Енгин Акюрек. Нови и стари проекти – Тема 433

• 45 315
  • 740
  •   1
Отговори
# 165
  • Пловдив

https://www.instagram.com/p/C1jrLJnocSD/

Йомер Дурак, от поста му в инстаграм, стана ясно къде точно са.
В Karmi, Cyprus.

# 166

Хубавото ни момче се показа. Все така усмихнат да е. Дали Демет не го научи по - често да се показва и по - малко да се крие.
Ама и Илкнурчето е отбелязала местонахождението им

# 167
Нося и друга новина!

Я вижте кой е тук!
Госпожа Дурак,Илкнур,и друга мома,и Генджо!А нашето момче от вчера е с Генджо,и Омер!Опа!

# 168
  • Пловдив

Да, това е пуснала в сторито си Илкнур. Изглежда са голяма компания. Само Демет не разбрахме с тях ли е или не. Много активна в профила си, сега необичайно затишие. Обаче след минутка лайкна снимките на Енгин в профила му. Едни съмнения витаят...

Последна редакция: пн, 01 яну 2024, 20:37 от mariana51

# 169
  • Варна

Да, това е пуднала в сторито си Илкнур. Изглежда са голяма компания. Само Демет не разбрахме с тях ли е или не. Много активна в профила си, сега необичайно затишие. Обаче след минутка лайкна снимките на Енгин в профила му. Едни съмнения витаят...

А какви са коментарите, Мариянка ?
За мен отдавна имаше индикации за Илкнур ... А това включване
 в най- сюблимния момент с тази снимка с Енгин сега като се замисля
си беше чиста подсказка за това, че Тахир е жив Yellow Heart
Снимката я пусна когато уцелиха Тахир с куршум ...
Но това е снимка, която е правена преди дни и защо точно в тоя
момент тя ще реши да я пусне ?
Естествено е, че не е случайно и че е със съгласието на Енгин ...
И защо пък точно тя я пуска ? Ей това е въпроса Stuck Out Tongue Closed Eyes
Защото е повече от стилист на Енгин ...  избраха точния момент и начин да го
съобщят, според мен Smile

Да си напиша за финала .. малко ми дойде стресов начина, по който
решиха да ни поднесат трансформацията на Тахир от Лекесиз в Темизюрек Rage

Щом бяхме в шок за едни 10 мин., всъщност не знам колко бяха, губят ми се Smile
Да, впечатляващ беше, но стресов за нас ! Ще го помним поне Smile
Тъй като досега за всичко, което се случва ни се дава обяснение и то
доста обстоятелствено, а сега изведнъж в необрано лозе, не знам може пък
 с превода да е по различно,  ще видим !

Последна редакция: пн, 01 яну 2024, 21:11 от Аnista

# 170
Аз да питам това русото девойче кое е , на Генджо гаджето ли Grinning. Той да беше малко намалил космалъка , красавец е , ама по-добре щеше да е да намали поне брадата.

Аз съм запомнила от едно интервю на Енгин, че ако е с някой няма да се крие. Така че много ме съмнява да е с Илкнур или друга. Все пак му пожелавам 2024 година да е годината на голямата му любов.

Във всеки случай не мога да не адмирирам стайлинга, дело на Илкнур предполагам - дънки, суичер, маратонки, това е неговото,така се чувства комфортно и му личи Hands Ok Hand

Hands Thumbsup

Последна редакция: пн, 01 яну 2024, 22:22 от araselia

# 171
  • Пловдив

Ами в мрежата се върти основна тази снимка от посещението на двамата в Рияд. Как само я гледал Енгин. Те вече снимаха, на 21 януари бяха в Рияд, а на 1 март излъчиха 1 епизод. Това, което писах по рано за витаещите съмнения, са в превес за Демет. Но.... Енгин ни е обещал, има ли сериозно жена в живота му, ще я хване за ръка и ще ни я покаже.

Относно финала на 27 епизод и историята по принцип. Ами типично по американски завърши - с програма за защита на свидетелите. Помните, че Мехмет му прати по телефона съобщение от цифри, като га накара да го запомни и после да го изтрие. Това бе застраховката за живот на Тахир. Мехмет му дообясни, ако нещо се случи в подготвяната операция с него и началника, Тахир да отиде в прокоратурата и с тези цифри ще се отвори закритото му досие, което ще докаже, че Тахир е работил за полицията. После като го раниха и Тахир искаше разговор с Фара, и каза да отиде при началника, и да види/иска подписаната декларация и т.н. На финала Тахир каза, че този Тахир трябва да умре, за да започнат обикновен живот, но как става това - явно с тази програма за защита на свидетелите. Можеш да влезеш в нея само с половинката си/съпруг или съпруга и с децата си. Е, при нас взеха и мама Гюлсима. Та ние толкова епизоди я чакахме, намерихме и не може да я оставим сама... Шофьорът, който ги закара, също е от въпросната програма. За всички останали роднини и приятели си заличен. Колкото и да е тъжно за нас, така е в действителност. Иначе мафия, агнета... ще те разкрият/намерят...

araselia, права си. Ако имат нещо с Илкнур, щеше да я хване за ръка официално... Затова писах, че в мрежата витае превес за Демет. Ама то феновете предполагат, а истината, когато те решат да я покажат. Може и нищо да няма, ама витаят предположения.

