Бачорски и златната ябълка - Тема 8

• 41 149
  • 739
  •   1
Отговори
# 630
youtube алгоритмите сигурно ги вдигат по-нагоре в скалата на търсените автори, но не знам това дали носи пари.
в ютюб се печели от брой гледания + реклами.

# 631
А, има ли общо честотата на рекламите с това кога гледаш?
Защото миналата седмица покрай празниците си пуснах епизода може би с 5 дни закъснение и нямах почти никакви реклами. А, като съм гледала епизод в първия час-два и рекламите буквално са през 5 минути и това ме изнервя.
Дали рекламите в първите 24 часа са повече и после намаляват? 😃😃😃
Те ли си блъскат рекламите през 5 минути? Съмнява ме да е Ютуб, защото не ми е така с всичко, което гледам.
Като пуснат епизода, споделете колко често и колко на брой реклами е имало и ще го изгледам след 24 часа и ще засека при мен колко са.
Супер досадно е това блъскане на реклами и бих се отказала да ги гледам само заради това и то напук!

# 632
Пуснаха епизода

# 633
Рози е близо на 40… С тези зърна …. Западняшка му работа…

# 634
Какво нещо е запада и емиграцията. Розалия е учила езици, записала е висше. Купила си е къща. Борба, която и е дала много.
Обаче никой от семейството не вярва, че Даниел е само с Атанаска.
Или си пише с някоя или пише кафе. Явно всички го знаят като голям палавник и не вярват, че се кротнал.

# 635
Имало нормално мислещи,които вече са гледали, аз още не съм
Скрит текст:
[spoiler/]

# 636
Това ми беше най забавният епизод до момента, никой не ме дразнеше и наистина се държаха като семейство, дори Роза и Даниел!

# 637
Още на живея с майка си ще спра да слушам. Sweat Smile

Имало нормално мислещи,които вече са гледали, аз още не съм
Скрит текст:
[spoiler/]

# 638
Защо изкарвате живеенето на жена с майка си нещо толкова лошо?
Вижте, за мъж и аз не бих подкрепила.
Но Роза се чувства добре с Олга, те имат специална връзка според мен, във всичко са били двете и вероятно в някакъв етап от живота са си били всичко една за друга.
Между тях има обич, уважение и признателност. Розалия не веднъж е писала в инста, че се грижи за нея когато не е добре здравословно.
И това е достойно за уважение. Очевидно друг не го прави, а майката е една.

Сега по темата - ако Роза си намери половинка и той е имотно осигурен няма да живеят с Олга, нали. Няма да го води да правят кекс в другата стая.. чак пък толкова да се възмущаваме, че живеят двете.

За останалото в описанието - да, всеки би избягал от конфликтна и избухлива жена, каквато видно е тя. (Важи и за мъж)

# 639
Гърдите на Розалия ще е май нещото, което ще запомня от формата, и то не с добро.

# 640
Защото така е в България. Аз , като единствено дете на разведени родители до последно бях с майка си и това не ми попречи да създам свое семейство.  И много са ми се подигравали.
Не мисля, че  Олга е причината. Просто Розалия е труден характер.

# 641
Андреа с малкия Дани

# 642
Нищо лошо не виждам в това, че Розалия живее с майка си в Швеция. Достатъчно голямо постижение е, че е учила там, работи, двете имат шведско гражданство и са си купили двуетажна къща.

Сигурно още я изплащат и няма смисъл да има отделен апартамент под наем за Олга.

Червен флаг е ако мъж на 36 живее още при майка си и тя го храни и пои, а не когато отрудени майка и дъщеря си купят къща в Швеция.

допълнително са монтирали кадрите на новия спонсор - вафли Пепе. затова се забавиха, рекламата е снимана, когато е студено и до този епизод не бяха сред спнсорите. Супер тъпа реклама, трябваше да търся в гугъл хаха

# 643
За мен е недопустимо дете, без значение от пол, на 30 и повече години да живее с родителите си.
Това по принцип.

В конкретния случай, смятам че Олга има токсично влияние върху Рози и й пречи да създаде семейство с разбиранията и характера си.

# 644
Бях се настроила да е много по-интересна серията. Да заведеш братята точно на салса, защото ти ходиш на такива курсове...
Хубаво, че Розалия завършила лингвистика, гимназия по иконопис и скулптура, изненада ме приятно, че рисува. Но не ми се връзва точно с рисуването на икони. Картините  в стил кубизъм са ми някак тъжни, преобладават женски фигури  и въпреки ярките цветове, са някак  тъжни.

Общи условия

Активация на акаунт