💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 "Друг човек" и след "Ако обичаш силно" /Тема 31/

• 42 120
  • 736
  •   1
Отговори
# 435
Сега поразгледах при рускините за интервюто на летището. За ДЧ уж са питали и Ханде е казала, че този въпрос не му е мястото да се обсъжда там. А за сватбата, че който пуска тези новини го прави за да е в тренда, да се говори и да се генерира трафик.
Абсолютно съм съгласна с последното и съм убедна, че тя няма нищо общо. Поредния противен журналист решил да си генерира трафик на неин гръб. Сега Хакан я беше хванал за ръка, пак мрънкане. Няма угодия на тези хора Grinning

Не вярвам, че Керем би участвал пак в ромком. Абсурд. Ако го направи.... дано поне е наистина забавен.

Фотосесията. Има снимки, на които много ми харесва. Има и такива, на които изобщо. Дано преведат интервюто.
Алекс, Линде, благодаря за коментара му за имитациите. Hug
Аз пак съм пропуснала и този не съм го гледала, гледах само някакъв млад да го пародира и беше забавно според мен, но не обидно.
Смятам, че повече няма да си получава наградите по този начин. Въпреки че, няма лоша реклама. Смятам, че няма нужда да дава излишен материал на хейтърите.

За ДЧ. Ооох, от сега страдам аз. Sad
Изгледах епизода (почти Grinning )
Ако приемем, че дават подсказки в него, съдбата на КенДо е предначертана. Ще му ядат халвата.
Сега като гледам и клипчето, което са пуснали, не само съдържанието, но и това, че е черно-бяло... Сбогом КенДо.

Имаше едни забавен момент, когато Мурат и Кенан си говорят. Мурат някак седи на ръба на дивана, щото шубето е голям страх и Кенан го успокои, че е той, а не Доан. Обсъждат, какво може да е направил. И Мурат казва:

Мисля, че всичко не е чак толкова сериозно, колкото разказва Лейля.
Но и тези са били  много лоши хора. Един от тях даже е насилвал собствената си дъщеря, нали?
8 от 10 подкрепяха Доан. Помниш ли, когато правихме репортаж на улицата?
Не е лош човек.
К:Той е запалил жив човека, Мурат.
Да, така е, но…
Той си е заслужил смъртта, така мисля.
К:Ще те питам нещо. Ако искаш да останеш насаме с Доан, аз мога да изляза. Искаш ли да ти го организирам?
Мисля, че и с него ще се разбирам.

Иска ми се преди да си замине Доан да гръмне още някой. Набелязала съм си кого.
Горката мама М.
Обаче Туран и Невин колкото ми бяха симпатични, толкова сега не мога да ги понасям.
Способни са на всичко! И Лейла ще изпратят в нищото, за да не ги застрашава и ако Садък не беше заложил капан на Кенан нямаше да кажат на мама М, че Кенан й е син. Абсолютно безскрупулни същества! Пффф.

Дали преди последния епизод ще пуснат изобщо фраг?

# 436
Може ли да има повече от две души в едно тяло?
Любов или справедливост?
Последни 5 дни до големия финал.

# 437
  • Кърджали
Керем и Хафсанур са спечелили награди съответно за най-добър комедиен /????/ актьор и най-добра комедийна /????/ актриса от наградите на MevcutBilgi Reyting Ajansı.
Да не нося само критики. Но поне категориите да ги бяха определили като хората.

А "Ако обичаш силно" бил определен за най-добър сериал в категория романтична комедия

# 438
Добро утро момичета !
Пожеланам Ви чудесен , слънчев и ползотворен ден , независимо , че вън е ужасна пързалка и мразовито време . То направо бедствено положението …

Аз Ви черпя всички виртуално , правя днес скромните 26 години ❤ не ми харесва , че отивам нагоре , вместо надолу , но това е положението !

# 439
Мила Пеперудке наша! 26 е добре… ти да видиш нататък Laughing
Пожелавам ти много много здраве, чувствай се всеки ден обичана и лети от щастие! От пътешествия и незабравими емоции през цялата ти година да не се отървеш! Тъй като само човек в нашия възрастов диапазон би разбрал, пожелавам ти хаоса, трудностите, липсата на мир и стресът на нашите дни много скоро да изчезнат, за да е по-възможно и приятно да градим и вървим нагоре! Весел празник, Иве! Flowers Four Leaf Clover

# 440
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Желая ви един успешен ден, изпълнен с много настроение и положителни емоции Wink