# 172
Марианче, аз сега се натъжих леко заради тая програма за защита на свидетелите. Демек дори брат му не знае къде е , а тъкмо се откриха. Кофти работа, без близки и приятели, ама то няма и друг изход. Обаче след години нищо не се знае , може да се открие възможност за завръщане поради изтекла давност. Само че какъв шок за хората,които го мислят за мъртъв.

# 173
  • Варна
Мариянка Yellow Heart, аз го гледах на турски и не съм наясно какво са си казали,
аз имах предвид чисто физическата  трансформация на Тахир, те ни накараха да
помислим, че наистина умира / а то си беше крайно стресиращо, но пък ефектно/ ...
нещо поразмесиха  физическата смърт със смяната на идентичността .
Не е нужно да умира, че да се възражда Mask Малко намесиха  метафори.
Можеха да не ни шокират толкова Thinking
Не знам поради какви причини пък свързват Енгин с Демет, то и аз я
харесах, но там си има само една перфектна актьорска игра, която
винаги кара феновете да фантазират Smile
Щяха да са хубава двойка Two Hearts

Ама къде е истината ще видим, а може и да не видим Stuck Out Tongue Closed Eyes
както не виждаме нищо от личния му живот досега ..
Макар, че за мен последните снимки са индикация в тази посока .

Последна редакция: пн, 01 яну 2024, 23:04 от Аnista

# 174
  • Пловдив

Казвам се Фара, каза сбогом на екраните

Казвам се Фара (Fox TV), нашумял с рейтингите, които получи срещу силни продукции през миналия сезон, не можа да постигне желания успех в новия сезон.

Сериалът, който беше преместен от сряда за събота, се поддаде на рейтинговото чудовище и направи своя финал с 27-ия си епизод, излъчен попредната вечер.

Беше приятно да гледам Демет Йоздемир и Енгин Акюрек заедно. Разбира се, детето актьор Растин Пакнахад, героят на Керимша в сериала, също влезе в живота ни като име, което телевизионните зрители ще виждат често в бъдеще.

Успешната игра на Fırat Tanış, Mert Doğan, Derya Pınar Ak, Lale Başar, Senan Kara, Burcu Türünz, Burak Tamdoğan, Sera Kutlybey, Hatice Aslan и Feyyaz Duman винаги ще се помни.

Няма метафори в тази игра в истинския живот. Затова писах, че финалът си е американски, то и историята е римейк от там, авторските права са платени на оригинала излъчен по аржентинската телевизия. Сериалът в Америка е печелил много награди, а и нашият римейк е закупен и се излъчва вече в много страни , в т.ч. и чужди платформи. Каква по-голяма награда за труда на целия екип. Но, това е и причината, историята ни да не допадна, остана неразбрана от масовия турски зрител. Е, Тахир готвеше, но не боб и леща...

# 175

Добро утро момичета Two Hearts
Хубав и успешен ден от новата работна седмица и година!
Празници, празници - броени дни са. Започваме си обикновения ритъм на живот. Нека сме здрави, пък всичко останало ще си се подреди.
Да пием по кафе и да захващаме днешните задачи.

# 176
Добро утро в първия работен ден на новата година момичета!
Дано да си прекара добре Енгин,да си почине, и дано любовта почука на неговата врата вече!Отдавна си мислех,че може да има нещо между него и Илкнур,но по ми се иска Демет да е избранницата!Демет е слънчева, засмяна, земна,а Илкнур само едни напомпани джуки цупи!Но в крайна сметка избора е на Енгин,и дано вече да се задоми!Относно последната серия,само на картинки я карах!С превода ще ми се изясни!
Лек  и спорен да ни е деня!
И дано има още снимки от почивката на групата!

# 177
  • Пловдив

Здравейте с Енгин и Демет.
Много смях и усмивки имаше с тях по време на снимките.
Не сучайно Енгин го написа в последния си пост в инстаграм: Година с много смях.

Не вярвам, че има нещо между Енгин и Илкнур, тя просто ни заблуждава, така взаимно прикриват истинските си връзки. А защо са заедно в новогодишната нощ. Освен приятелка с Енгин, тя е такава с Йомер и Йозлем Дурак. Г-жа Дурак е използвала контактите си за издаването на списанието й. Демет също я поздрави и по памет, Илкнур освен списанието и подари нещо от колекцията си.
Помните, в едно интервю Енгин специално благодари на Дурак за помощта при издаването на списание Kafasına göre. Много контакти имат брат и сестра Дурак.

Ето какво написа Илкнур, когато излезе списането й: https://www.instagram.com/p/Czk2t1utsSg/?hl=bg

Мисля, че сърцето ми ще се пръсне Wink Вълнувам се да сбъдна мечтата си Wink MAXILLARIA вече е с нас Wink Благодаря много на всички мои приятели, които бяха с нас. 🤍
Сега е време за MAXILLARIA.

# 178
На мен пък много ми харесва играта на Енгин и Берен Саат,във Фатмагюл.
Много ми бяха сладки и двамата,как се обикнаха сред нищото.Много хубаво пресъздадоха тази тежка история.

# 179
Енгин отрази 8 издание на книгата си!

Общи условия

Активация на акаунт