💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 "Друг човек" и след "Ако обичаш силно" /Тема 31/

• 42 103
  • 736
  •   1
Отговори
# 525
1.Да не забравяме разкошните реклами на Керем за БМВ Турция.

2. Атасай са взели Сумру Явуджук и каста на нов (явно популярен сериал) за реклама на бижутата си. Ми какво да кажа - скууууука. Хеле пък достолепната Сумру.
И аз съм на нейната възраст, но друго си е младото пред което животът предстои.

VS

или

3.Ханде изглежда супер зле с този изкуствен цвят. Дано да не е преход към русо като на свекито...
4.Не знам дали е уморена, но напълно е възможно да е обезверена от случващото се в индустрията. Цензура, авто цензура, манипулации, проекти от ден до пладне. Измислени рейтинги, клюки, злъч. За какво - 20 епизода през три години.
Сабанджъ й показа света на богатите без непрекъснато насочени светлини на камерите. Боне съм сигурна доколко ще й хареса за постоянно и в неговия свят.
Предстои да видим. Като горещо се надявам най-после да се добере до тихо пристанище.

Последна редакция: чт, 11 яну 2024, 22:09 от dariVale

# 526
  • Кърджали
Дари, Атасай от поне година имат рекламата с този екип. Не са каст на сериал, а специално събрани за рекламата /уж като история за богато семейство/. Беше ми привлякло вниманието, защото второто ми любимо психопатче Самет Каан Куюмджу /участваше в сезон 2 на Присъда/ е част от този рекламен каст. Но да, рекламите не са нищо особено. А аз всеки път подскачам че диването е почнал да снима в нов сериал и после си сядам разочаровано като видя че е пак тази реклама

Последна редакция: чт, 11 яну 2024, 22:35 от Aлекcандрa

# 527
Дари, Атасай от поне година имат рекламата с този екип. Не са каст на сериал, а специално събрани за рекламата /уж като история за богато семейство/. Беше ми привлякло вниманието, защото второто ми любимо психопатче Самет Каан Куюмджу /участваше в сезон 2 на Присъда/ е част от този рекламен каст. Но да, рекламите не са нищо особено. А аз всеки път подскачам че диването е почнал да снима в нов сериал и после си сядам разочаровано като видя че е пак тази реклама
Като видях постановката на рекламата реших, че са ги взели топтан от някой сериал (без да се задълбочава особено). Уважавам всеки един от тях, но единственото, което ми изниква в ума при вида им е "скучно" - с главни букви. Бижутата по тях и те такива.
Като се поставят до снимките на Ханде още повече изпъква разликата.
А Ханде направи твърде кратка реклама за Атасай. Имам чувството, че и за там лоша услуга изиграха клюките, че е във връзка с младия собственик. Той малко след като тя престана да снима за тях се сгоди и ожени за приятелката си - италианка.
За това я разбирам, като казва, че е уморена. Сегашните глупави приказки за сватба със сигурност могат да навредят на крехките й отношения с фамилия Сабанджъ.
Но пък, ако обичта е силна нищо не може да попречи.

# 528
  • София
Дали наша телевизия е закупила сериала на Керем и Хафса?

# 529
  • София
Благи, благодаря. Kissing Heart

Днес получих картичка от дъщеря ми по случай международния ден на думата "благодаря". Не знаех, че е днес, няма я напоследък nrgmama да ни информира за празниците... Sweat Не забравяйте да благодарите, защото никой на никого не е длъжен в този живот. Wink

Прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

С благодарност, че ви има и с огромно извинение за това, че в последно време липсвам от темата искам да ви честитя в последните минути на 11 януари, Международният ден на благодарността! Международният ден на благодарността се отбелязва ежегодно на тази дата и това е ден, който ни напомня, че след времето за размисъл около Коледните и Новогодишните празници идва времето за трезва оценка ! Идва времето да преценем на кого и за какво трябва да сме благодарни!

Нека бъдем винаги благодарни, най-вече за малките жестове, за малките неща в живота си, за всичко онова, което ни прави усмихнати и щастливи! Gift Heart

Последна редакция: пт, 12 яну 2024, 00:11 от nrgmama

# 530
Здравейте, мили момичета, Flowers Hibiscus

Иве, красива, малка Пеперудке, Flowers Hibiscus много на патерици, Честит Рожден Ден! Много здраве, любов, щастие, радост и безброй сбъднати мечти ти желая от все сърце! Радвай се на младостта и я изживей красиво! Нека имаш много хубави спомени от тези, млади и луди години, които да те сгряват като топъл шал през есента и зимата на твоя живот!

Много благодаря на Миси Flowers Hibiscus и на Благи Flowers Hibiscus за интервютата на Ханде и Керем!

Второто интервю на Ханде и особено тази част:

„Винаги ме тормозят относно актьорството и личния ми живот. Ето защо съм толкова уморена и разстроена. Защо винаги аз? Аз съм много затворен човек. "Оставете ме за малко." (Умут Унвер)

Последното ми напомня на прословутата фраза на Грета Гарбо: „Оставете ме на мира!“ / "Leave me alone!"

