Котешки инфекциозен перитонит

• 690
  • 3
  •   1
Отговори
Здравейте, група! Реших да пиша тъй като преди няколко дни се разбра, че котенцето ми има Фип и се нуждае от лечение с препарат GS, който е разработен от Gilead Sciences. Една такава ампула от 8мл при вет е 150лв, разбрах, че се продава на места и за 100лв. Тъй като лечението трябва да продължи 85-86 дни, пък са ми нужни  40ампули ми се искаше да намеря някъде по - ниска цена на продукта. Ако имате опит и знаете нещо по въпроса, моля пишете. Благодаря!

# 1

Намерете във FACEBOOK групата " FIP WARRIORS BULGARIA ",свържете се с админите.
Здравейте, група! Реших да пиша тъй като преди няколко дни се разбра, че котенцето ми има Фип и се нуждае от лечение с препарат GS, който е разработен от Gilead Sciences. Една такава ампула от 8мл при вет е 150лв, разбрах, че се продава на места и за 100лв. Тъй като лечението трябва да продължи 85-86 дни, пък са ми нужни  40ампули ми се искаше да намеря някъде по - ниска цена на продукта. Ако имате опит и знаете нещо по въпроса, моля пишете. Благодаря!

# 2
Здравейте, откриха на котето ни, което е на 1 месец - ФИП. С ужасна диария е и подуто коремче. Изписаха ни терапия в таблетна форма (капсула), която разтварям. Въпросът ми е има ли шанс само с нея да оцелее или определено трябва GS?

Много моля за съвет Sad

# 3
Повдигам темата, само за да се знае от повече хора.
Котешки инфекциозен перитонит (feline infectious peritonitis) СЕ ЛЕКУВА,и това с китайските и руските лекарства НЕ Е ИЗМАМА.

Gilead pharma е първата Фарма компания, която тества съставката GS с болни котки. После се отказва, защото не иска да името ѝ да се свързва с котки, и лекарството така и не се патентова. Има един лекар Pederson, човекът даже сайт има, участвал е в клиничните изпитвания. Според мен той е издал самата формула на китайците, и те от там поемат щафетата,но и доста надуват цените.

GS е лекарство без патент,и без лиценз. Купуваш от китайски сайт с надценката и лекуваш. Аз имам котка, която спасих от FIP,имам и други познати коткари, спасиха си котките до един (освен тези, които се стискаха за парите и предпочетоха евтаназия).

Не е измама, лекарството работи, просто е скъпо, тъй като не е точно легално,няма лицензи,няма патенти, трябва да разчитаме на китайците,а те правят спекула с цената. Simple Smile

Готиното е,че в София поне немалко ветеринари знаят за нелегалния лек и нямат против да бодат котките с него (но вие им носите шишенцата,не обратното Simple Smile )

Знам,че темата е стара,но трябва да се знае.
Нанлюдавам котешките групи, последно време се появи и друг успешен препарат - Молнупиравир/Есперавир, внася се от Русия, отново през хора. То малко чувството е, все едно контактуваш с дилъри,но е факт, ПОМАГА НА КОТКИТЕ И ТЕ ЖИВЕЯТ!

Който иска, да се заема, който го е страх или не иска да събира пари, по-добре евтаназия,да не се мъчи животното.

За справка дали да ми вярвате, кратък google search със следните ключови думи "doctor Pederson, FIP", "Gilead pharma FIP" и т.н.; Мисля,че и в Уики има статия по въпроса.

Поздрави,

Общи условия

Активация на акаунт