Електронни четци - 28

• 44 160
  • 736
  •   1
Отговори
# 675
Благодаря ви . А за гаранцията ми казаха че като го стартирам трябва да го регистрирам в Амазон . Някой дали го е правил само това ли трябва да се направи

# 676
Малко ми е съмнителна такава оферта в ОЛХ, особено щом няма зарядно. Може да е ползван без регистрация в Амазон, да има някакъв проблем.  Без да имам възможността да го купя лично от човека, да го пробвам, да го огледам, не бих рискувала.

ПС Нашите киндъли не са регистрирани в Амазон, а ги ползваме от години.

# 677
# 678
Малко ми е съмнителна такава оферта в ОЛХ, особено щом няма зарядно.

И защо? От много време киндълите ги продават без зарядно, само с кабел. Ако някой много държи, купува си го отделно.
То и телефоните вече започнаха така да ги продават. Идеята е хората да си ползват старите зарядни за много устройства.

# 679

И защо? От много време киндълите ги продават без зарядно, само с кабел. Ако някой много държи, купува си го отделно.
То и телефоните вече започнаха така да ги продават. Идеята е хората да си ползват старите зарядни за много устройства.
Да, но не знам как стои въпроса при киндълите, аз имах покетбуук и бях завряла кабела му някъде, та ползвах друг. Но с него не можех да си прехвърлям книги. А интернета не беше добър, та тогава той имаше карта памет и нея я вкарвах в лаптопа и прехвърлях. Но с кабела, който ползвах и не е оригинален, не ставаше за прехвърляне, а само за зареждане.
Не знам при киндълите как е.

# 680
Хайде да уточним: за зарядно ли говорим, или за кабел? Различни неща са. Simple Smile

Зарядно/адаптер:

Кабел, който свързва четеца със зарядното:

Голяма част от техниката днес се продава без зарядно, но задължително с оригиналния кабел.

# 681
Ми аз не съм виждала четец с адаптер. Даже отдавна не съм виждала нещо с адаптер.

# 682
Моят четец Touch lux 5 е с адаптер само за зареждане. Купих кабел отделно, за да мога да го включвам към компютър.

# 683
  • Свети Влас
Когато си купувах телефона не беше включен адаптер и кабел, защото  вече са като на горните и дефакто кабелчето на Киндъла НЕ става за такъв адаптер. Иначе в Киндъла си имаше и кабелче.
Ето го моят модел:
https://www.ozone.bg/product/elektronen-chetets-kindle-paperwhite-8gb-sage/

Последна редакция: сб, 21 дек 2024, 13:24 от Габриела Радева

# 684

Защото fiby06 не пише нищо и за кабел. От коментара останах с впечатление, че въобще няма с какво да се зарежда, затова помислих, че не е нов, а ползван.  Нямаме представа и за цената, за да преценим дали е нов. Дори и да е ползван, може да си работи без проблем, но при такова положение бих го огледала и тествала внимателно, преди да купя такъв.

Здравейте спрях се на Kindle 2024  от Амазон ще го взема от олкс но и без зарядно . Може да се зарежда със зарядното от телефона ми казаха..дали е така и проблем ли ще е

# 685
В описанието трябва да е споменато дали е нов, т.е. неразпечатан, или ползван. Или да го уточни с продавача.
Много хора поръчват големи количества по време на намаления и после ги продават в продавалниците с малка надценка.
Тя се притеснява, че няма зарядно. Ами, нямат. Моят е купуван от магазин и пак няма.

# 686
Така е. Надявам се да сме били полезни с тези коментари, да се ориентира какво да пита, какво да гледа, когато купува.

# 687
Вече не си спомням от колко години четците се продават без зарядно устройство. Но за сметка на това задължително трябва в комплекта да е включен USB кабел - за зареждане и за пренос на данни.
Относно зарядното - погледнете в какви кутии са опаковани четците от производителя. Те са плоски и тънки, в тях просто няма място за зарядно устройство.
Пак ще повторя - абсолютно всяко зарядно устройство за телефон или таблет трябва да стане и за зареждане на четец.

# 688
Моя четец беше окомплектован както с кабел, така и със зарядно. И кутията не беше тънка. Simple Smile

# 689
  • Свети Влас
В моят имаше само кабелче.

Общи условия

Активация на акаунт