💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 "Друг човек" и след "Ако обичаш силно" /Тема 31/

• 42 117
  • 736
  •   1
Отговори
# 450
И тази май е нова

Някой знае ли нещо за тези награди? Ханде, Бурак и ДЧ са номинирани..

# 451
Леля и Мави
Blue Heart

Sparkling Heart
https://models.com/work/lofficiel-turkey-lofficiel-turkey-januar … ande-erel/viewAll

Скрит текст:

Последна редакция: вт, 09 яну 2024, 15:56 от mi_si

# 452
Ако не бях прочела. че снимката на Ханде е от Бали, щях да реша, че е за роля на Дисни принцеса.
Да си призная, колкото повече я гледам с новия цвят, толкова повече я харесвам със стария.
Прекрасна е на снимките за списанието, обаче на някои просто са прекалили с обработката. Не съм в тази сфера и не знам наистина ли е толква наложително, но според мен тя няма  нужда от толкова обработка.

"Нищо не е както преди"

Обратното броене вече започна. 3 дни до финала.

# 453
# 454
Ново от Керем, клип, освен фотосесията Stuck Out Tongue Winking Eye
https://www.instagram.com/reel/C14yE0Giiw8/?igsh=c2R3cHJiMXU2Zm1w

# 455
Здравейте, прекрасни момичета!💞

Пеперудке, чудесна възраст! Честит рожден ден! Бъди здрава, успешна, обичана, щастлива! Обичай и смело следвай мечтите си!

Последните дни предприех едно спонтанно пътуване с  много приятни и зареждащи приятелски срещи. На момичетата и близките им, празнували през изминалите дни, поднасям с много обич своя закъснял поздрав! Честити бъдете! Весели, усмихнати, щастливи!

Честито на Керем, Хафсанур и на целият екип на "Ако обичаш силно".

На това смело, аналитично, умеещо да вижда правилното и доброто, много харизматично и талантливо момче, желая да проектира идеите си в поведение и действия. И скоро да го видим в нов, вълнуващ и стойностен проект.

Не всички снимки за „Re Touch Mag“ харесвам (може би не разбирам), но клипчето е много оригинално и според мен точно определящо близнака Керем.😏

За да продължа с "Друг човек", трябва да изгледам отново последния миналогодишен епизод. Спомням си единствено, че бе динамичен и много харесах играта на всички актьори.

Лека и спокойна вечер, прекрасни!

# 456
КенДо е жив. Знаех си, че Доан ще оправи работата. Чакам да качат фрага. Гаден е Sad

# 457
Фрагът на финалния епизод:
https://twitter.com/i/status/1744775984648245511
Инфо:
"Обявиха кои са най-популярните актриси в социалните мрежи! (2-8 януари 2024 г.)"

Gift Heart

Sparkling Heart

# 458
Очертава се гаден финал...

# 459
Фрагът и в Ютуб:

Мама 1 и мама 2 Heart

# 460
Миси го е сложила, но и аз ще го сложа, а след малко и превод ще кача

https://www.youtube.com/watch?v=nqsQQv8VoCc

# 461
  • София
https://twitter.com/i/status/1744769478372548776

Вместо да правя анализ на казаното от Керем в интервюто за списание Re Touch, реших да споделям цитати, които са ме впечатлили и които покриват предствата и мнението ми за Керем. Nature Dizzy

Нека го кажа така: Аз съм човек, който е малко изненадан, когато погледна световният ред и реакциите на света. Ако споделите нещо чувствително и веднага след това го продадете или продължите с нормалният си живот, като например да ядете препечени филийки и след това да го споделите/в социалните медии/, това не ми изглежда много истинско. Но светът е свикнал. В крайна сметка, това е една платформа, но зависи от вас как да решите да използвате тази платформа. Позволете ми да кажа, че трябва да намерите правилното място и време и дори да съдите човек по това, това е добре, защото аз уважавам мнението на хората. /Керем Бюрсин/

Последна редакция: вт, 09 яну 2024, 21:41 от Dilemi

# 462
Инфо:
През деня от 11.00 часа на 8 януари 2024 г. 271 200 публикации в мрежата на X бяха маркирани с хаштаг #TheBursinReTouchMag! Най-много постове са написали фенове на Керем Бюрсин от Испания (23,3%), Турция (18,3%) и Аржентина (11,8%)!
Потребители от Русия са написали 4800 публикации, Полша - 1900, Естония -1100, Украйна - 300, Грузия -100. Благодарение на активността на потребителите, хаштагът #TheBursinReTouchMag беше в топ тенденциите в редица страни, включително Грузия, Катар, Испания, Еквадор, Чили, Аржентина, Полша, Италия, Колумбия, както и в актуалната тема „Развлечения ”!
Обсъждането на ново интервю и фотосесия на Керем Бурсин за списание Re Touch Mag на 8-9 януари 2024 г. издигна хаштага #TheBursinReTouchMag до 19-то място в световните тенденции!

Gift Heart

Heartpulse

Sparkling Heart

Последна редакция: вт, 09 яну 2024, 20:06 от mi_si

# 463

Превод:

Лейла: Аз наистина съм на границата да си загубя ума.
???: Опитайте се да се отдалечите.
Лейла: Къде?
??? Няма ли място, за което сте мечтали?
Лейла: Има.
??? Къде е това място?
Лейла: До Кенан.
Доан: Вече няма Кенан, има само Доан.  Остана  само още нещо, с което трябва да се справя. Последният човек, когото трябва да убия.
Лейла: Това няма да ме направи щастлива.
КенДо: А какво би ви направило щастлива, г-жо прокурор?
Лейла: Да възтържествува справедливостта.
КенДо: Справедливостта ще възтържествува. При това от собствените ти ръце.
Мама М: Толкова дълго те чаках, синко. Стараех се да намеря каквато и да е следа от теб.
Кенан: Де да ме бяхте намерили. Нямаше да се налага да преживеем всичко това.
Лейла: Не исках да случи така.
Туран: Ти направи това, което беше правилно. Този, който направи грешка бях аз.
КенДо: това е моята история, харесва ли ви или не, за това, краят ще го напиша аз.

Съжалявам, че се включвам така след коментарите за Керем, но излезе фраг, а и по-късно няма да имам възможност да го кача.

Последна редакция: вт, 09 яну 2024, 23:07 от Бл@гуна

# 464
Благи, няма какво да се извиняваш в момента "валят" новини и за двамата едновременно Wink
.. и ние като едни "посредствени" фенчета, според ... ( точки точки точки),  ще качим всичко ... Stuck Out Tongue Winking Eye
Ново с Ханде:

Ханде и Ел Ин

и нашият симпатяга Gift Heart

Общи условия

Активация на акаунт