💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 "Друг човек" и след "Ако обичаш силно" /Тема 31/

• 42 087
  • 736
  •   1
Отговори
# 570
Ели, откъде да знам, че ще изместят сериала. Satisfied Фокс ми объркаха плановете и съвсем съм им сърдита.

Любимото ми интро.

Titina, има ли друг сайт с озвучка? В Телеграм?

# 571
  • София
Ели, откъде да знам, че ще изместят сериала. Satisfied Фокс ми объркаха плановете и съвсем съм им сърдита.

Любимото ми интро.

Titina, има ли друг сайт с озвучка? В Телеграм?
Не, но на този който пуснах вече върви ефир. Пфу, рекламаааа ....

# 572
Любимото интро Heart
И Фокс, по традиция пуснаха реклами на 30та секунда Joy

# 573
Слънце, тук?
https://turkrutv1.com/sovershenno-drugoy-chelovek-16-seriya.html пуснах аз преди малко. Сега има реклами, казаха след 15 минути. Ще се опитам да преведа каквото мога.

И тук казаха, че ще има, не съм проверявала
https://turkplay.tv/tureckiy-serial-sovershenno-drugoy-chelovek- … ign=drug9#smotret

Днес ще превежда една мацка, която ми е трудна много. Иначе миличка и любезна.

# 574
Благи, искам, но не става.

# 575
Да, те ги блокират постоянно и сменят адреса, можеш да пробваш с ВПН, ако имаш. Иначе пробвай във ВК. В Телграм ги няма, иначе щях да ти дам от там. Сега не мога да отворя ВК, че аз пък него без ВПН не мога да го отворя.

# 576
Слънце, за новите проекти на нашите ( дано не чакаме 2г ) ще те научим да си сменяш местоположението Wink

И като за последно Фокс си спря онлайна в Ютуб Simple Smile
Лейля Gift Heart

# 577
Сега къде да търся как става тази смяна? Сетихте се и вие. Satisfied По-раничко трябваше.

Започна, нямаше и отброяване. Или поне аз не видях.

# 578
Вече наистина започва.

# 579
Flowers Herb Фокс,ха,ха ... даже ни съботират с една и съща реклама...
Колко ли благословиии са отнесели? Срамна работа.

# 580
Не знам защо си мислихте, че Кенан ще умре сега при катастрофата. Ако помните излязоха снимки с Кенан, Туран и двете мами и Кенан беше ранен.

# 581
# 582
Спряха хора да помагат на КенДо, познаха го и сега ще викат Бърза помощ. Събуди се Доан, хората се опитват да го успокоят, защото той полудя. Повтаря Кенан повече го няма, Кенан вече го няма има само Доан.
Хората искат да викат полиция, обаче Доан им забрани.
Лейла пита Идирс дали правилно е разбрала, че Доан е извършил убийствата, а Кенан е нямал никаква идея. Кенан бил много добро момче. Лейла пита защо го е направил. Защото са унищожили живота му, отнели са го от семейството му, имало е пожар, приятелите му са умрели и той е искал да им потърси сметка.
Лейла го пита за Мама М. И го пита откъде знае толкова подробности. Защото е бил съучастник, присъствал е  на всички престъпления. Даже всъщност той е виновен за всичко, защото всъщност той е отвлякъл Юсуф, защото не е могъл да го убие и го е закарал в приюта.
Лейла го пита защо сега разказва всичко. Защото не иска Кенан да пострада, защото Доан ще преследва Садък, за да го убие, а САдък иска да убие Кенан.

# 583
Чудя се обаче, Идрис ако толкова много искаше да му помогне, защо не се представи, че той е Майсторът на играчки?

Благи, благодаря ти. Flowers Hibiscus Друго си е наготово. Satisfied

# 584
Историята и на тези тримата щеше да е друга...

Благи, ⚘

Общи условия

Активация на акаунт