Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Каква може да бъде причината за промяната в поведението на дъщеря ми?
Защо се използват психотропни лекарства и какви са техните ефекти върху детето?
Защо училищният психолог и педагогическият съветник не са включени в случая с дъщеря ми?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Каква може да бъде причината за промяната в поведението на дъщеря ми?
-
Защо се използват психотропни лекарства и какви са техните ефекти върху детето?
-
Защо училищният психолог и педагогическият съветник не са включени в случая с дъщеря ми?
-
Каква може да бъде причината за самонараняването и стереотипните въпроси на дъщеря ми?
-
Какви алтернативни методи за справяне със симптомите бихте препоръчали?

...В тази наша тема навремето пишеха Мина Ламбовски , Станислава Чуринскиене, Владислава Цолова и много много други. Обсъждали сме Усман, Крингсман с хелирането, Усмах беше и тук в бг при Гала. По същото време, когато се въртяха тези особи по нашата телевизия, имаше скандал с починало май в щатите от хелирането дете. Много бг родители правеха с тях консултации по интернет, поръчваха се луди добавки, пиеха се с шепи всякакви неща, аз не съм видяла дете проговорило от след хелиране. Някои прекъснаха наполовина курса заради влошаване примерно. Познавам такова дете - нисък спектър. Нямаше драстична промяна в детето. Барокамерата... По подражание на Лилия и тяхната със съпруга й барокамера, барокамерите по бг почнаха да обслужват аутисти - платено! - имаше деца със стотици сеанси по барокамери. Оставям встрани темата, че имаше в резултат деца със съпътстващи чревни проблеми, гъбички , заради избуяващия поради кислородната добавка чревен микробиом. Проговрил не видях. "Израснал" състоянието в резултат на барокамерата- също. Мога да мина през мелило, томатис, масгутова и волеманова със задържаните примитивни рефлекси, метаболитните проблеми , невротрансмитерния дисбаланс, високите допаминови нива, лекарствата от пирамемната група , омегите, брейнбустърите, алоето, стволовите клетки. О да не забравя- паразитната теория и пийте ММС , което не било белина.