БАЧОРСКИ И ЗЛАТНАТА ЯБЪЛКА- Тема 17 (Между два сезона)

• 22 318
  • 480
  •   1
Отговори

„БАЧОРСКИ И ЗЛАТНАТА ЯБЪЛКА“ е българско онлайн риалити шоу за семейното ядро, частния бизнес и естествения цирк на човешкия живот.
В центъра на шоуто са четиримата братя Даниел, Антон, Георги, Атанас, сестра им Розалия, техните лични семейства и родители.
Проектът разглежда теми, като връзка между бизнес и семейство, успех, провал, амбиция, конкуренция, принадлежност, смелост, близост и прошка, представяйки реалистично живота на съвременното българско семейство, с неговите възходи и падения.

ЕПИЗОДИТЕ В YOUTUBE - СЕЗОН 1

УЧАСТНИЦИ

РОЗАЛИЯ БАЧОРСКА
Скрит текст:
Зодия Риби. Наследила е хубавите крака на баща си. 💃 От 14 години живее в Стокхолм. Лингвист, работи като airport security. 👩✈Вместо сърце, има вулкан. 🌋Дъщеря на Олга и Йордан.

АНТОН БАЧОРСКИ
Скрит текст:
Зодия Близнаци. Най-работливият брат😇, най-примерният съпруг 👨🌾, най-атлетичният представител на семейството. 🕺🏻Неговият коронен номер е така наречения „танц с бутилка". 🍾🎉 Син на Олга и Йордан, мъж на Рени, баща на Андреа, Филип и Борис.

АТАНАС БАЧОРСКИ
Скрит текст:
Зодия Скорпион. Няма шофьорска книжка. 🚗 На 37 години научава, че Португалия се намира в Европа. 👨🏻🎓Има най-много коса от всички братя. 🧔🏻♀ Креативен продуцент на Златната ябълка" и абсолютен безобразник. Син на Олга и Йордан.

ГЕОРГИ БАЧОРСКИ
Скрит текст:
Зодия Везни. Дълбоко повлиян от чалга културата. 🎼
Интересува се от международна политика, претенциозен сноб с магистратура по дипломация и стратегически анализ. 📈Най - красивият брат. 👑 Син на кака Мими, известна също като Мари.

ДАНИЕЛ БАЧОРСКИ
Скрит текст:
Зодия Телец. Няма много коса🧑🏻🦲. Заслужил народен инфлуенсьр, циркаджия 🎪и бизнесмен 💼. Син на Олга и Йордан, мъж на Атанасия, баща на Емели и Малкото Дани. 👨👩👧👦 *

МИХАЕЛА МАНАСИЕВА
Скрит текст:
Зодия Скорпион. Бизнес партньор на Даниел👩🏻💻 и неразделна част от семейството.🤝 Майка на две тийнейджърки и много сериозна жена. 👭 Обича барабанчета и салфетки.🥁

АНДРЕА БАЧОРСКА
Скрит текст:
Зодия Стрелец. Дъщеря на Антон и Рени 💅🏼, сестра на Филип и Борис. 👩👦👦За сега иска да стане стюардеса. ✈Срамежлива. Крие го умело. 😏

РЕНИ БАЧОРСКА
Скрит текст:
Зодия Скорпион. Законна съпруга на Антон 👰♀, майка на Андреа, Филип и Борис. 🦸♀Блондинка и сериозна жена. 💁♀Човекът, който тихо и неумолимо кара влака в своето семейство. 🚂💪

АТАНАСКА БАЧОРСКИ
Скрит текст:
Зодия Дева. Жена на Даниел. 👩❤👨 Фатална брюнетка. 🤷🏻♀Интересува се най-общо казано от естетика във всичките ѝ направления, майка на Даниел Младши. 👶🏼Първата жена от Смолян, летяла в открития космос на българското инфлуенсърство. 🚀Не обича циркове. ❌

ЦВЕТЕЛИНА КАРАДЖОВА
Скрит текст:
Зодия Телец. Жена, която заявява, че изреченията на другите хора нямат НИКАКВО значение за нея. 🤐 Може да крещи 24 часа 🗣, без да ѝ мигне окото. 👀 Блондинка с неизчерпаем енергиен ресурс и невротичка от национално значение. 🤸♀😤Изпълнителен продуцент, пъдар, режисьор, редактор на терен, официален глас и човекът оркестър на „Златната ябълка”. 🎬🎤🎪🎥

ЙОРДАН БАЧОРСКИ (Генерала)
Скрит текст:
Зодия Скорпион. Бивш спортист - гребец 🚣🏻♀, автомонтьор 🚗⚒ и супер разбирач. 😎Обича поезия. 📝 Притежател на един от първите мобифони 📱в демократична
България. Баща на Даниел, Антон, Розалия и Атанас. 👬👫
КАКА МИМИ (Марѝ)
Скрит текст:
Зодия Козирог. Любимият ѝ цвят е розово. Интересува се от астрология 🪐, кулинария 🍳, православно християнство, одит и счетоводство. Не може да бъде видяна без пайети.💄Втората жена на Йордан, майка на Георги.

