На море в Турция - тема 82

• 72 060
  • 737
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Здравейте,бихте ли споделили мнение за SUENO HOTELS DELUXE BELEK?

24596 BGN от 20,09 за 9 нощувки със автобус за двама...хвалиш ли се или задаваш отговор

# 121
# 122
  • София
Е, тази цена за Sueno е несериозна.

# 123
  • На топло в неговото сърце.

24596 BGN от 20,09 за 9 нощувки със автобус за двама...хвалиш ли се или задаваш отговор
Да бе! Scream

# 124
  • София

Да бе! Scream

https://www.tours-club.com/%D1%85%D0%BE%D1%82%D0%B5%D0%BB/sueno- … ls-deluxe-belek-5*/100/1636/
последната табличка, за 28-29 000 има, тая за 24 600 за по-сиромаси, на социални помощи

# 125
  • София
Здравейте,бихте ли споделили мнение за SUENO HOTELS DELUXE BELEK?

https://www.tours-club.com/%D1%85%D0%BE%D1%82%D0%B5%D0%BB/sueno- … ls-deluxe-belek-5*/98/1636/

# 126
  • София
Използвайте друга агенция. Има много такива.
В Онекс тур е 2857 EUR.

# 127
  • на Мелмак
Е, то е ясно, че е някаква грешка Wink

# 128
  • София
То грешка,ама ми се подиграват 🙃
И не искат да ми разкажат за хотела 🤷🏼♀

# 129
  • на Мелмак
Нищо де, да върви приказката Wink
Мисля, има доста отзиви за него.
Ще те препрарят към трипа и руски сайтове. Simple Smile

# 130
  • Пловдив
Малцина са тези които са почивали в Суено-Белек и те едва ли следят тази група и пишат тук. Мисля ,че Роже преди няколко години почива в Голф и ползва територията му.Хотела наистина си е доста скъп за средно статистически българин.Излиза около 4000лв на човек с автобус за 7 нощувки.

Последна редакция: ср, 10 яну 2024, 22:11 от slavei4e

# 131
  • на Мелмак
Славейче, защо да не пишат тук?
Тук има хора с различни фин възможности и желания за почивка.
Мисля, че точно в тези теми съм чела отзиви за този хотел.
Но наистина по другите сайтове и форуми има доста инфо.
Аз не съм сигурна дали е моето ОИ. Фен съм повече на В&В.
Но тук няма много отзиви за такъв тип почивка Simple Smile

# 132
  • София
Малцина са тези които са почивали в Суено-Белек и те едва ли следят тази група и пишат тук. Мисля ,че Роже преди няколко години почива в Голф и ползва територията му.Хотела наистина си е доста скъп за средно статистически българин.Излиза около 4000лв на човек с автобус за 7 нощувки.
Не, Славейче, лично аз познавам няколко момичета от темата, които няколко години поред почиват в суено. Дори с едната от тях се шегувах, че трябва да я направят почетен гост на хотела. Имаше време, в което ходеха със семейството си в него по няколко пъти годишно.
Ние само три пъти поред почивахме в Суено / все пак има толкова много други хотели, които ни чакат/. Един път в Суено Делукс и след това две години в Суено Голф.
То всъщност е едно и също, защото ползваш териториите, ресторантите, заведенията, басейните, цялата инфраструктура на двата хотела, тоест на целия комплекс, защото това е един комплекс, без да има разграничение в териториите на двата хотела. Единствено трябва да спиш в собствената си стая.
Но пък панорамите, които са в Суено голф и спокойствието в хотела насред полетата за голф са нещата, коеито няма как да откриеш сред шумотевицата и денонощния живот в Суено Делукс.
Да, скъп е хотела, но пък всичко в него те предразполага към една наистина луксозна и пълноценна почивка.
Това обаче не е гаранция, че ще хареса на всеки. Зависи кой къде се чувства по-комфортно...
То грешка,ама ми се подиграват 🙃
И не искат да ми разкажат за хотела 🤷🏼♀
WONDERS, За хотела може да прочетеш в отзивите, които съм писал след две от почивките ни. За третата мисля, че нямам отзив. Надявам се да ти са от полза. Но ако мислиш да резервираш Суено Белек няма да съжаляваш. Ще бъдеш в хотел, позициониран във високия луксозен сегмент хотели в Белек, които не са чак толкова много.
И ще чакаме с нетърпение разказа ти след почивката!
https://www.bg-mamma.com/?topic=987866.msg36115298#msg36115298
https://www.bg-mamma.com/?topic=1046625.msg37111313#msg37111313

# 133
  • София
Роже,сърдечно Ви благодаря 🙏🏻
Ако успеем да посетим хотела ,ще пиша 😊

# 134
  • Пловдив
Хвърлих един поглед на цените .Продължават да се покачват.Явно и тази година интереса към Турция ще е голям.Браво на тези които направиха ранни резервации !!!

Общи условия

Активация на акаунт