Отговори
# 90
  • Ямбол
Нали показаха,че най-накрая Есме е на преглед при лекар.Какво ли ще се окаже.Да не стане нещо с нея от сорта на (операция )?
Вие какво мислите ?  🤔
 Ако наистина фалират Корханови дали Ферит ще възкреси семейството си от пепелта (чрез своята колекция от бижута) .

# 91
  • Яко в Матрицата...
Мистери, сега ще има много кандидати за богатството Корханово Joy Пък и нали Орхан е присвоил доста средства… В тази интрига не бяха ли и тримата - Гюлхюн, Ифакат и Орхан? 🤔

# 92
При първия развод Халис я принуди да подпише, че няма да има претенции за обезпечаване /пари/. А сега при евентуален втори развод...?

# 93
  • Ямбол
Нали показаха,че най-накрая Есме е на преглед при лекар.Какво ли ще се окаже.Да не стане нещо с нея от сорта на (операция )?
Вие какво мислите ?  🤔
 Ако наистина фалират Корханови дали Ферит ще възкреси семейството си от пепелта (чрез своята колекция от бижута) .
Впрочем мисля,че този Кая прилича на маминка има му нещо.... Но при всички случаи според мен Суна ще бъде с Абидин 😉

# 94
  • София
Рени, да, вярно че онези са го крали.
Мисля, че все пак фирмата ще започне да затъва. Ще се разчита на колекцията на Ферит. Той не може да я довърши без Сейран....

# 95
  • Яко в Матрицата...
Рени, да, вярно че онези са го крали.
Мисля, че все пак фирмата ще започне да затъва. Ще се разчита на колекцията на Ферит. Той не може да я довърши без Сейран....
Сега чета постове в Х (Туитър) от вчера, Феро и за пръстена са го подхванали Joy Че бил откраднал труда на Сейран... Феро тук наистина сбърка, много бързо ще се види, че няма да се справи без Сейран.

# 96
Един въпрос имам поне една добрина на Ферит не видя ли за да я кажеш?
Второ втория път баща ти ли те преби да се жениш за Ферит ха?
Имам предположение какво ще стане но ще го запазя в тайна но Ферит ще убие себе си в това съм сигурна тоест човешкото у себе си... Не искам бебета те самите не стават затова няма нужда...
Рени, аз мисля че сега Халис няма да иска да се разведе с нея за да ги омаскари но брака и разбито сърце са на Ферит - той решава.

# 97
Ферит може и да заведе дело за развод, края на годината идва, ако от НГ ще трябва да започне всичко начисто и отначало... 🤣
Може Сейран наистина да реши да спре Ферит, както е показано в интрото на сериала.

# 98
  • Яко в Матрицата...
Диди, кого ще омаскари деде?
Ферит е направил много неща, въпросът е, че не разбра какво не трябва да прави? Нито една уважаваща себе си жена няма да търпи това, което Феро стори с историята с бебето, а после очакваше Сейран да му прости и да заживеят заедно с Animal Fish, която е точно това, което иска деде от една снаха... Ами да си се вземат и да си живеят щастливо...

Оставете го Феро, той ще се осъзнае... Joy Какво се случва с Кая? Влюби ли се в Суна? Или и той е с наранено его? Много ми харесаха как двете сестри изиграха Кязъм Joy

# 99
И Гюлгюн бива си отвори устата, защото знае за машинациите на мъжа си и етърва си - и финансови, и емоционални.

Сейран не мислила за дядо му, а той мислеше ли за нея, когато я тровеше с хапчета, принуди я да подпише, че се отказва от пари при развода...

# 100
Според мен ще има инцидент с някой...

Малко фенски творения 😂😂😂

# 101
Гюлгюн стори ли ви се доволна от интервюто на Сейран? Не можах да преценя в реално време, а не ми се рови из епизода да видя, не ми се отрази добре.

# 102
  • София
Гюлгюн според мен беше доволна, а някой разбра ли реакцията на рибата?

# 103
Гюлгюн според мен беше доволна, а някой разбра ли реакцията на рибата?

Според мен усмивката и беше от онези нервни усмивки... Сейран каза истината и на нея не и изнасяше и рефлекса и беше тази усмивка...

# 104
  • Яко в Матрицата...
Който може да разбере какво иска да покаже Буче с мимиките си, ще го черпя едно Wine Glass Joy

Общи условия

Активация на акаунт