ОЛГА ДЕСПОТОВА
Скрит текст:
Зодия Дева. Има непоносимост кьм хаоса.❌🎪 Бивша спортистка - колоездачка 🚴🏻♂, шампионка 🥇 и рекордьорка. 🏆 В младостта си често е спала без гащи. ❌🩲 Затова има много деца. 👬👬 Първата жена на Йордан, майка на Даниел, Антон, Розалия и Атанас. 🦸♀

Facebook страница
Instagram профил
ТikTok профил

Резултати от  анкета 16
Скрит текст:
Има ли Атанаска добър вкус? (стил на обличане, обзавеждане, музика...)

Чат пат има проблясъци - 54.7%
Не - 38.9%
Да - 4.2%
Не мога да преценя- 2.1%

Общо гласували: 95

ТЕМА 1, ТЕМА 2, ТЕМА 3, ТЕМА 4, ТЕМА 5, ТЕМА 6, ТЕМА 7, ТЕМА 8,
ТЕМА 9, ТЕМА 10, TEMA 11, ТЕМА 12, ТЕМА 13, ТЕМА 14, ТЕМА 15, ТЕМА 16

# 1
Атанаска няма думата. Щом Даниел иска Абдовица, там ще стоят.

# 2
Ще се учудя, ако някой би искал да гледа безкрайно скучната сватба на Танаска, но кой знае...

# 3
Аз гласувах почти за всички отговори (без тези, които включват Даниел и Атанаска). Иска ми се да видя повече от останалите.

# 4
Не мога да я разбера с какво се хвали пред аудиторията- с новата пристройка за обувки, когато хората ги знаят, че са се завряли  в дядовата  ръкавичка  и буквално децата няма къде да спят. Защо не се похвали с нещо смислено тая жена, примерно с постижения на децата, с успехи  на мъжа си, със семеен уют... Ех, Атанаске, какъв човек си...

# 5
С цялата занимавка от сватбата до бебето, кога ще им остане време да снимат и монтират епизодите..

Не мога да я разбера с какво се хвали пред аудиторията- с новата пристройка за обувки, когато хората ги знаят, че са се завряли  в дядовата  ръкавичка  и буквално децата няма къде да спят. Защо не се похвали с нещо смислено тая жена, примерно с постижения на децата, с успехи  на мъжа си, със семеен уют... Ех, Атанаске, какъв човек си...
И с прочутите полилеи Grinning

# 6
С цялата занимавка от сватбата до бебето, кога ще им остане време да снимат и монтират епизодите..
Е, предполага се, че сватбата и бебето са работа само на Даниел и Наска. А с монтиране май повече се занимава Атанас.

# 7
Аз знам, че децата има къде да спят и Емели не е на кушетката за гости, но можете да пуснете снимки от тясната детска стая и въпросната кушетка, да видим.

# 8
Емели има къде да спи, но не в тяхната къща, има стая в апартамента на Пепи. В Абдовица е на кушетката,  защото няма право и при баща си да спи.

# 9
Е, предполага се, че сватбата и бебето са работа само на Даниел и Наска. А с монтиране май повече се занимава Атанас.
Той с неговия пропуск за комуна,май често влиза и излиза.. в първи сезон май отново бяха говорили,че има проблеми.

# 10
Моля да не си измисляме, че Емели нямала право да спи при баща си.
На шега са казвали, че и двете деца се бутат при тях на леглото, което трябва да спре. Но никога - че за Емели няма място в къщата.

# 11
Резултати от предната анкета (в първия пост от тази тема, е посочен в проценти):

Има ли Атанаска добър вкус?

Чат-пат има проблясъци - 52 гласа
Не - 37 гласа
Да - 4 гласа
Не мога да преценя - 2 гласа

Общо гласували: 95 души

# 12
Аз ще допълня само, че у тях не е теснотия, както повечето тук коментират.
Абсолютно нормален дом на хора от средна класа.
Лично в моите очи двата дрешника са напълно излишни, но ние например не трупаме толкова дрехи и обувки, за да имам меродавно мнение.
По отношение на детската стая - много от нас са отраснали в една стая с брат/сестра, децата в нашето време също го правят, но пък и родителите не парадират да са милионери.

И казвам всичко това, за да припомня, че според БТВ АтанасКА е милионерска съпруга, но това, което тя показва не доказва твърдението.

# 13
Аз ще допълня само, че у тях не е теснотия, както повечето тук коментират.
Абсолютно нормален дом на хора от средна класа.
Лично в моите очи двата дрешника са напълно излишни, но ние например не трупаме толкова дрехи и обувки, за да имам меродавно мнение.
По отношение на детската стая - много от нас са отраснали в една стая с брат/сестра, децата в нашето време също го правят, но пък и родителите не парадират да са милионери.

И казвам всичко това, за да припомня, че според БТВ АтанасКА е милионерска съпруга, но това, което тя показва не доказва твърдението.
Съгласна съм с мнението ти. Нормален дом за средно статистическо семейство, но в никакъв случай за милионери.
Това да имаш пристройка за дрехи , но не и стаи за децата не те прави милионерска  съпруга.

# 14
Ще се преместят в Панчарево според мен.Даниел както направо онова събитие със съдействието на общината ,така като нищо ще му дадат терен/парцел от тая община на общински цени. Колкото до допълнителна стая в къщата,според мен нямат място . Най-вече място което да има прозорци и да влиза светлина. Допълнителния дрешник не е с прозорци,което е задължително за детска стая.

Общи условия

Активация на акаунт