Похарчих 200 лева на вятъра

• 7 263
  • 99
  •   1
Отговори
# 60
Явно са излизали и е черпил. От първия пост звучи сякаш е продължило някакво време тва, та явно наистина са на по 15 (щот колко па време се харчат 200 кинта). Дано само да се научи с времето, че моята имаше супер много приятелки къде гаджетата им след всяко излизане вадиха калкулаторите, за да цепят ядене, гориво, квот се сетите. Единия даже си поиска пръстена след като се разделиха Grinning Супер жалка гледка е отстрани тва.

# 61
И аз дадох на жената 200 кинта.Обаче не се оплаквам.
Тя се оплаква. Че са малко.

# 62
И аз дадох на жената 200 кинта.Обаче не се оплаквам.
Тя се оплаква. Че са малко.
за пазар за Коледа или за подарък. И за двете е малко 😆.

# 63
за пазар за Коледа или за подарък. И за двете е малко 😆.
За вятър.

# 64
  • София
Е, зависи вятърът колко е бил силен.

# 65
Само да не е е червен.

# 66
Кажи в крайна сметка за какво бяха тези 200лв? Заем, подарък, или общо 200лв за целият период на отношенията?

# 67
  • София
Само да не е е червен.
Пепел ти на клавиатурата.

# 68
200 лв не е кой знае каква сума. Дори и тийн да е.

# 69
Бяха пари преди 25  години.. Отдавна не са.

# 70
  • Deutschland
За някоя скръндза и 20 са много.

# 71
Да се радва, че не му е вързала, че тогава много по 200 щяха да заминат

# 72
  • София
Как само му скочихте на човека! За да има баланс, аз ще го посъветвам да я съди за нанесени морални щети /май такъв беше термина/ и да поиска сумата от 200 лева като компенсация. Ако я осъди, вероятно новият балък, пардон избраник ще плаща и покрай делото ще научи за случката. Той да си решава какви изводи ще си вади, както и доколко да глези приятелката си, която може и вече да си е харесала заместника му! Ако не успее, поне ще са начеше крастата, че е направил всичко възможно. Методът по-горе не помага за любовни мъки, а нашият човек и такава има, доколкото видях.

Колкото до некоментираното в темата търсене на друг, докато си имаш гадже - това е показател за простащина и необразованост. Не сме длъжни да векуваме с някого, но никой не е отменил реда на събитията - край на връзката, намиране на нов, стартиране на връзка. Тия изпълнения с клончетата и държенето на две едновременно са отвратителни без значение от пола на практикуващия ги.

# 73
Странната птица, то ако всеки зарязан съди за морални щети и съда се връзва на това май бая ще се смахне правосъдната ни система Wink

Аз във втори клас си падах по едно моче пък то даже не разбра - да съдя за морални щети или им давност Wink

# 74
На всяка страница се включва авторът, само не и са каже за какво ги е похарчил тия 200 лева, които толкова ги преживява.

Общи условия

Активация на акаунт