На море в Турция - тема 82

• 72 020
  • 737
  •   1
Отговори
# 450
Здравейте, за средата на месец май двама възрастни с дете на 12 години,дали мога да намеря нещо прилично до към 3000 лева със самолет?

# 451
  • Пловдив
Търсачките на почти всички агенции и оператори са направени така ,че да се задава период,транспорт и конфигурация на пътуващите.После излиза и цената по възходящ ред.Нормално е колкото е по скъп хотела да е по-хубав.От тук нататък всеки си преценя според финансите кой да избере.На който се спрете отваряте руски ,немски и английски сайтове за отзиви(ако не знаете език има си преводач)и започвате да четете.После може да питате и тук да споделим ако някой е почивал там дали си струва хотела.

# 452
  • гр.София
Здравейте и аз като много други се чудя кой хотел да си резервирам. И аз ще помоля за помощ от знаещите. Двама възрастни сме без деца и затова търсим спокоен хотел. Бюджета е 3000 - 3500лв за двамата. Благодаря предварително!

# 453
А с какво смятате да пътувате?

# 454
  • гр.София
А с какво смятате да пътувате?
Със самолет предпочитам и да е началото на септември.

# 455
Здравейте!Нова съм в тази тема!
Да попитам за мнение ,почивка за 3 възрастни,пътуване със самолет, към края на септември,началото на октомври, добър и сносен хотел,на Средиземно море,задължително пясъчна ивица и да не е много далече морето от хотела!

# 456
Здравейте!
Плануваме семейна почивка 2ма възрастни с 2 деца на 5 години и на 11 години. Отпуск можем да излезем за 7 дни в периода 26.07 до 07.09.

За съжаление тази година се налага да почиваме във висок сезон и за същите пари ще се правят повече компромиси...

Търсим следните неща:
За малкото дете хубав пясък за игра, а не чакъл и по възможност до хотела. За голямото дете поне 2-3 водни пързалки. Храната да е хубава и да е чисто.

Със самолет ни препоръчаха EUPHORIA BARBAROSS BEACH RESORT или BERRY HOTELS SORGUN, но и двата не ме грабнаха. Не знам кой повече си заслужава, ще се радвам на отзиви.

Все още тая надежда да има алтернатива със самолет, но и предложения за собствен транспорт не отказвам.
Бюджет 4000 - 4500 лв.

Последна редакция: ср, 21 фев 2024, 21:48 от Sisunger 42

# 457
Със самолет за четирима е почти изключено да се намери нещо подходящо. Със собствен транспорт за края на периода има доста повече отговарящи на изискванията хотели - Korumar Ephesus Kusadasi, Aquasis Didim, Cactus Fleur Bodrum, Turunc Resort Marmaris, Cesars Belek...

# 458
За тия пари и тоя период за 4ма, мисля че Кушадасъ е най-добрия избор. Погледнете LIBERTY GOLF & RESORT KUSADASI 5* (EX. SEVEN SEAS SEALIGHT ELITE)

Здравейте!
Плануваме семейна почивка 2ма възрастни с 2 деца на 5 години и на 11 години. Отпуск можем да излезем за 7 дни в периода 26.07 до 07.09.

За съжаление тази година се налага да почиваме във висок сезон и за същите пари ще се правят повече компромиси...

Търсим следните неща:
За малкото дете хубав пясък за игра, а не чакъл и по възможност до хотела. За голямото дете поне 2-3 водни пързалки. Храната да е хубава и да е чисто.

Със самолет ни препоръчаха EUPHORIA BARBAROSS BEACH RESORT или BERRY HOTELS SORGUN, но и двата не ме грабнаха. Не знам кой повече си заслужава, ще се радвам на отзиви.

Все още тая надежда да има алтернатива със самолет, но и предложения за собствен транспорт не отказвам.
Бюджет 4000 - 4500 лв.

# 459
  • Стара Загора
Здравейте!

Търсим следните неща:

Бюджет 4000 - 4500 лв.

Здравейте, виждам че търсите със самолет, но погледнете оферта с автобус. На Турс Клуб, Хотел Туран Принс Сиде (те са 2 хотела с това име, говоря ви за този между Воновете и Джакаранда). Той отговаря на критериите ви за пясък и 2-3 водни пързалки. Цената му за вашия период е от 4512 лв до 4260 лв. Предполагам, че може да се вместите в цената и ако сте със собствен транспорт.

# 460
Ние запазихме за края на септември в Кушадъсъ в Либърти ризорт 5(имал е друго име хотела,правен му е ремонт),3ма възрастни с дете на 5 год.-2628 лв.,7 нощувки със собствен транспорт.За първи път ще почиваме в курорта, за втори път в Турция - ходили сме в Мармарис преди години,още бяхме гаджета с ММ:grinning:
Как е времето в Кушадъсъ края на септември?
Ще се радвам да получа мнения за хотела.
Ние ще почиваме в него за трета година подред. Заминаваме на 12ти май, ще кажа после как е при новите собственици. Принципно веригата Либърти е от по-висок клас, така че промяната би трябвало да е за по-добро. Хотелът на нас лично ни харесва. Ако те интересува нещо по-конкретно за хотела ми пиши лично, иначе ще се разпиша за него после, като се приберем от там.

Като погледнах хотела през гугъл мапс се вижда строеж непосредствено до него?! (вляво)
Дали строят друг хотел? Или увеличават този? Вижда се и басейнът 16+.
И още нещо. Паркингът на хотела платен ли е?

# 461
До Liberty се завършва новия Omer Prime. Паркинга на хотела е безплатен.

# 462
  • София
До Liberty се завършва новия Omer Prime. Паркинга на хотела е безплатен.

Омер е далеко, от другата страна на Либърти има нещо като строеж се вижда на мапса, едва ли е друг хотел, там освен, че е камъняк дето би трябвало да е плаж е и горичка, не мисля, че може да се изсече, както тука се изсичат гори. По-скоро ако това нещо е строеж може би е за голф игрището към Либърти, то щяло 26-та да се пуска.

# 463
Либърти,преди пет години,от страната към Омер:

Както каза Валерко, горичка,пред нея,към морето,камъни,от другата ѝ страна нещо като сметище 🙄
Басейна 16+ през същия период:

Пада се над бара.Вижда се и част от другата страна на хотела.Там са пак камънаци.Малко растителност,и жилищен квартал.Нямам по-добра снимка:

# 464
  • София
Още миналата година като бяхме беше заградено, предполагам, че там ще изградят голф игрището. Имаше бегли строителни работи, така че не е Омер и аз така мисля.

Общи условия

Активация на акаунт