Бачорски и златната ябълка - Тема 8

• 41 092
  • 739
  •   1
Отговори
# 660
Гълъбчета Wink

# 661
Рози твърдо си казва, че е на 36.

# 662
Много лек епизод. Хареса ми. Ама Розалия с тая жълта рокля изби рибата 😂 потрес. Амааа харесва се така жената, няма лошо 😂

# 663
Пепина, е не е ли на 36? (Поне към датата на заснемане на епизода, 7 август)

# 664
Много лек епизод. Хареса ми. Ама Розалия с тая жълта рокля изби рибата 😂 потрес. Амааа харесва се така жената, няма лошо 😂
Тя въобще се облича много неподходящо, но ми става все по-симпатична. Много ярък характер и Даниел точно определи, че те са доста еднакви, но Розалия е много обидчива, докато той е перде.

# 665
Розалия се оправдава, че зърната й и със сутиен изпъквали. Има лепенки за зърна. Може да се прикрие. На мен лично не ми пречи така. Аз бих се чувствала некомфортно по този начин, защото всички мъже там ще гледат. Не бих желала да съм такъв обект на погледи. Но всеки сам си преценя. Иначе като цяло има лош стил на обличане. Не е съчетан с формите на тялото й. Като й видя този молив, в който са очертани устните и ми става лошо. Като излезнала от 90-те. Молив се слага преди червило, за да очертаеш устните. Тя слага само молив. Не е красиво, нито модерно. Иначе ми е симпатична жената. Луда, темпераментна, но малко мъже биха я изтърпяли. Трябва да е някой, който да успява да я балансира, но в същото време да я остави да гори, за да не отнема от същността й. Просто трябва да е някой, който знае как да си играе с огъня.

# 666
Пепина, е не е ли на 36? (Поне към датата на заснемане на епизода, 7 август)
Скрит текст:

Стори ми се , че братята в неволни разговори казваха няколко пъти, че е на 37. Не, че не изглежда. Май беше коментирано нещо за рождените им години, нещо не излизаше май сметката при породените...

Рози е зодиа Риби, затова си пада по рисуване, танци и е толкова емоционална  и ранима, докато Даниел е Телец, там емоции няма, пресметливост.

# 667
Розалия, ако иска може да си ходи така в Швеция. Ако това и помага при лова, защо не.
Друг е въпросът, че се изтърва, че и се лепят мъже заради гражданството, но с такава стръв това е резултатът.

# 668
Вкъщи да. На улицата трябва да има някакви елементарни норми, все пак е обществено място. Не е в двора на вилата на село. Казвам го по принцип, не конкретно за Розалия.
[/quote]

Всъщност, тези норми, за които говорите ги има в съда, в учебните заведения, в църквите и т.н. Там уважението към самата институция го налага. На улицата те не важат (стига естествено човек да не реши да се разхожда гол). Кое е естетическо издържано и кое не, е изключително субективно. Тялото ѝ е такова, тя не може да го промени, може само да се научи да го обича и да се харесва такава каквато е. Точно заради коментари като вашия (този за краката ѝ) в един от предходните епизоди тя каза, че дълго време се е притеснявала да се облича така както иска. Естествено, че ще си носи роклите, които ѝ харесват. Не всички живеем за общественото мнение. Абсолютно никаква драма няма и в зърната ѝ, колкото и да ви се иска. Всеки знае, че ги има и са там. Масово жените на запад не носят сутиен.

Последна редакция: нд, 07 яну 2024, 13:20 от nadezhda_m

# 669
Това Е грозно

# 670
На мен епизода ми беше скучен. Очаквах да им покаже много повече от града, все пак Антон не е ходил никога. А тя само едно кметство. Предполагам, че са нямали разрешение да снимат навсякъде, но въпреки всичко беше тъпо и скучно.

Олга и Розалия са купили къщата, но си личи че живеят скромно. Цялото обзавеждане е от Икея.

Не ми хареса и разговора между Даниел и Розалия в микробуса- той просто си говореше с нея, тя го прие за нападка.

Поне стана ясно, че Георги знае за подозренията, че е гей и ги отрече.

В следващия епизод ще гледаме откриване на офис и някаква игра снимаха в един хотел.

# 671
Ами Розалия не изглеждаше добре в тази жълта рокля. Не виждам какво общо имат жените и мъжете в това дали си показват зърната. Просто с тия увиснали гърди и набити крака не изглеждаше много стилна с тоя тип рокля.
RaspberryPi не знам как видя, че Розалия е със стегната фигура, като имаше корем и то не стегнат при положение, че уж ходи на фитнес. Покрай бюстът се е напластила сланинка, която може да се спести на обществото. Тя и Даниел си приличат най-много включително и в тялото, особено в набитите крака. Ако се обличаше като се съобразява с формите си без да си навира зърната в очите ни ще изглежда доста по-добре. И понеже сте нов/нова в тази тема да ви светнем, че можем да си изказваме мненията без някой да ни хока тук, защото не сме в детската градина и вие не сте госпожата да ни размахва пръст. На вас ви е ок със зърната и го казвате, на някои от нас пък не ни харесва и го пишем тук с точно толкова право колкото и вие имате.

Последна редакция: нд, 07 яну 2024, 14:07 от Lotus32

# 672
Аз симпатизирам и на Розалия, и на Олга. За първи път лошо впечатление Рози ми направи във вчерашния епизод, когато... след като Даниел нарече майка си "ку**ездачка", тя се засмя, подкрепи го, импонираше му, тоест влезе му в тона. След като тя каза, че майка й е "колоездачка", а той каза, че по-скоро е "к**оездачка" не видях някой на масата да се възмути. Ако някой нарече майка ми по такъв начин, директно го смазвам, независимо дали го е казал "на шега" или не. Майката е свято нещо. Трябва човек да си мери думите.

# 673
И на мен не ми хареса с жълтата рокля. Остави, че гърдите й изпъкваха, ама и коремчето, което взети заедно не беше супер яката гледка.

Последна редакция: нд, 07 яну 2024, 13:05 от VaniaK

# 674
  • София
Нелепа е понякога в облеклото, което избира. Жълтата рокля беше абсурдна - не че беше предизвикателна, а ѝ седеше нелепо. Предизвикателна щеше да е, ако Атанаска я носеше на голо. На Розалия просто ѝ седеше зле, всички несъвършенства бяха подчертани. Но на нея не ѝ пука, а може би дори така се харесва. Всеки има право на лош вкус.

За зърната - и при мъжете са криндж, затова елегантните мъже под ризата носят тениска.

Това с коментара за майката и на мен ми направи впечатление, доста плоско и вулгарно, еле пък да го кажеш за майка си.

Интересно ми беше, че Даниел призна, че отчита негативните коментари по негов адрес, но се е научил да не изразява отношение, а да имитира, че ги приема с хумор. Даже показа изкуствения смях. При него ми харесва, че се старае да се владее и култивира. Не е съвсем успешен в това, но базата му е доста ниска, така че браво от мен за усилията и за резултатите.

Георги ми е голям сладур. И той си знае слабостите.

Атанас хич не ми е симпатичен. Пиянде, наркоман, простак, низки страсти, опаковани като сарказъм. Изненадвам се, че толкова хора го намират за извисен и с богата душевност - ходил на курсове по себепознание в комуната, за да се измъкне от зависимостите, и повтаря заучените клишета от там.

Антон пак се доказа като супер семпъл. Харесва ми, че се е фокусирал върху семейството си.

Общи условия

Активация на акаунт