💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 "Друг човек" и след "Ако обичаш силно" /Тема 31/

• 41 646
  • 736
  •   1
Отговори
# 645
И на мен не ми се вярва. Или Лейля ще го застреля или той сам и ще падне в морето и няма да го намерят. Така с отворен край как ви звучи? Satisfied За да си мислите, че може би е жив. За вас мисля, че сте се напрегнали.

# 646
Мама М го кара да помисли за Лейла, за Невин, за нея. Но Доан няма да се откаже. Мама М каза, че има адвокат, Доан я кара да му се обади. Обажда се и пита адвоката къде е Садък. Адвоката каза, че Садък му е казал да не казва на никого и тъкмо да й каже, Рефик го арестува.
Доан е бесен, защото това им е бил последният шанс. Мама М му казва, че ще замине и няма да се връща повече.
Рефик отива да прибере Садък, намерили са го.
Мама М се обажда и организира заминаването на Доан зад граница незабавно. Всичко ще уреди.
Лейла и Рефик са на адреса, който е дал адвоката. Рефик я пита дали ще влизат, а Лейла каза, че ще чакат, защото Доан щял да дойде и те ще го чакат.
Ах, Лейла, аааах!

# 647
И аз си мисля, че ще е с отворен край- прострелян и паднал в морето...
Обаче имаше снимки от гробищата, така че може и да го занулят. За да е сигурно, че няма да има 2ри сезон

# 648
И аз съм за отворения финал…

# 649
И аз си мисля, че ще е с отворен край- прострелян и паднал в морето...
Искаме ли да е така? Или да приключи наистина трагично и да го запомним?
На такава вълна съм нещо. Satisfied

Нурай и Тахир дали ще си простят?
Обичат се, ще си простят. А с къщата и кредита какво стана? Май имаше някой при Тахир преди да дойде Нурай, но ми прекъсна.

# 650
Нурай и Тахир .. ❤

# 651
Тахир и Мама Ш продават къщата, но брокера им казва, че на тази цена, която искат няма начин да я продадат. Може да им даде половината.
Нурай пристигна и иска да говори с Тахир. Иска да се извини. Да, била излъгала и не е трябвало, но трябва да говорят.
Нурай му казва, че те са станали истинско семейство, защото Тахир знаел баща й, знаел как майка й се е бъркала постоянно в живота й. Да, тя го била наранила, но и той много я е обидил, но ако можело да започнат всичко от начало. Да си дадат още един шанс, а и така или иначе никой нямало да го търпи. Тахир  имал само една мечта да стане баща, а тя е унищожила. Тя се извини и му каза, че може пък и да се получи. Тахир каза, че продават къщата имат много дългове  и не е ясно бъдещето. Нурай каза, че е продала всичко и ще им помогне с дълговете. Тя искала само да е с Тахир и била готова на всичко. Тахир я пита дали наистина толкова силно го обича. Да, много го обичала иначе защо да прави всичко. Тахир: Нурай, Бог да те накаже. Нурай: Амин, дай Боже!
Дойде човек, който ще прекарва Доан зад граница. Появи се Невин. Доан я пита какво прави там. Мама М я била извикала. Те искали само да е жив. Да оставят миналото. Невин казва на Доан, че Туран е в затвора, но всичко са правили заради него, много го обичали. Да тръгвал, защото нямало да има друг начин.
Доан каза че тръгва, но ще се върне. Кенан или Доан няма значение, но обещавал, че ще се върне.
Доверява го на Бог мама М. Доан й благодари за всичко. Лек път, синко, казва Невин. И на нея благодари за всичко Доан.
Оф, приплака ми се много ☹

# 652
Мама Мюшереф организира бягството на Доан. Ще избяга ли, да търси Садък? Или Лейля го чака пред дома на мама М. ? Разсеях се. Satisfied

Благи, много ти благодаря. Sparkling Heart

С една-две минути върви назад епизода при мен.

# 653
Слънце, първото. Садък го предизвика.

# 654
Чичото прецака нещата.
Доан откачи..

# 655
Садък се чуди защо Доан не му звъни. Човека на Садък каза, че вижда подозрителни хора пред къщата, но сигурно са дошли за Кенан, а не за тях. Садък реши да заложи капан на Кенан и да го залови полицията, за това му се обади.
Садък звъни на Кенан и го пита няма ли да дойде, чакал го, но не е дошъл и го пита дали бяга или го е страх. Щял да му изпрати локацията.
Доан полудя и кара шофьора да спре. И кара шофьора да го чака един час и той ще се върне, обещава му. Шофьора се притеснява, защото е обещал на Мама М. Доан му обеща, че ще се върне. Рефик смята, че трябва да задържат Садък, защото явно Доан няма да дойде. Лейла каза да чакат още половин час и ако не дойде ще го заловят. 
Рефик и Лейла се чудят моториста Доан ли е или куриер. Рефик отива да провери.
Доан пита Садък дали се страхува, казва му, че трябва да се страхува, защото той идва за него.
Рефик каза, че куриера още не излязъл и нещо се бави.
Лейла му каза, когато излезе да го разпитат.
Доан си приключи работата.
Рефик иска документи на куриера и получи една каска в главата. Лейла тръгна да го преследва. 

# 656
Ох, още малко Heart развълнувах се
Няма да е щастлив край
Да не вземат да убият моя човек?

# 657
За съжаление, края наближава..

# 658
Прекъсна ми на мен. Най-важното изпускам.

# 659
За сефте гледам сериал в реално време, който е ясно, че ще свърши зле и направо ми е мега гадно. Повече не бих си го причинила май.
Оф.

Общи условия

Активация на акаунт