Електронни четци - 28

• 44 147
  • 736
  •   1
Отговори
# 690
Моя четец беше окомплектован както с кабел, така и със зарядно. И кутията не беше тънка. Simple Smile

Преди колко години беше това? Simple Smile

# 691
Скрит текст:
Моя четец беше окомплектован както с кабел, така и със зарядно. И кутията не беше тънка. Simple Smile

Скрит текст:

Още е в гаранционен срок. Wink

Последна редакция: нд, 22 дек 2024, 18:25 от Valentin_VG

# 692
240 лв е 2024 година . Пише че е неразпечатван и чисто нов . Има кабелче да, имаше черен и зелен.

Само за гаранцията малко се притеснявам дали е достатъчно това регистриране в Амазон? Какво мислите?

# 693
Още е в гаранционен срок. Wink

Странно. Както вече казах, напоследък всички четци, телефони и др. се продават без зарядни – заради цената и екологията.

# 694
Още е в гаранционен срок. Wink И аман от всичкознайковци.

Странно. Както вече казах, напоследък всички четци, телефони и др. се продават без зарядни – заради цената и екологията.
Явно зависи от марката.

# 695
240 лв е 2024 година . Пише че е неразпечатван и чисто нов . Има кабелче да, имаше черен и зелен.

Само за гаранцията малко се притеснявам дали е достатъчно това регистриране в Амазон? Какво мислите?

Изглежда добра оферта. Ние 3 киндъла не сме ги регистрирали, не е имало проблеми. Най-старият е от 2015г., купен от Амазон в САЩ. За гаранцията си спомням, че беше същото - след регистрация, но не искахме и не зная какво се случва. Които са ги регистрирали, да кажат.

# 696
Имам 4 Киндъла - 3 Paperwhite различни модели (последният е с 6.8 инчов дисплей) и един Scribe. Всичките са купувани в България. Всичките са регистрирани и когато пращам книга в Епуб към Амазон, ме питат на кой от четирите да я върнат в AZW3. Може и на всички едновременно. Т.е. излиза списък с регистрираните Киндъли и трябва да маркирам на кой да се върне книгата.
За гаранцията не знам, никога не се е налагало да ползвам гаранция на какъвто и да е четец независимо от модела и производителя. Пу-пу-пу.Grinning

# 697
  • Свети Влас
На мен първият Покетбук не ми се включваше, върнахме го. След това пък му се напука стъклото... Явно не му е било писано на този четец.

# 698
Ужас, чак такава липса на късмет...
Не мога да се оплача от никой от наличните Покетбуци, както и от останалите четци.
Засега за толкова години нито един не ми е създавал никакви проблеми.
Обаче те не са изпускани, не са падали и никой не се е хвърлял с плонж върху четец, оставен на дивана или на леглото (спалнята). Grinning
А и нямаме малки деца вкъщи. Засега.

# 699
  • Свети Влас
Не знам последно беше при брат ми и явно го изтървал или нещо подобно и се е пукнал. Нищо, сега съм с Киндъл, доволна съм от него.

# 700
Нова тема ще пускате ли?

# 701
Нова тема ще пускате ли?
Когато му дойде времето.

# 702
до нова година има време да станат 49-50 страници

Иначе май ще чета книга на хартия за първи път от години, но на коледа ми подариха една книжна, дето я няма електронна

# 703
За издръжливостта на батерията. Реших да проверя колко държи батерията на новия ми четец Onyx Boox Note 4 Air C (Color).
Той дойде с батерия заредена на около 70 процента. След първоначалните настройки, дърпане и инсталиране на ъпдейт на софтуера по WiFi, посещение на Читанката и други сайтове през четеца по WiFi, сваляне на стотина книги и т.н., зарядът падна до около 50 процента. Всичко това при включена подсветка на екрана.
След всичко това се заех сериозно с четене. Естествено при изключен WiFi. Прочетох около 1200 страници (трите тома на Томи Чукалата на Стивън Кинг и част от една книга на Лари Нивън - Вихрен свят) и зарядът на батерията падна до 5-6 процента. Естествено при включено осветление на екрана.
Производителят пише за около 2000 прочетени страници с един пълен заряд на батерията. И не е излъгал. Дори със сигурност ще може да се прочетат и повече, ако не се използва WiFi.

# 704
Здравейте, подарихме на детето четец Kindle Gen 11, 2022г. Ползва го от  три дни и остава с впечатление, че батерията пада бързо. За ползване половин час - батерията пада с 6 %. Зарежда се бързо. На 26 ти вечерта е зареден до 100, и днес на 28 ми т.е за два дена е с 40 % заряд. Сумарно за двата дни е използван 8-10 часа. Това в норма ли е? Или има проблем с четеца? Срещам мнения и коментари, че се зареждат много по-рядко. Естествено зависи от времето,  което са използвани, затова споделих по-горе колко часа е използван и колко заряд е изразходен. Също така трябва ли да бъде на самолетен режим, за да пести батерия? Благодаря предварително за насоките.

Последна редакция: сб, 28 дек 2024, 23:22 от gigina

Общи условия

Активация на акаунт