Абсолютно съм съгласна с последното и съм убедна, че тя няма нищо общо. Поредния противен журналист решил да си генерира трафик на неин гръб. Сега Хакан я беше хванал за ръка, пак мрънкане. Няма угодия на тези хора

Не вярвам, че Керем би участвал пак в ромком. Абсурд. Ако го направи.... дано поне е наистина забавен.
Фотосесията. Има снимки, на които много ми харесва. Има и такива, на които изобщо. Дано преведат интервюто.
Алекс, Линде, благодаря за коментара му за имитациите.

Аз пак съм пропуснала и този не съм го гледала, гледах само някакъв млад да го пародира и беше забавно според мен, но не обидно.
Смятам, че повече няма да си получава наградите по този начин. Въпреки че, няма лоша реклама. Смятам, че няма нужда да дава излишен материал на хейтърите.
За ДЧ. Ооох, от сега страдам аз.
Изгледах епизода (почти
) Ако приемем, че дават подсказки в него, съдбата на КенДо е предначертана. Ще му ядат халвата.
Сега като гледам и клипчето, което са пуснали, не само съдържанието, но и това, че е черно-бяло... Сбогом КенДо.
Имаше едни забавен момент, когато Мурат и Кенан си говорят. Мурат някак седи на ръба на дивана, щото шубето е голям страх и Кенан го успокои, че е той, а не Доан. Обсъждат, какво може да е направил. И Мурат казва:
Мисля, че всичко не е чак толкова сериозно, колкото разказва Лейля.
Но и тези са били много лоши хора. Един от тях даже е насилвал собствената си дъщеря, нали?
8 от 10 подкрепяха Доан. Помниш ли, когато правихме репортаж на улицата?
Не е лош човек.
К:Той е запалил жив човека, Мурат.
Да, така е, но…
Той си е заслужил смъртта, така мисля.
К:Ще те питам нещо. Ако искаш да останеш насаме с Доан, аз мога да изляза. Искаш ли да ти го организирам?
Мисля, че и с него ще се разбирам.
Иска ми се преди да си замине Доан да гръмне още някой. Набелязала съм си кого.
Горката мама М.
Обаче Туран и Невин колкото ми бяха симпатични, толкова сега не мога да ги понасям.
Способни са на всичко! И Лейла ще изпратят в нищото, за да не ги застрашава и ако Садък не беше заложил капан на Кенан нямаше да кажат на мама М, че Кенан й е син. Абсолютно безскрупулни същества! Пффф.
Дали преди последния епизод ще пуснат изобщо фраг?

Добро утро, прекрасни момичета! 

Керем, интересен, свободолюбив и без клишета..., трудно ще бъде разбран,