💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 "Друг човек" и след "Ако обичаш силно" /Тема 31/

• 42 105
  • 736
  •   1
Отговори
# 510
Имаме си озет за финалния епизод… Broken Heart
#BambaşkaBiri Епизод 16 (финален) Резюме и рамки:

Стана ясна самоличността на убиеца с нашумялия в цяла Турция прякор "Майстора". Когато се доказва, че престъпникът, който Лейла търси от първия ден, е точно до нея, краят на пътя се очертава за Кенан.
Мушереф е изправена пред загубата на сина, който търси от години, точно когато го намери. Доган, от друга страна, е в опасност да се сбогува с откраднатия от него живот, преди да успее да си го върне. Но при всички обстоятелства той ще продължи да пише собствената си история.
Лейла продължава своята борба да постъпи правилно както за мъжа, когото обича, така и в името на справедливостта. Но животът е подготвил нови изненади за Кенан, Лейля и Доган.

# 511
Здравейте всички, следя Друг човек с удоволствие, но чааак сега попадам на темата.

Имате ли представа кога ще пуснат със субтитри еп 15? Имам чувството, че мина вечност от предишния епизод....

# 512
Бонибон, добър въпрос.

Коко, Sad
Последен озет, последни снимки, последен епизод. Че и тежък ми се струва, че се очертава.

Явно Доан ще бяга с мотор.

А Кенан горкия пак изглежда като в небрано лозе.

Какви ли пък изненади може да има за Лейла и Кендо?
Дали ще пуснат още един фраг преди финала? Наистина се надявам да не са ни показали финалната сцена.

# 513
Здравейте всички, следя Друг човек с удоволствие, но чааак сега попадам на темата.

Имате ли представа кога ще пуснат със субтитри еп 15? Имам чувството, че мина вечност от предишния епизод....

Епизод 15 беше излъчен в Турция на 06.01.2024г. , имаше 2 седмици пауза в излъчването. Тази изминала вечност не е по вина на преводачите, няма как да се преведе нещо, което не е излъчено. Wink
Вижте ги как са подредили снимките да ни заблудят. Grinning Кенан е в 2 различни сцени , а Лейля май от една. Thinking

# 514
Лейла на всички снимки от промото е с едни и същи дрехи. За сметка на това на едните снимки е Кенан, а на другите Доан. Въпросът е,  защо КенДо има време да се преоблече, а Лейла не. Grinning

Ще превежда едно момиче интервюто с Ханде.

"-Много си уморена. Има ли нов проект?
-Върнах се в телевизията след 2 години и това наистина е много изморителен процес. Доста съм уморена. Не знам, какво искам в момента."

"Винаги съм на прицел по отношение на моята актьорска игра и личният ми живот. Ето защо съм толкова уморена и тъжна сега. Защо винаги аз? Аз съм човек, който живее по мой собствен начин. Просто ме оставете да се отпусна и да си почина за известно време."

Никак не ми звучи като да започне нещо ново скоро. Sad
Керем и той се услушва.

Последна редакция: чт, 11 яну 2024, 14:04 от Бл@гуна

# 515
Днес племеникът на Керем - Тео има Рожден ден.🎂🥳

Да е жив и здрав малкият фъстък 🍀🥳🎂

# 516

Здравей! Flowers Hibiscus

Преводът го правим ние. Тази седмица аз бавя колектива, но наистина нямам време да седна да се занимавам с тайминга. Превод ще има, може би в неделя или понеделник. Следете темата, първо тук качваме преведените епизоди. Relaxed

# 517
  • София
Според класация на Adba Керем Бюрсин заема позиция №1 на най-популярните мъже актьори в социалните мрежи за периода от 3 до 9 януари 2024 г.
Тъкмо се бях притеснила, че заради реклама на чаши с неговия лик нивото му пада...

# 518
Flowers Herb Чашка ароматно кафе, мила дума и една малка позитивна мисъл могат да стоплят душата ни и денят да стане приятен и уютен! Green Heart

Коя е вашата позитивна думичка или мисъл?
Моята е БЛАГОДАРЯ!

ЕЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙ... не престанаха да я притискат!

Дори и в периодите ѝ на адаптация, на възстановяване, на необходимост от лично пространство, на лекуваща я самота... Толкова ли е трудно простичко да ѝ кажат ... Благодаря, че си туркиня, че си способна, че си добра ... и т.н.
Племениците ..., любов! Тео и любящия вуйчо! Да се адаптира към този некоректен свят, това пожелавам на Тео!

Не случайно, Керем в интервюто си казва, че общува след работа с Хектор и предпочита да е сам, да медитира, да чете или да се занимава с любимо занимание, хоби...
Възстановяването е много различен процес за хората, може би при Керем по-лежерните ангажименти го коцентрират в нещо по-съществено.

Не ми се коментира ДЧ, не го оцениха, но това вече не е мой проблем..., аз се насладих на тези 15 епизода, ще съм тъжна след 16 - тия.

# 519
  • Кърджали
Честит да е рождения ден на Тео, да се радва на любовта на семейство и близки.
Линде, нали се сещаш че това обсъждане не винаги е свързано с много позитивни туити /а някои са дори безсмислени, само бройка да се набира/.
Аз наистина пожелавам Керем да се завърне /ако може не след 100 години/ с някой наистина хубав и смислен проект. Не е нужно да е проект от 100 сезона, но да е такъв, в който да си каже човек "Ей това е".

# 520
Интервюто на Ханде

Скрит текст:
Кратък превод на интервюто:

За сериала:
Журналистът каза, че сериалът е приключил бързо. Ханде отговори, че да, свърши рано, но явно така трябваше да се случи. Тя също така каза, че последният епизод ще бъде излъчен тази седмица.

