата гласувах, че Ферит ще заведе дело.
Мисля, че Корхан ще фалират. След това интервю ще има отдръпване на клиенти масово.

Общи условия

Активация на акаунт