Лакове за нокти - 167

• 41 136
  • 741
  •   1
Отговори
# 120
  • На изток от Ада
По спомен Долс единият е по малинен другият е по тъмен К25. К 23 Джулс го е показала

# 121
Благодаря! Май трябва да мина по светло да ги огледам...🙂

# 122
Ето го червения пясъчно брокатен Тренд ит ъп с топ лак:
Скрит текст:

Може ли да ми кажеш откъде са стикерите за нокти. Имах такива същите и много си ги харесвах, но свършиха и сега не мога да си намеря Sad

Последна редакция: чт, 04 яну 2024, 22:12 от bubanka

# 123
Точно тия са ми подарък от приятелка маникюристка. Поръчвала ги е преди доста време от Али-то и преди време ми прехвърли малко нещица, които са и излишни, та и тези стикери бяха между тях. И моите от този вид привършиха, останаха ми за още едно декориране. Confused
Инак със стикери се снабдявам от китайски магазин за левче(верига Шихо Варна), но отдавна не са зареждали, както и от наскоро открития китайски Мол във Варна(и там се опоскаха), в Елитис също съм намирала, но и там е рядко, а и рехаво зареждането. Другия вариант е поръчки он лайн, има някои добри сайтове, но там идват доста по скъпичко. И разбира се, Алиекспрес, ако ти се занимава.

# 124
Честита нова година, момичета! Purple Heart
Включвам се в новата тема с малко закъснение, ето моите нови придобивки от намаленията в Лили миналия месец.

# 125

Номер 101
Добре, че лакът е хубав, за да прикрие несъвършенствата, които се получават от калпавата четка.

# 126
  • БГ
Ех че хубава е тази Аура 101.. от няколко месеца го търся безуспешно Sad

# 127
  • На изток от Ада
Ех че хубава е тази Аура 101.. от няколко месеца го търся безуспешно Sad
мога да го потърся

# 128
Аз пак с копчета че ме издразниха дълги... Обаче дадох пак шанс на холограмата на Есънс, хем знам че такъв цвят ми стои ужасно. Не е мой никак, ръцете ми изглеждат сякаш са посинели от студ с такъв студен лилав нюанс. Със светкавицата пак изглежда малко по-добре, но на живо не блести толкова и повече е лилавото. А с такъв мерак си го купих, но на лампите в магазина естествено изглеждаше различно...

# 129
,Natka, хубав е.
И аз изрязах до дъно:

Twenty one 77 и Pierre Cardin 086

# 130
Той е хубав, спор няма. Но на моите ръце ефектът е спорен, цветът на кожата ми хич не се сработва с такова студено лилаво. Не ми е за пръв път да си купя лак който изглежда по-различен нюанс под лампите в дрогерията, знаете колко е гадно осветлението в тези магазини. И после се чудя на кого да го подарявам, защото не е за мен.
То няма и на кого, край мен всичко живо или нищо не слага, или ходи да им слагат гел...

# 131
Може ли да препоръчате хубав бял лак ( не перлен), иначе може и с частици (златни или черни), който е добре поктивен. Този на Аура изглежда много як но явно вече го няма. Аз имам на golden rose и на фломар, но стоят на черти Sad

# 132
Хубав бял лак имам на Perfect, но не знам дали и той може да се намери вече.

# 133

С Флормар, ще пропусна черния Тренд ит ъп.
Извинявам се за лошото лакиране.
Красота,може ли номерчето на Флормара.

# 134
  • Варна
Белият на BEL също е покривен.
Аурата още се намира, но не във всички Лили-та. В Елитис също продават марката, но не съм обръщала внимание кои цветове са налични.

Общи условия

Активация на акаунт