💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 "Друг човек" и след "Ако обичаш силно" /Тема 31/

• 42 100
  • 736
  •   1
Отговори
# 540
Коко, може ли лека корекция да направя в превода? Знам, че няма да ми се сърдиш Grinning

„Тръгвам си, но ще се върна. Един
ден ще се върна, бидейки Кенан или
Доган, ще се върна..."
"Как може да умре човек,
който никога не е живял...?"
„Кенан те обичаше много,
за съжаление, аз съм принуден да изпитвам към
теб всичко, което чувства
Кенан...“
„Гледам града, винаги съм го
обичал много...“
„Това е истинска любовна история...“

Много тъжно Sad

Честно казано не ми се и пише в темата, не знам дали утре ще гледам изобщо последния епизод.
Вчера на интервюто, Ханде беше толкова усмихната и лъчезарна, обаче ми стана толкова тъжно като я прочетох. Винаги ме е изумявала непровокираната злоба и агресия, а към нея е просто в огромни размери.
Дано е щастлива, напук на всички!

# 541
  • София
Здравейте! Nature Snowflake

„Аз определено съм човек, който вярва в принципа „Отдайте се на Вселената, каквото и да се случи, ще стане, каквото и да не се случи, е добре“. Изцяло от вас зависи да го оцените, обработите и занесете на място, което ще ви отведе. Но от вас зависи да начертаете собствената си съдба.“/Керем Бюрсин, списание Re Touch/

# 542
Дилеми, общо взето прекрасно интервю ни подари Керем. Ханде също. Heart
Благи, и на мен не ми се гледа… ще се тъпча с нещо сладко и рев. Че и в събота вечер.
Само си представям като чуя интрото как настръхвам и ми се стичат сълзи. Отстрани можем да изглеждаме смешно и налудничаво, но този сериал ми даде много емоция и как не искам да го пускаме да си ходи Cry
Хайде пак да задавам въпроси, както направих преди него и на старта му.
Какво ви даде “Друг човек” и на какво ви научи?

# 543
  • София
"Един ден в живота ти ще се появи човек, който ще те прегърне толкова силно, че всичките счупени парченца в душата ти ще се залепят..."

От сторито на Мелиса Бюрсин по повод навършването на 5 годинки на малкия Тео.

# 544
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Пожелавам ви един свеж, усмихнат и изпълнен с положителни емоции ден Wink

Purple Heart

Gift Heart

# 545
Добро утро в събота, момичета!
В унисон с думите на Бурак Дениз от преди няколко дни:”Всички хубави неща си имат своя край” ви поздравявам с една песен от тийнейджърските ми години(и не само моите от тук Stuck Out Tongue Winking Eye)
https://m.youtube.com/watch?v=4pBo-GL9SRg
Скрит текст:
Честно казано, какво ще стане от мене?
Не харесвам реалността
Твърде ми е ясна
Но наистина, животът е префърцунен
Ние сме това, което не виждаме
Изпускаме всичко, блеейки

От пламъци към прах
От обожатели към приятели
Защо трябва всички хубави неща да свършват?
От пламъци към прах
От пламъци към прах
От пламъци към прах

Пътувайки, спирам само на изходи
Чудейки се, дали ще остана-а
Млада и неспокойна
Живеейки така, се стресирам по-малко
Искам да избягам когато умре сънят
Болката се настанява и не плача
Чувствам само гравитация и се чудя защо

И кучетата свиреха нова мелодия
Лаейки по луната
Надавяйки се да дойде скоро
Че да могат...

И кучетата свиреха нова мелодия
Лаейки по луната
Скоро за да могат да умрат
(Умрат... Умрат... Умрат...)

Когато кучетата лаеха по новата луна
Свирейки нова мелодия

И слънцето се чудеше дали да стой настрана за ден
Докато не си тръгне чувството
И небето се свличаше и облаците падаха
И дъждът забрави как да донесе спасение
И кучетата лаеха по новата луна
Свирейки нова мелодия, надавяйки се да дойде скоро
За да могат да умрат

Искам много да ви припомня едно видео, което така ни разпали на 23.08.23
https://m.ok.ru/video/6670496827915
Бяхме развълнувани, обнадеждени…
И после всичко се обърка Laughing
Следих малко повече от обикновено турската дизи индустрия последните месеци и на финала на “Друг човек” мога да кажа, че си остана в една “златна среда”. Малко пресилено казано, ама… Stuck Out Tongue Winking Eye
Да, финализираха го едва на 16 епизод, на всички ни се искаше да е поне на 26, но на колко други сериали не им беше даден никакъв шанс в тази интензивна мелница от бълващи проекти? Защото вече не е само сериалът на Башак и Бирдже… доста повече са. Това е позитивното от мен, обаче.
Обаче… заслужаваха много, много повече. Невероятна актьорска игра, режисура, музика - адски въздействащи. Провокирайки ни да мислим ама кой, какво, защо, какво следва?! А сценарият? Толкова различни са от всички останали. Дадоха ни толкова истински скрити послания:

