💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 "Друг човек" и след "Ако обичаш силно" /Тема 31/

• 41 644
  • 736
  •   1
Отговори
# 660
Оф, само да не убият Лейля Cry
Майко как ми тупти сърцето

# 661
Оф, само да не убият Лейля Cry
Майко как ми тупти сърцето
Ау, да. И това е вариант. Animal Hear No Evil

Саундтракът е топ.

Тази Лейля е много досадна. Остави човека да избяга. Satisfied

О не, Кенан се върна.

# 662
Доан, стой.
Доан, спри, няма къде да избягаш. Спри. Не бягай, Доан.
Няма да успея. Това беше всичко, Кенан. Аз бях до тук, всичко е в твои ръце Кенан. Прави каквото искаш. 

# 663
Кенан се върна

# 664
Лейля:

„Боже. Какво е това? Майчиното сърце... Всички имате тази мания за „майчиното сърце“! Какво е това? Вашите деца могат да правят каквото си искат, а след това, за да ги спасите, всичко е позволено; подкупът е допустим, съучастието в убийството е допустимо, заблуждаващото правосъдие е допустимо... Какво е това? Съжалявам, големи братко, но това е положението. Наистина, вие не знаете какво е любов. Аз го разбрах, ти не го знаеш. Вашата грижа дори не е отглеждането на деца. Вие не ги учите какво е отговорност, вие просто се навъртате около малките си деца, „Той е момче, той ще направи това. Той е момче, ще счупи нещата. Той е момче, ще направи бъркотия. Тогава, когато бъдат хвърлени в живота, некомпетентни, безполезни мъже се тълпят около нас. Това майчинство ли е? Обвинявах големия си брат години наред, но грешах; вината е твоя. Наистина вината е ваша. Трябваше да го хванеш за ухото първия път, когато разбра, и сама да го заведеш в полицията. Но не; скриването, прикриването ти подхожда повече. Ти избра това. Защо? Защото това не е неговият провал, а вашият провал. Вашият обожаван син е объркал всичко. Честно казано, това не е любов. Не, прикриването на всяка негова грешка не е любов. Любовта отглежда съвестни, морални, красиви хора. Това, което имате, е нещо друго; това е нещо егоистично, егоистично, неразбираемо, дори не мога да го назова. Честно казано, ако един ден имам дете, стана майка, било то момче или момиче, много добре знам как ще ги отгледам. Няма да го направя като теб, нито като теб или като г-жа Невин. Аз ще направя точно обратното. Няма да ги съжалявам. Ако паднат някъде, няма да ги вдигна. Ще ги науча как да стават. Ако сгрешат, ще ги науча как да се извиняват. Защото животът е много тежък. Честно казано, този проклет живот е много тежък. А любовта не решава нищо. Така или иначе дори не можем да успеем да обичаме правилно.

# 665
Сви ми се сърцето.

# 666
Лейля ще застреля Кенан...???

# 667
Кенан се преструва, че е Доан ли?
Ще се самоубие.

# 668
Няма да има отворен финал според мен.

Леле, не мога да гледам.

# 669
В пистолетът му няма куршуми, Лейля ще го гръмне... оф...

# 670
Как ще се самоубие? Как ще й го причини? Да ходи там да плува.

# 671
Доан, моля те не прави нищо. Моля те!
Доан си тръгна. Лейла, аз съм Кенан.
Моля те, който и да си, остави оръжието, защото този път трябва да те спра.
Лейла, ние неправилно разбрахме Доан. Аз помислих. Той беше прав. Аз бях несправедлив по отношение на него.
Спри се.
Знаеш ли, тежко е. Помисли само, аз не съм съществувал всъщност. Мен не ме е имало. Просто привидение, като сън. Аз никога не съм съществувал.
Предай се, още не е късно.
Много е късно за всички.
Не е късно. Аз все още те  обичам, не исках всичко да свърши така. Остви оръжието. Аз го оставям. Имаш шанс да се излекуваш. Всяка секунда ще съм до теб. Обещавам.
Ти не ме разбираш, изобщо. Когато те целунах не бях аз.
Кенан. Кенан, моля те. Не прави нищо. Моля те, не прави нищо. Спри, Кенан.
Това беше лъжа.
Не беше истина. Аз знам, че ти наистина ме обичаше.
Не знам. Не знам. Може би трябва да се хвърля или да се застрелям.
Не.
Щеше да ме ощастливиш, ако ме беше убила. Нима не ти е любопитно как ще умре, някой, който никога не е съществувал. Може би ти трябва да умра така.  Много те обичам.
А ето и това е история за истинската любов.

# 672
Наистина го гръмна...
Сега Лейля няма да си го прости...
Ужасни сценаристи...

# 673
Е да се беше гръмнал сам. Да не й тежи и той на съвестта. Така не е по-лесно за нея. Той нямаше куршуми в пистолета.

Така трябваше да стане. Запомнящо се, нищо че не ни харесва. Трагично, реално...

# 674
Ужасен финал...

Общи условия

Активация на акаунт