На море в Турция - тема 82

• 74 752
  • 737
  •   1
Отговори
# 240
Здравейте, ще пътуваме до Кушадасъ със собствен транспорт , планираме на отиване да нощуваме в Чанаккале , а на връщане в Айвалък, може ли мнение за следните хотели

Чаннакале
Anzac
Grand Anzac
Troya Tusan

Айвалък
Гранд Милано
Калиф
Буюк Берг

Може и да препоръчате други , от които сте останали доволни , благодаря

# 241
  • София
Sevda89, ние за поредна година ще нощуваме в Grand Anzac в Чанаккале. Добър е хотелът и в самия център на града. Навръщане ще сме в MUSHO в Айвалък. Той е на брега на морето, с хубав басейн и доста приличен плаж.

# 242
Тази година, дано всичко е наред, за трети път ще ходим в Турция със собствен транспорт:yum:.
Моля да споделите места за междинна почивка, различни от Афионкарахисар и Ескишехир - там сме били.
На нас много ни харесва пътуването, аз си разглеждам, спираме на разни крайпътни отбивки, даже миналата година на връщане от Алания минахме през една планина - страхотно нависоко се качихме и имаше супер гледки.
Зависи от маршрута, който ще изберете, но Кютахя или Испарта са добри варианти.
Здравейте, ще пътуваме до Кушадасъ със собствен транспорт , планираме на отиване да нощуваме в Чанаккале , а на връщане в Айвалък, може ли мнение за следните хотели

Чаннакале
Anzac
Grand Anzac
Troya Tusan

Айвалък
Гранд Милано
Калиф
Буюк Берг

Може и да препоръчате други , от които сте останали доволни , благодаря
Според мен и опита, направете обратното. Айвалък е по-близо до Кушадасъ на отиване, а Чанаккале до България на връщане

# 243
  • somewhere over the rainbow
Sevda, Буюк берк е много приятен хотел. Почивали сме там.

И аз не съм фен на телепортирането, за това в Европа и Турция си обикаляме с колата. Това е нещото, което превръща почивките и екскурзиите в приключения. Самолетът е твърде скучно за мойта волна душа Simple Smile

# 244
  • В.Търново
Аз пък предпочитам със собствен транспорт. Част от приключението са междинните нощувки и прекрасните места, които посещаваме по пътя.
Кой дава толкова много отпуска. 😉😆
При нас няма такова нещо.

# 245
  • София
Аз пък предпочитам със собствен транспорт. Част от приключението са междинните нощувки и прекрасните места, които посещаваме по пътя.

Може пък Клер да дава отпуските, да е шефа

# 246
  • Варна
за нас Чанаккале не става = изтървате хубавия следобеден плаж и по добрата кухня на Плажа на Саръмсаклъ където е Калиф - ние отсядаме в Olcay Hotel срещу Hotel
 Калиф - мъничък и цената наполовина - резервация по тел.
има здравни работници , учители и училищен/детски градини/ясли  персонал с   48 ДНИ ГОДИШЕН ОТПУСК  !!!!   Не случайно след почти удвояване на заплатите в педагогическите специалности навсякъде е фрашкано дори в техническите институти И ДОРИ С МНОГО МЪЖЕ - чудо нечувано доскоро !!!.

# 247
  • София

Може пък Клер да дава отпуските, да е шефа

Нито аз, нито мъжът ми имаме проблеми да си вземем предварително планирана отпуска в рамките на две седмици. Работим в абсолютно различни сфери. Явно сме попаднали на добри работодатели.

Валерко, дай Боже!:smile:

# 248
Здравейте,
През юни отиваме самоорганизирано в Алания.

Кога е препоръчително да се букне трансфер от летището до хотела и обратно чрез gettransfer? Oще сега или, когато наближи пътуването?

# 249
  • София
Аз изчаквам по принцип месец преди пътуването, но не съм забелязала разлики в цените дори и в запазване в последния момент. Миналата година веднъж запазихме 3-4 дни преди пристигане и цената не беше различна от трансфера ни за същия сезон два месеца по-рано.

# 250
Здравейте,
за сефте пиша в темата.
Може ли препоръки за петзведен хотел в Алания?

# 251
  • София
Да питам и аз за приятелка.
Постижимо ли е следното предвид бюджета, и ако да, моля препоръчайте хотел. Читав хотел.
Кушадасъ, първа линия, 3+1 (трима възрастни и дете), самолет, втората седмица на септември и бюджет около 5000 лв.

# 252
  • София
Да питам и аз за приятелка.
Постижимо ли е следното предвид бюджета, и ако да, моля препоръчайте хотел. Читав хотел.
Кушадасъ, първа линия, 3+1 (трима възрастни и дете), самолет, втората седмица на септември и бюджет около 5000 лв.

Колко е дете детето? Атлантик влиза в тоя бюджет за до 12 г дете, предполагам и други ще влязат, Батихан, Палм Уингс Ефесус, Либерти голф, Новия Омер /защо пък не/, Кощур клуб, Корумар Ефесус може би не, а той е най-доброто. Зависи на какво държат, плаж, аквапарк за детето. Атлантик има и плаж и аквапарк. Имай предвид, че май само Емералд фърчат до Измир, ключовата дума тука е "май", и някаква бургаска фирма забравих и името нещо си Вида.

Последна редакция: пт, 19 яну 2024, 16:07 от valerko

# 253
  • Резерват "Северозапад"
Здравейте,
за сефте пиша в темата.
Може ли препоръки за петзведен хотел в Алания?
В Алания сме били само веднъж - миналата година.
За мен Ботаник Платинум е страхотен хотел и винаги бих го препоръчала с един значителен минус - плажът.

# 254
  • София
Валерко, мерси!
Ще й покажа всички хотели, които изреди.

Общи условия

Активация на акаунт