Относно новите проекти:
-Много ли си уморена? Има ли нов проект?
Ханде: Върнах се в телевизията след 2 години и това е наистина изморителен процес. Доста съм уморен. Не знам какво искам сега.

Ханде каза, че би искала да пусне нещо в онлайн платформа, но все още няма нищо подобно.

Ханде: „Работим много усилено за дълги периоди от време, часовете са неизвестни, дните са неясни, това го прави малко по-трудно. Донякъде нормален живот, казват, че се случва в дигитален проект, не знам, защото не съм правил това преди. Имам намерение да направя нещо подобно, да видим“.

Относно критиката:
Тя отговори, че е критикувана и винаги е тормозена относно актьорството и личния си живот.

Ханде: „Не знам причината за това.
Сега и аз съм много уморена от това. Работя. В тази индустрия съм от няколко години, работя, вярвам в себе си...Искам да правя каквото мога, искам да надминавам себе си и границите си, искам да опитам. Обичам да правя това, тази професия.”

Ханде каза, че някои от критиките, които получава, я разстройват, но някои не я притесняват толкова.
Ханде: "Не мисля, че наистина заслужавам нещо от това."

Относно сравняването на старото и новот аз:
Ханде:
„Това върви,  с това да си в светлината на прожекторите от много млада възраст.“

- Уморява ли ви или ви разстройва?

Ханде: „Е, преди бях тъжна, но вече не, толкова съм свикнала. Толкова съм свикнал, че изобщо не ми е тъжно.“
-Това е добре?
Ханде: „Да, това е нормално. Хората искат да говорят и говорят."

-Където и да погледнем в социалните мрежи, виждаме Ханде Ерсел...
Ханде
: „Както казах, получавам много атаки. Аз също не мога да разбера защо."

-Тези проблеми изтощават ли Ви?
Ханде:
„Не мога да кажа, че ме уморява, просто ме натъжава; Защо аз, когато има толкова много проблеми? Аз съм човек, който живее предимно сам. Оставете ме малко. Толкова е просто. Аз съм човек, който живее сам в свой собствен свят. Насочването толкова силно, опитването да причини вреда във всяка тема е погрешно. Това е грешно за всеки. По някаква причина това е така в социалните мрежи от доста време, но тези дни станахме още по-агресивни. Не знам причината за това. Аз също не намирам някои от вашите колеги за прави. Нещата станаха много агресивни. Вестникарски заглавия, нахлуване в личния живот на хората, толкова много реч на омразата... Ето защо смятам, че всички трябва да се овладеем. Сигурена съм, че това не е просто процес, който изтощава само мен. Това изтощава много хора..."

За почивката в Бали:
-Как беше ваканцията ти?
Ханде: „Всичко мина много добре. Времето там е много горещо, там е много красиво. Тогава се върнах тук. Тук е много студено."

Относно сватбата:
Ханде: „Тази част ме тревожи: тези неща са съдба. Искам да кажа, че това са лични ситуации. Ако е взето такова решение, защо трябва да го крием? Трябваше да го чуете от нас. Всичко е наред, всичко върви много добре. Рано е да се говори за тези неща“.

Относно взаимоотношенията:
- Вие и г-н Хакан изглеждате толкова добре заедно, затова всички смятат, че ще се омъжите.
Ханде: „Имаме много добри отношения.“
-Чудя се дали върви към сватба?
Ханде: „Това е просто съдба. Ако това се случи, ако един ден вземем такова решение, ще го кажем. Сега имаме много добри отношения. Всичко върви както обикновено, всичко е наред.”
За любовта й към децата и Мави:
Ханде: „Много ги обичам, кой не обича децата?“
- Изглежда имате специална връзка с Мави.
Ханде: "Да, точно така."
- Хората си мислят, че щом се държи така с Мави, ами ако имаше собствено дете...
Ханде: „Много ги обичам. Много обичам деца, да, но искам ли ги? Не знам това."
-Да си леля означава да си половин майка...
Ханде: "Вярно е."

-Мави не казва ли, че иска братовчед или сестра?
Ханде: „О, не, не. Мави е ревниво дете. Тя не иска да види друго дете в ръцете ми, до мен. Не знам, тя никога не е говорила за такива неща”.

- На кого повече прилича Мави?
Ханде: "Тя прилича на мен."

-Имам предвид нейното поведение/характер?
Ханде: „Тя много прилича на Гамзе... Тя стана смесица от двете ни.“

"Стремежът на Лейла към справедливост, ще доведе до краят на Туран"

Последна редакция: чт, 11 яну 2024, 17:10 от Бл@гуна

# 521
Благи, благодаря. Kissing Heart

Днес получих картичка от дъщеря ми по случай международния ден на думата "благодаря". Не знаех, че е днес, няма я напоследък nrgmama да ни информира за празниците... Sweat Не забравяйте да благодарите, защото никой на никого не е длъжен в този живот. Wink

Честит рожден ден на Тео! Heart Eyes

# 522
Линде, с най- добри чувства 🤗
Обаче класацията излезе преди промоцията за чашите. Следващата ще видим резултата 😉
Според класация на Adba Керем Бюрсин заема позиция №1 на най-популярните мъже актьори в социалните мрежи за периода от 3 до 9 януари 2024 г.
Тъкмо се бях притеснила, че заради реклама на чаши с неговия лик нивото му пада...

Благи, ⚘

# 523
midnight_sun, идея нямах! Сърдечни благодарности за труда на Вас и екипа Ви 🙏🙏🙏

# 524
Стори от Керем

Жалко, че останаха незавършили истирии..

Общи условия

Активация на акаунт