Бачорски и златната ябълка - Тема 8

• 41 277
  • 739
  •   1
Отговори
# 315
Чак пък да ги мразят , едва ли , то всеки гледа себе си . Всяко чудо за три дни .

# 316
Е чак пък да ги мразят.. Grinning Иначе изгледах последните сторита и като човек винаги страхуващ се да предприеме нещо ново съм напълно съгласна с Даниел този път.
За поста на Атанаска няма какво да кажа, комплексирана работа. Като извадиш парите за жилището кеш от джоба си, се бий в гърдите ама така.. не казвай хоп преди да си скочила дето се вика.

# 317
Сега чакаме пост от Даниел,който да ни се скара колко сме злобни и завистливи.Може и епизод да се закани,да не ни пусне в петък.Но после ще размисли и ще пусне.

# 318
Викаш тоя филм сме го гледали вече Grinning Знаем им ходовете Grinning
Сега чакаме пост от Даниел,който да ни се скара колко сме злобни и завистливи.Може и епизод да се закани,да не ни пусне в петък.Но после ще размисли и ще пусне.

# 319
Това реалити  се оказа полезно само за Емилия. Другите са на приливи и отливи и най много негативи отнесоха Атанаска и Даниел. А те платиха за масрафа.

# 320
След това шоу не бих работила с Емилия. Толкоз за полезното.

# 321
Този пост относно апартамента с каква цел е качен? Реклама на каква жена е Наска, колко е постигнала, колко е независима, как гледа деца, върти къща и работи..за мен постът е тотално безсмислен, дори без доза хейт. Никого не го интересува апартамента на Наска

# 322
На тия хора живота им е на показ. Какво означава "никой не го интересува апартамента на Наска", ето че 10 страници баш него нищят

# 323
Нищи се нейното поведение и какви глупости говори, не самия апартамент...

# 324
На мен ми мирише на кризисна реклама за изчистване на негативизма, който си навлякоха двамата от предаването. Сигурно апартаментът е на Даниел. Тези са толкова фалшиви, едва ли след последния епизод тази седмица хората ще се сещат за тях. Апартаментът беше показан на стори още миналата година, но сега уведомяват, че е нейн🤣

# 325
Не мисля, че някой тук “мрази” Атанаска. В социалните мрежи може и да има жени, които го правят, тъй като я припознават като любовницата. Виждам, че има и профили на мъже, които я приземяват, това показва, че не само женската аудитория не я одобрява.
Според мен хората просто ѝ се дразнят, че е показна, крайно нетактична и самовлюбена. Сега лети в облаците, всички ще видим до кога.

Hazel, никой не те и кара да работиш с Емилия. Както се вижда и двете си имат тяхната аудитория и бизнес отношения, въпреки “рекламата”, която им направи Даниел.

Ще допълня, че Атанаска е имитатор на съдържание, създадено за консуматорско общество. Повечето снимки са копирани от други, световно известни инфлуенсъри. Тя заблуждава себе си и последователите си, че е успешна.
Спрямо простоватите коментари под постовете ѝ лесно може човек да си направи извод какъв е таргета сред последователите ѝ. Ако всички неграмотни коментари ги ласкаят - евала.

Последна редакция: ср, 03 яну 2024, 10:27 от Mom.of.two

# 326
Емилия отново с кафето и не могла да стане. Горката.

# 327
Този епизод ми беше най-интересен. Само не разбирам, как може въпросният спортен магазин този така наречен оркестър да им скрибуца вътре. Разбирам,че е с цел реклама, ама ......не ме печелят като клиент с Васко Милионера. А харесвам стоките им, по принцип.
    Преди да дам моите 5 ст по темата, какъв им се пада тоя Караджов , че е често с тях? Един от приятелите им? Жена му да не би да работи в Бачорски?
   Относно конфликта между Рози , Олга и Наска - изобщо не виждам основание двете да се бъркат в това, кой какви снимки е качил.Ако самата Емилия има претенции, нека тя да държи сметка.
   За отношението към Антон - от една страна я разбирам Олга - обидена, не иска да прави интриги, обаче как трае майчино сърце да нямаш връзка с детето си, с внуците? Като идва Емели на гости , не ти ли се иска и другите да си гушкала, поглезила, да си се порадвала като баба?!
    От всички , Антон и Рени ми се струват най-дзен, според акъла им де. Все не разбрали , не схванали, ама и леко по -встрани от паприкаша, май така е по-добре.
    Евала на Насето за апартамента. Дано има възможност да си го изплати. Пък който ще да плаща тока и водата в Абдовица.  Огромна част от жилищата се купуват на кредит, ама никой не казва -купих жилище на банката си, след 25 години ще е мое.Всеки се хвали -купихме си жилище. Естествено, без съфорумките, тук всичко е платено кеш, или наследено.
   Да питам тези, които така категорично казват , че Даниел взема Емели 4 пъти в месеца, че е спрял парите за ремонта на апартамента, вие това го знаете от първа ръка , или звездите ви го говорят?
   Значи, може да плаща наем за "нискобюджетна " обзаведена квартира, да купи апартамент, да плаща ремонт, а не може да плати тока и водата в Абдовица, та Наска да си изплати кредита?
  Тя е натрапница, лека жена и незнам си каква, ама Емилия , дето я издържал бившия досега, а сега живее в дома на настоящия Дева Мария? Знаем ли при Пепи кой плаща тока и водата? И кафето,което ни снима всяка сутрин?   
    А Атанаска , че е в конфликт с всички , освен с Генерала, стана ясно. Не си поплюва кралицата. Ама като гледам, не й дреме.
   И преди съм писала, че за мен и двете са един дол дренки.
   Георги ми направи добро впечатление, и по някои маниери страшно много ми прилича на Олга. Съвпадение е , знам, но видях прилики. А тя с обич говори за него . И тя като снаха си, обича си доведеното дете.

# 328
Ако и дремеше няма да постъпи така със Емилия...Но пък ако някой си направо самооценка и всеки е против него би се осъзнал, че явно в него е причината.
Рени според мен не иска да контактува с никой от семейството и е права. Те са като цигански катуни- само разправии. Нали Даниел се оплака, че не били приемали поканите им за р. дни.
Относно жилището и на кредит - на 25г. е напълно посилно за всеки работещ човек да си вземе кредит за жилище или кола или каквото му трябва.
Караджов според мен им е партньор- те строят, а Бачорски после почистват.

# 329
  • София
Караджов присъства като мъж на жена си, която е незнамква си във великата продукция.

Общи условия

Активация на акаунт