1. Зад едно убийство понякога се крие тъга, безсилие, огромни рани и травми, чувство за справедливост, след като наранен е бил близък твой човек, или пък не толкова близък, но също толкова невинен. Наистина ни накараха да повярваме и симпатизираме на убиец! Ужас! Laughing

2. Това, което те е “убило” в детството, остава отпечатък в сърцето ти до живот. Независимо маската, костюмчето/роклята и видимо нормалния ти вид на човек.

3. Колкото и да не е хубав факт, наистина не на 100% трябва да вярваш на най-близките си хора.
Дори семейство предава семейство, дори сестра-брат, дори майка-син, независимо дали е за справедливост или лично “спасение”. Дано има по-малко такива семейства по света, ама ги има.

4. Клишето “Любовта понякога не е достатъчна”.
Видяхме едно ново начало, щастливи усмивки, предизвикани от приятните несравними емоции от първите седмици на една любов. Тогава, когато има надежда за едно ново начало и дори последващи я мънички мечти за тази любов.
Двама интелигентни и успели млади хора се влюбиха силно, но нещо “зад кулисите им” им попречи да се насладят на щастието на една дълго чакана и от двамата любов.

5. Второто клише: приказките, а покрай тях и турските сериали, не винаги имат щастлив край…

Heart

Последна редакция: сб, 13 яну 2024, 11:27 от Cocodoggo_mom

# 546
  • София
"Всички имаме лоши дни, но аз вярвам, че лошите (тъмните) дни ви позволяват да намерите светлината, от която се нуждаете, за да блеснете още по-ярко, като диамант".

# 547
Знам, че си водя налудничав монолог сабах сабах, ама предиобядът ми е свободен.
Тази седмица си отворих Нетфликса, нещо, което не съм правила от доста време по очевадни причини Laughing
Топ 1 беше един британски сериал, който постоянно ми излизаше в соц. мрежи - трилър, мистерия, леко психо, мъничко любов. Един от главните герои е мъж, който получава нещо като припадъци, след които не помни какво, защо. Разсъжденията си няма да пиша, те са ви ясни на тези, които изгледаха “Друг човек”. Язък …

Последна редакция: сб, 13 яну 2024, 11:37 от Cocodoggo_mom

# 548
Здравейте,

В Русия се продават ключодържатели с Керем ( преди Оливърса да се усетят, а може и оттам да им е хрумнала идеята)
https://www.wildberries.ru/catalog/176767119/detail.aspx?targetUrl=SN

Коко, аз гледам много да не мисля за епизода довечера,  че като знам какъв ще е края,.. направо ми идва да го пропусна 😎

# 549
Flowers Herb Ха,ха ... когато ни е тъжно да се надсмеем над себе си!
Позволявам си един каламбур ...

само да съм прочела, че не Ви харесва... влизам в ролята на Доан!

Коко, +1 мислите, емоциите, настроението ми са същите!
Филма засили любопитсвото ми към турското кино, но съм разочарована от организацията, класификацията и критериите които прилагат. Това ще ги срине до нивото на латино-съпунките.
ДЧ, ми доказа възможности, целеустревеност и невероятние - работа, израстване и утвържадавне на Ханде и Бурак!
Филма е и звено на съвместимост, съпричасност и съзидание в този наш уютен макар и виртуален дом. Събираше ни първо в понеделник, след това в събота и през останалите дни на седмицата коментарите и благодарностите към пчеличките Animal Bee Animal Bee Animal Bee Сега ни остава НАДЕЖДАТА, че ще ги следваме в НОВИ ПРОЕКТИ.

Ще ми се наложи да се изсветля още малко...
В очакване на ФИНАЛА!

# 550

“Лейля винаги е минавала през изпитания в този живот с близките си Broken Heart

Последна редакция: сб, 13 яну 2024, 16:12 от Cocodoggo_mom

# 551
Знаете ли какво е станало?

# 552
Тинче, и Ханде е пуснала…

Не е близък, но за жалост турски войници са загинали в Ирак.

# 553
Явно е станало нещо и даже има загинали, защото и Гамзе е пуснала стори

Джем ще ми липсва

# 554
За последен път ... Хаштагът тази вечер е : #bambaşkabiriveda (сбогом на съвсем различен човек)

Purple Heart

Cry

Общи условия

Активация на акаунт