Лакове за нокти - 167

• 40 501
  • 741
  •   1
Отговори
# 60
Здравейте , може ли да помоля някоя от вас която има златния пясък на Тренд ит ап да го снима на един нокът . Чудя се да ли да си го взема .
имам го ще го намеря и цапна

Много благодаря !

# 61

ето нещо и от мен. Напоследък си накупих много лакове, които още не съм ползвала и затова реших този път да изпробвам повечко Grinning
Зеленият и сребристият пясък на trend it up са супер - лесно се слагат и бързо засъхват.
На палеца е един нов на Aura like a pro 150 green passion - на светлина е хубав, но на по-тъмно вместо тъмно зелено стои като черно ... а и малко прекалих с броката на бел 78.
На кутрето и бесименния е Catrice - 158 deeply in green.
Като цяло всичките много ми харесват и имат брокатени частички, но е трудно да се уловят Simple Smile

# 62
Еха той стоял добре и на къси нокти.Тъкмо ще се накипря за довечера, че в момента съм до дъно и се чудех дали ще става.

Весело посрещане на Hовата година!
Нека тя ни донесе това ,което миналите са пропуснали, а бъдните винаги обещават!!!

# 63
Айде и аз да не остана по- назад😄.Последния лак взех от DM, П--в, Кап.Райчо. Пия кафенцето и започвам да се разкрасявам☺️
Весело посрещане на 2024г., момичета! 🥂🎇🎄🎉🌟
Бъдете здрави и все така креативни и с прекрасни маникюри!💅

# 64
Aurellia, за теб го оставих 😃 И аз мислех днес да се кипря с него 😂

# 65
  • София
С този чуден лак мира не ми давате🤭
Не успях да го намеря никъде. 😌Аз съм само със заздравител.Надявам се да намеря време днес да се лакирам.
Изключително съм доволна от гамата с цветове от календара на Essie. Момичетата ми вече тестваха няколко от цветовете.Аз за сега само заздравителя и олиото. Цената на която го купихме е повече от страхотна и сме много доволни!
Пожелавам на всички весело посрещане на Новата година! Бъдете здрави и много щастливи! 🥰

# 66
И малко да ви разочаровам, мили мои. Тренд ит - а хич не е траен без топ.
От готвенето днес, хем не е много, на два от ноктите имам поражения. Та, както казах по горе, това е лак за празник, да си сложиш хубавия тоалет, токчетата, буклите Joy и газ към рестораНа, никво готвене и чистене не търпи. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 67
  • София
Благодаря за новата тема!
Не съм се включвала отдавна, но следя красотите, които показвате.
Последния месец и половина изобщо не съм слагала лак, но хич не ми беше до това. Снощи късно вечерта сложих класическо червено за тази вечер, но си личи че нямах особено желание и не е за снимка.

Но събрах на едно място всичко, което съм правила откакто се присъединих към вас през пролетта за да ме вдъхновява:

Пожелавам на всички весело посрещане на Новата година! Нека през 2024г. бъдем по-добра версия на себе си, да обичаме и да се раздаваме без да очакваме нищо в замяна; да намираме достатъчно време за скъпите ни хора и любимите ни занимания! Бъдете здрави и вие и семействата ви! 🍷🍀♥️

# 68
От готвенето днес, хем не е много, на два от ноктите имам поражения. Та, както казах по горе, това е лак за празник, да си сложиш хубавия тоалет, токчетата, буклите Joy и газ към рестораНа, никво готвене и чистене не търпи. Stuck Out Tongue Winking Eye
Аз бях с черния + топ на Сеш от 24-ти. Преди малко го свалих, като имах чипове само на показалците. Така или иначе на всичко слагам топ и подобна издръжливост ме устройва.

# 69
  • На изток от Ада
Аз бях с черния + топ на Сеш от 24-ти. Преди малко го свалих, като имах чипове само на показалците. Така или иначе на всичко слагам топ и подобна издръжливост ме устройва.
с топ да, но без няма трайност

# 70
Pastel pure 612

Но ще трябва да го махна заради стикерите... не знам какво съм си купила, но не са водни стикери каквито си ползвам по принцип. Тези са дебели и се набръчкват. Не им е нужна вода, само се отлепят и хич не съм доволна. Някой ако знае трик как да не стават така, нека сподели...

# 71

Bel 81 върху TwentyOne 30.
Надявам се догодина да са останали бройки от пясъците в ДМ, аз си харесах от вашите снимки сребърния 😍. Весело посрещане на новата година на всички 💫

# 72
  • На изток от Ада
Shame точно сребро имаше от пясъците днес

# 73

Да не си сложила база?

# 74
  • Варна
То май няма траен пясък без топ. Може би само къпкейковете на Пърфект.
Но пък съхнат бързо и стават за честа смяна.
Весело посрещане на 2024!

Общи условия

Активация на акаунт