💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 "Друг човек" и след "Ако обичаш силно" /Тема 31/

• 41 664
  • 736
  •   1
Отговори
# 585
Слънце, и аз си мислих на края на миналия епизод, че Идрис ще го представи така пред хората, че той е убиецът. Да, ама не.

# 586
Идрис ще го водят при главния прокурор и после ще помага на Лейла да  намерят Доан.
Мама М плаче и пита Туран дали се подиграва с нея и дали наистина Кенан е неин син. Пита защо са я лъгали и защо са й отнели сина. Туран казва, че само са го осиновили и съвсем скоро са разбрали. Мама М пита защо. Невин казва, че е заради нея. Тя не е позволила да й каже, но тя го е спряла. Мама М я пита как може да постъпи така, че и тя е майка. Как може?
Невин каза, че искала само щастие за сина си. Имало и неща, които били малко странни свързани с Кенан. Но всъщност Невин не искала да си загуби детето. Мама М я пита как може така да постъпят с нея, тя е отишла при тях и те са я видели в какво състояние и пак  не са й казали нищо.
Туран й казва, че имат по-голям проблем, защото Садък иска да убие Кенан и Кенан иска да убие Садък. Садък и Идрис работили заедно, когато са го отвлекли. ( не й казват нищо за Доан обаче)
Туран й каза, че Кенан е много болен и трябва веднага да го спасят

# 587
Историята и на тези тримата щеше да е друга...

Благи, ⚘
Със сигурност щеше да завъртят историята с Тахир. Гласихме го да тръгне по тъмни пътища. Шахинде беше готова за мафиотка. Satisfied

# 588
Моят човек Stuck Out Tongue Winking Eye
Ейсега ще му разкаже играта на КенДо Stuck Out Tongue Winking Eye
Много, много предстоящи истории бяха принудени да изтрият, на всичките ни мили и не толкова мили герои…
Идрис:”Лейля, помогни на Кенан. Само ти можеш да го направиш”

# 589
 Човекът на Коко разпитва свидетелите, те разказват, че Кенан Йозтюрк е катастрофирал, но е станал и си е тръгнал. Нямат представа как е оцелял. Чудят се как е катастрофирал. Решиха, че е предизвикана катастрофа, а не злополука.
Идрис е разказал всичко на гл. прокурор. Лейла го кара да подпише, че всичко е направил доброволно. Идрис я моли да помогне на Кенан, защото само тя може да го направи и накрая й каза: Благодаря.
Прокурора я поздравява, че от самото начало е била права и те са я подценили. Лейла казва, че Туран е знаел за всички престъпления на сина си. Имало много истории свързани с тези убийства. Кенан бил толова известна личност, а Туран го е прикривал.
Човекът на Коко докладва на Лейла, че Кенан е претърпял катастрофа и е жив, но е избягал. Не било авария, а опит за самоубийство. Лейла казва, че трябва да отидат при Туран и да го арестуват. Гл. прокурор казва, че е важна крачка и трябва да помислят. Лейла обаче каза, че Туран ще избяга и ще се скрият и това им е последният шанс. Лейла каза на Коковия човек да отиват към Туран.

# 590
По кръвта на Доан ще разберат,  че е в къщата. Щом наблегнаха на кървавите следи..

# 591
Туран разкава, че всичко е започнало с пожара в детския дом. Мама М се чуди какво ли е преживял нейния Юсуф. Невин каза, че от самото начало са били с него и до него.  Туран казва, че са го лекували дълго, но не са успели да му помогнат. Мама М пита къде е нейният Юсуф. Туран й казва, че са отвлекли близкия приятел на Кенан и го заплашват. Мама М казва, че ще направи всичко възможно да им помогне, за да намерят Кенан.
Доан отиде при майка си и баща си. Доан казва, че Кенан е опитал да се самоубие. Невин му казва „синко“,  той „Аз съм Доан!“
Ясемин пита къде е изчезнала Лейла. Тя не можела да й обяснява по телефона. Ясемин била пред къщата на Мурат и го нямало, ,вече се притеснявала.
Садък звъни на Кенан и се чуди какво се е случило и къде се е загубил по пътя. Мурат се чуди защо са го вързали. Садък каза, че като си свършат работата с Кенан ще го пуснат. Мурат ги пита да не са мафия. Да, това били. Мурат щях да ги запомни всички и да ги предаде на полицията. Затвориха му устата.
Мама Ш пита Тахир дали има новини от жена си. Тахир каза, че не му пука. Мама Ш каза, че Нурай го е обичала въпреки всичко.
По новините казват, че Кенан Йозтюрк е убиец и има заповед за задържането му. Тахир и Мама Ш са в шок.

# 592
Много ме е яд, че Доанчо ще го пратят при Свети Петър... а е такъв симпатяга..

Simple Smile

как се движим в соц. рейтинг Simple Smile

# 593
Благи, ако не беше ти, щях да си мисля, че по новините говорят за катастрофата Grin златна сиии!
И какво е настроението в Туитър:
“ Слава Богу, отношенията ни с позорния канал, наречен Фокс, приключват днес. Не дай Боже пътищата ни отново да се пресекат с теб. Какво направихте с нас и Ханде, която започна този бизнес с ентусиазъм? Проектът дойде при нас. Сериал ли сме гледали или сме ходили на война?  #bambaşkabiriveda”

# 594
Малкият КенДО

"Днес се сбогуваме с първия ми телевизионен сериал, „Bambaska Biri“. Всеки момент беше специален и запомнящ се за мен. Бих искал да благодаря на всички, които допринесоха и ме подкрепяха във всеки момент от тази специална разходка."

# 595
Майка и син тъкмо се събраха.., ужасни сценаристи.. горката жена, 30 г. търси сина си и сега когато го намери ще трябва да го оплаква

# 596
 Тахир винаги е бил сигурен, че Кенан е убиец Grinning
Мама Ш е в шок, че Лейла се е влюбила в убиец.
2те майки и Туран лекуват КенДо. Мама М пита кой е при тях.
Дали Доан или Кенан. Мама Н каза, че не знае. Обаче Доан се съвзе и каза, че вече няма Кенан, той се е отказал от живота заради Лейла, но той бил тук и бил добре. Доан казва, че ако не е бил той са щели да умрат. КенДо.
Доан: Здравей, аз знам всичко. Знам, че ти си истинската ми майка. Знам, че сте много разстроена.
Туран изкара Невин.
Мама М му казва, че го е търсила толкова дълго. Де да ме беше намерила, тогава нямаше да преживея всичко това, нямаше да извърша всички тези престъпления.
Казва й да не се разстройва, защото за всичко е виновен Садък, но той ще го накаже и ще го накара да си плати.
Мама М му казва да се откаже, да бяга, защото Лейла ще дойде, тя ще го преселдва.
Доан каза, че всичко е планирал и това, че се намира там в момента също.

# 597
Милото детенце, много е сладко, дано има блестяща кариера Flowers Four Leaf Clover

# 598
Фокс, ненавиждам ви!

# 599
Слънце, сложи в това число и ТимС.
Ако бяха договорили добри условия предварително, нямаше да се наслаждаваме и стресираме едновременно … щяхме да се насладим на приказката ни с лош край.
Не мисля, че се и бориха с Фокс по някакъв начин. Аз да му мисля. Бурак май си е вързан с тях.

Общи условия

Активация на акаунт