Лакове за нокти - 167

• 41 082
  • 741
  •   1
Отговори
# 585
  • София

Flormar 397 + SNB Деница

# 586
Страхотни маникюри, момичета! Purple Heart

Аз още съм с моя Перфект 525, който за 5 дни не е мръднал, в събота ще си спретна нещо ново.

Всичко за маникюра си купувам от Алито - пили за нокти, декорации, олио за кожички, брокат и всичко друго.

# 587
От Shein имам някакви лентички за френски, но не съм ги пробвала още, супер евтини бяха. Има и пилички там евтини, от хартиените. Аз тях нали ги моря по много и никога не си купувам по 1-2 бройки че няма смисъл. То и поначало само за 1-2 такива дреболии не си струва, но покрай нещо друго ги намъквам и тях, те малка сума искат за безплатна доставка и по-бързо пристигат нещата отколкото от Алиекспрес. И други щуротии има де, просто аз не слагам ваденки каквито доста от вас май ползват, та тях не съм ги разглеждала.
Не е лош вариант ако и без това пазарувате от там.

Мда, сега погледнах, малко над лев съм платила за лентичките за френски маникюр, 48 броя са.

# 588
За мен няма по-добри пили от тези, купувам може би от около 10 години само такива, 10 броя за 4 лева. Последните дойдоха преди 2 седмици, но си почаках този път месец и нещо. Обаче при мен тези пили отиват много време, може и 2 години да ги ползвам. Едната страна е по-фина, а другата по-груба, за мен са чудесни.

# 589
  • София
Janice_ , може ли линк към тях? От Shein ли са или от Али?

# 590
Скъсявам ли нокти с отрязване, а не с ел. пилата, отиде то. Една картонена става за боклука докато оправя ръбовете, много са твърди и особено ъгълчетата я правят на нищо. Та ако не ми се бръмчи с пилата и после да чистя с прахосмукачката веднага, брой минус една, това на около месец Grinning
Като сложиш и по една във всяка чанта и несесер ей така да има... и те стават много.

# 591
  • Варна
Barry M Diamond luxe Marquise

# 592
Janice и аз ще помоля за линк, защото напоследък каквото и да поръчам (говоря за дребни неща) от Алито все не пристигат или се бавят по 2 месеца... в момента чакам клещи на Born pretty и от 13 декември не са мръднали

# 593
# 594
Любимата ми Bahama mama ❤️ на свършване е и ще си купя втора бутилчица

# 595
  • София

L.A. Girl 3D Effects - GNL 308 Black Illusion

# 596
Дами, подарявам тези лакове. Има бази на Trend it up, заздравител на Victoria, арганово олио на Victoria, заздравител на Perfect и топ лак на Catrice. От цветните лакове има и по-старички и със сигурност имат нужда от разредител. Ако някой ги иска нека ми пише. 🙂

# 597
  • Измир
Flower of chaos 546

Не съм ползвала тази марка. Интересно колко дена ще изкара? Купих и още един, но от друга серия, изглежда много интересен. Afraid not 071

# 598
Trend it up easy and speedy 340

# 599
  • София
Аз съм с небезизвестния  Trend it up

И аз си поръчах от пилите които показа Джанис. Много съм доволна.

Общи условия

Активация на акаунт