Ще ви споделя две мнения за Ханде по повод на това ѝ интервю, които много ми харесаха:

Скрит текст:
"Какой Ханя теплый, красивый человек. Вокруг нее прямо какая то аура добра! Как она общается с журналистами, всегда с улыбкой, спокойно. Человек- позитив.
Нравится как на вопросы отвечает, четко, понятно, по существу.
Порадовала ,что не собирается уходить из профессии, что с Хаканом в настоящее время проживают счастливые моменты, конечно ей грустно ,что столько негатива на нее льется.Но Ханде сильная девочка и не смотря на все она достигает того к чему стремится. Успеха тебе Хандеша, счастья и огромного терпения,потому что мерзких завистливых людишек очень раздражают все твои победы."

"Какъв топъл и красив човек е Ханде. Просто има някаква аура на доброта около нея! Начинът, по който общува с журналистите, винаги с усмивка, спокойно. Човекът е позитивен.
Харесва ми начина, по който отговаря на въпросите, ясно, разбираемо и по същество.
Радваше се, че няма да напусне професията, че в момента изживява щастливи моменти с Хакан, разбира се, че й е тъжно, че толкова много негативизъм се излива върху нея.Но Ханде е силно момиче и въпреки всичко постига това,  към което се стреми. Успех на теб Ханде, щастие и голямо търпение, защото подлите, завистливи хора са много раздразнени от всичките ти победи."

Скрит текст:
"Мне так обидно за этого светлого человечка!Её вопрос почему? вызывает у меня желание сказать,потому что ты очень красивая,потому что очень успешная,потому что не завистливая,потому что встретила когда-то не того человека и ,наверное,тысячу раз пожалела об этом,потому что свора,нападающих на тебя не имеет ни души,ни сердца.Но поддерживающих тебя миллионы,ты лучшая!"

"Толкова ми е мъчно за този светъл човек! Въпросът й е "защо"? Кара ме да искам да кажа, защото си много красива, защото си много успешна, защото не завиждаш, защото веднъж си срещнала грешния човек и вероятно си съжалявала хиляди пъти, защото глутницата, която те напада, няма нито душа , нито сърце. Но има милиони, които те подкрепят, ти си най-добрата!"

А тази снимка ме разплака:

Може би, защото и на мен мама много ми липсва!

Ханде предпочита проект на цифрова платформа. Дано да си избере скоро нещо интересно и вълнуващо!

Толкова ми е тъжно, че "Друг човек" завършва, че нямам сили да коментирам. От последно излъченият 15-ти епизод това е сцената, която ме разплака:

"- Вярвах, че ще бъдем щастливи, знаех, че ме обичаш...
- С цялото си сърце.
- Аз също. Без значение как ще завърши тази история, аз те обичах много и ще продължа да те обичам.
- Но имаш лошо предчувствие, нали?
- Имам много лошо предчувствие тук, вътре."

Вчера на едно представление се срещнаха Бурак Дениз и Мендерес Сабанджилар. В първият момент, когато видях снимката си помислих, че това са Доан и Идрис, избягали в чужбина и се наслаждават на свободата:

Алекс и Дари, Flowers Hibiscus напълно ни съвпадат мненията за рекламите на Атасай - с Ханде и сега!

Поли, Енерджи мама и всички прекрасни момичета, пишещи в темата Flowers Hibiscus благодаря ви, че ви има! Че създавате красива атмосфера, в която да споделяме мисли и чувства за всичко, което ни вълнува!

# 531
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Желая ви един успешен ден, изпълнен с много усмивки и добро настроение! Grinning

Gift Heart

Sparkling Heart

# 532
Здравейте! Flowers Hibiscus

Бурак Дениз с участието на Şahmaran , беше избран за най-харесвания сериал за дигитална платформа за 2023 г. от студенти от Техническия университет Yıldız.
Бурак Дениз, който получи наградата от името на отбора:
„Прави ме много горд, че работа, в която вярваме, е оценена от толкова утвърден университет.“

https://twitter.com/Burak_TrFanlari/status/1745539370533228926

Един ден

# 533
Бурак снощи е казал, че финалът на ДЧ ще е много тъжен.

Явно наистина Лейля ще убие КенДо

И след няколко години продължава да е актуален

# 534
# 535
Фокс се сетиха

Ханде в Инстаграм

( клюката от днес е, че "новината" за сватбата е обтегнала отношенията между Ханде и Хакан ..
Същото ще стане като с новината за сватбата с Керем.. няма да издържат на напрежението и ще се разделят )

Последна редакция: пт, 12 яну 2024, 15:19 от tina-latina

# 536
Има статия за Ханде:
https://www.aksam.com.tr/yazarlar/baris-kocaoglu/hande-ercel-o-k … -ki/haber-1437858

Скрит текст:

Прокурор Лейля зад кадър на сериала "Друг човек"

Скрит текст:

Седмичната класация на Сомера:
"Друг човек" заема 8-мото място Wink

# 537
# 538
Тинче, тъкмо щях да ви го пиша това днес сутринта за тъжния финал, ама после се оказа, че думите му са значили нещо от сорта, че е тъжно, че е финал сега/преждевременно.
Също както и Ханде сподели, че са си мечтаели да продължи по-дълго.
Това обаче не променя факта, че всички си чакаме мега тъжен финал и ще най-вероятно ще е такъв. Знаеш ли, може да ни изненадат Wink
Малко повече от 24 часа и ще разберем.
Превод на някои реплики, които ще чуем утре. С автоматичен превод, ама все пак ви ги пускам:

“Кенан много те обичаШЕ”
Добре де, няма да ни изненадат Laughing

И малко фенско творчество:

# 539
Керем в (Х) Туитър:

Wink

Sunglasses

Общи условия

Активация на акаунт