Purple Heart

Gift Heart

П.С.
Пеперудке (Иве), Честит Рожден Ден! HugBirthday

Желая ти много здраве, късмет и сбъдване на всичките ти мечти! Flowers Four Leaf Clover

# 441
Пеперудке, Честит празник! ⚘🥳

И да не е спам

# 442
Ето го интервюто на Керем за списание „Re Touch Mag“ с превод на БГ с Гугъл от руски:

Скрит текст:

# 443
  • София
Здравейте! Nature Dizzy

https://twitter.com/CarrieHarberts/status/1744569231759290745

Поздравления за носителите на наградата Mevcut Bilgi:
Най-добра романтична комедия Dizi на годината: #YaÇokSeversen
Най-добър мъжки комедиен актьор на годината: #KeremBürsin
Най-добър женски комедиен актьор на годината: #HafsanurSancaktuta
n 🏆🥇🏆🥇🏆🥇

Миси,благодаря за интервюто на Керем.Flowers Hibiscus
Браво на водещият интервюто-разговор Вилдан Уйгуноглу за зададените въпроси. Актуални,  разкриващи Керем артиста и Керем човека. Може би отделно ще пиша по-подробно за интервюто, след като го прочета отново, но мисля, че именно зад тези отговори се вижда и разбира истинският Керем,  заради което е толкова ценен и обичан  от толкова много хора от различни краища на света. Nature Zap

Пеперудке, честит рожден ден! Много щастие и любов ти желая! BirthdayPeople DancerBalloon

# 444
Пеперудке, честит празник!

Хареса ми интевюто на Керем. От прочетеното обаче оставам с впечатлението, че скоро в сериал няма да го видим, явно работата като сценарист и режисьор го влече повече. Ще ми се да го виждам повече на екран, да  режисира, когато стане на 50-60 предлагам аз Grinning

За наградите явно се е подразнил, опитва се да обясни защо така е реагирал, но в крайна сметка  наистина не му пука, защото феновете винаги ще си намерят, за какво да се заядат.
Моето лично мнение е, че всички си знаеха предварително, че ще получават награда, никой не беше отишъл там случайно, та и реакцията нямаше нужда да е чак толкова голяма изненада, та чак не се сещаш, на кого първо да благодариш. Хубавото е, че беше в тренда доста по-дълго от останалите наградени Wink

Харесва ми това, че ясно се разграничава от образа, който излиза по списания и на екран. Подобно интервю бях чела, в което каза, че в него няма нищо от Серкан Болат. Хората и феновете обаче понякога забравят и възлагат очаквания, които нямат общо с реалния живот.

Миси, благодаря! Hug

# 445
  • София
Привет момичета в този зимен, снежен ден!     

Миси, много ти благодаря за превода на интервюто с Керем.   
Все повече се убеждавам, че този човек е с нежна душа. Много отворен към света. И затова недоразбран в родината му. Керем е човек на света и трябва да живее в друга страна.

Малка, красива Пеперудка, Честит 26-ти рожден ден!
Радвай се на тези незабравими и най-красиви години. Бъди здрава и много обичана. Както си млада в душата, така бъди луда в мислите си. Живей щастливо и бурно.

Черпя те с нашите патрони...

# 446
Здравейте! Flowers Hibiscus

Пеперудке, Честит Рожден ден! Flowers Hibiscus Желая ти здраве, щастие и много късмет. Нека всичко, което желаеш се сбъдне.

Ново от Ханде

# 447
На тези снимки много не ми харесва.
Странна ми е

# 448
Flowers Herb Керем, интересен, свободолюбив и без клишета..., трудно ще бъде разбран,
такова усещане остави интервюто му у мен. Благодаря за превода! Flowers Hibiscus
Това е моята представа за Керем, уловена от фотографа...,

секси, загадъчен, технократ...!
Ханде ми е супер лежерна, спокойна, щастлива ...!

Да, не е натруфена, облечена съгласно нечии виждания, на ПР, рекламен стилист, филмов образ или ...нечие хрумване.
ЧРД, Пеперудке...живей, красиво, влюбено..., живей сега ти е времето!

# 449
Ново:
Ханде & L'officiel Plus

"Трябва да хванете малките мехурчета, които ви приближават. Когато не можете да ги хванете, те отлитат и изчезват. Трябва да хванете всички мехурчета, които се появяват в живота. Във всеки процес от живота ми винаги идваше балон и ме намираше"
L'OfficielPlus с корица Hande Erçel вече е наличен дигитално

Nature Dizzy
"Пепеляшка" Nature Sparkles

Последна редакция: вт, 09 яну 2024, 14:49 от mi_si

Общи условия

Активация на акаунт