На море в Турция - тема 82

• 74 566
  • 737
  •   3
Отговори
# 255
Здравейте!
В голяма чудесна съм и имам въпрос към почиващите с автобус в Кушадасъ през Турс клуб. В последният ден ориентировъчно по кое време се взимат туристите от хотела? Знам,че е много относително, но все пак ми трябва някакъв ориентир.

# 256
Здравейте,
за сефте пиша в темата.
Може ли препоръки за петзведен хотел в Алания?
Много зависи на какво държите и колко пари сте готови да отделите. Делфините са отлични хотели, Кирман-ите, Серенити Куин дава сериозна заявка за новия сезон, реновирания и вече като Seven seas също изглежда обещаващо, Quattro Resort, Rubi Platinum Sign

# 257
Аз нещо за есента почнах да заглеждам Бодрум - нещо по-различно. Хвърлих око на La blanche island и Titanic luxury. Първият мога да си позволя втората половина на септември, а втория през октомври. Не знам дали би си заслужавало. Още и не е ясно дали тийнейджърките ще искат да са с нас и изчаквам с резервацията. Гледах, че за Титаник няма много отзиви на първа страничка. Знам, че и времето за егейското крайбрежие няма да е като в Анталия, но все пак ме привлякоха красивите гледки.
Продължавам с умуването.

# 258
  • София
Октомври и Бодрум е много на късмет положението. Но ако много ви харесва хотела- защо не 🙂 Ще правите и повече разходки в курорта и марината. В басейните е силно вероятно да е хладно, но на плажа за препичане на слънце ще е хубаво, ако не е студено това лято/есен.

# 259
  • София
Здравейте!
В голяма чудесна съм и имам въпрос към почиващите с автобус в Кушадасъ през Турс клуб. В последният ден ориентировъчно по кое време се взимат туристите от хотела? Знам,че е много относително, но все пак ми трябва някакъв ориентир.

С Версо и Албена холидейз съм ходил по няколко пъти. Взимали са ни в интервала от 13:30 до 15:00, предполагам и Турс са тогава.

# 260
  • Dublin
Аз нещо за есента почнах да заглеждам Бодрум - нещо по-различно. Хвърлих око на La blanche island и Titanic luxury. Първият мога да си позволя втората половина на септември, а втория през октомври. Не знам дали би си заслужавало. Още и не е ясно дали тийнейджърките ще искат да са с нас и изчаквам с резервацията. Гледах, че за Титаник няма много отзиви на първа страничка. Знам, че и времето за егейското крайбрежие няма да е като в Анталия, но все пак ме привлякоха красивите гледки.
Продължавам с умуването.

По- предни две години ходих в Бодрум, първа или втора седмица на Октомври. Времето си е идеално за плаж или разходки. Топло, но без големи жеги. Валяло е веднъж, доста силно, за цялата седмица и на другия ден след дъжда, пак си ставаше за плаж. И двата пъти бяхме в Бодрум, квартал Гюмбет, в същото време едната година имаше доста големи порои в района на Тургутрейс. На късмет е времето, да, но все пак ако не вали, е добре за плаж Simple Smile

# 261
Тъй като сме от Варна, търсим повече качествен хотел, интересен и най-вече красива природа. На плаж можем цяло лято да ходим (макар, че не се сещаме много 🤣). За това и тези два хотела ме грабнаха така.

# 262
Здравейте!

С Версо и Албена холидейз съм ходил по няколко пъти. Взимали са ни в интервала от 13:30 до 15:00, предполагам и Турс са тогава.

Много благодаря!

# 263
Тъй като сме от Варна, търсим повече качествен хотел, интересен и най-вече красива природа. На плаж можем цяло лято да ходим (макар, че не се сещаме много 🤣). За това и тези два хотела ме грабнаха така.

Моят тен /който за изненада и на самия мен/ стои още, е направен не на нашето черноморие, а в Родопите Simple Smile
И завършека с бронзовия оттенък в Турция, разбира се Simple Smile
Преди, когато карах редовно ски вкарвах бронз малко и февруари, но не и на г@за Grinning

# 264
Продължавам с умуването.
Преди четири години бяхме края на септември началото на октомври в Ла бланш. Имайте на предвид, че всеки следобяд духа и почти не се стои на плажа. От 9 нощувки 5 следобяда бяхме на разходка в Бодрум, защото беше некомфортно.

# 265
  • все тук
Здравейте, не успях да открия информация, затова питам - дали в Турция има метанстанции? По-конкретно по пътя до Кушадасъ.

# 266
  • София
Здравейте, не успях да открия информация, затова питам - дали в Турция има метанстанции? По-конкретно по пътя до Кушадасъ.

Отиваш в сурат тефтера и търсиш групата Почивки в Турция, там има един до болка отзивчив пич казва се Иван Момиров, питаш него, почти съм сигурен, че няма, но той най-добре знае. Тука бгмамите могат да ти направят ремонт на автоматична скоростна кутия на Шевролет Силверадо и да спретнат миди Сен Жак с трюфелова паста и мидиъм реар яйца по панагюрски върху канапе от слайсван смилянски боб, но за метан станциите не ги търси.

# 267
  • все тук

Отиваш в сурат тефтера и търсиш групата Почивки в Турция, там има един до болка отзивчив пич казва се Иван Момиров, питаш него, почти съм сигурен, че няма, но той най-добре знае. Тука бгмамите могат да ти направят ремонт на автоматична скоростна кутия на Шевролет Силверадо и да спретнат миди Сен Жак с трюфелова паста и мидиъм реар яйца по панагюрски върху канапе от слайсван смилянски боб, но за метан станциите не ги търси.

Благодаря!

# 268
Като човек пътуващ от 10г.със собствен транспорт метанстанция не съм видял,газ има,но метан поне аз не съм забелязал,освен ако са оделни малки станции!

# 269
Като човек пътуващ от 10г.със собствен транспорт метанстанция не съм видял,газ има,но метан поне аз не съм забелязал,освен ако са оделни малки станции!

Как стоят нещата с паркирането /за по-дълго, ден-два/ докато си почивате в курортни градове като Фетие, Сиде, Алания...
Да кажем, че отскачате за 2-3 дена до някой от тези градове с цел туризъм или смяна на обстановката, градско хотелче, нощен живот и т.н.

Общи условия

Активация на акаунт