БАЧОРСКИ И ЗЛАТНАТА ЯБЪЛКА- Тема 17 (Между два сезона)

• 22 804
  • 480
  •   1
Отговори
# 45
Петър е качил стори, на което се вижда стената с БЕЛИТЕ ТУХЛИЧКИ и всички разбирачки и убедени госпожи да пуснат сълза и да си посипят главите с пепел 😂 😶🌫

# 46
Петър е качил стори, на което се вижда стената с БЕЛИТЕ ТУХЛИЧКИ и всички разбирачки и убедени госпожи да пуснат сълза и да си посипят главите с пепел 😂 😶🌫
Ами ако Петър нарочно си е направил и той такава стена, за да си мислят хората, че са заедно?!

(шегувам се, да отбележа 🤣)

# 47
Представяте ли си отивате на гости и отваряте вратата и БУМ БАМ - стотици обувки, изложени на рафтове с лед светлини.  И един полюлей стигащ почти до пода. Избягвате челния удар с полюлея, вървите към хола, още един дрешник в дъното на коридора. Накъдето и да обърнеш - рафтове с вещи.

Първо ще си кажа, че тези не са на център. И второ, няма да повторя гостуването,  защото не са ми приятни плиткоумни хора.

# 48
то и сестрата на Петър си качва сторита с Емилия и Петър се вижда.

все спекулации за потенциалната раздяла на Емилия, нищо че казаха, че с Петър сменят квартирата и в подкаста с Ивка бейбе миналия месец Емилия бая говореше за Петър и го хвалеше.

# 49
Какви са сега тия тухлички 😄
Може ли някой да пусне материал за неследващите Пешко

# 50
Да не сте им били в къщата да знаете, че имат тухлички!!! Simple Smile

# 51
    А да, няма да се забавя.Убедена съм,че бяха разделени.И Емилия се изнесе от общата квартира с детето.И ако пак са се събрали,тази съвсем не е наред.Това дете го влачи от дом в дом,от състояние на  връзка,  в липса на такава и обратно.
   Всъщност детето си е нейно,тя си решава.Но момиче,чиято мечта е била да сложи силикон и да стане фолк певица не ми стои на по-високо ниво от всички обсъждани тук-Наска,Вероника,Даниела. Тя поне си е намерила по-елитарно гуру,Кобилкина.
   По толкова други начини може да работи със себе си и за себе си,стига да има мозък за това.

# 52
Голям проблем, че в предверието на къщата Наска наредила обувките ..
Това място са си го обособили точно за това, доколкото си спомням имаше и стол за обуване там. На мен ми допада, като идея, само че направо не си представям да си бърша обувките след всяко излизане и да ги прибирам там.
Марулета, от къде знаеш, че не са се изнесли заедно с Петър от въпросната квартира?

# 53
Емилия и Петър се събират и разделят всеки месец и то от години. Как не им писна? Емилия е хубава жена, защо не си намери подходящ мъж и да живее щастливо. Не ми се вярва да няма желаещи. Петър също, той и пари има. Какво се измъчват само с раздели и събирания и така до следващия вторник.

# 54
Няма да ровя назад,който иска да си го прави.Имаше сторита, в които тя казваше нещо от сорта,че имат криза в отношенията.Пускаше снимки от апартамент,от който и майка й пускаше.Имаше и снимки на Гери с Еме,как детето спи .И разни други подобни.Не следвам Петър и сестра му,за да гледам тухличките има ли ги и на друго място.
   От темата и претенциите на пишещите оставам с впечатление,че всички живеят в огромни иммеия,с отделни постройки за дрехи и обувки,отделни стаи за децата,родата и прислугата.Никой няма шкаф за обувки в коридора и портманто,на което да си остави чантите,като се прибере .  А, и всеки мъж е построил къща и подсигурил на майка си и сестра си дом.
  Мдаааа, и един мърмори завива шоколада.

# 55
Стаи и за двете деца имам. Заявка за известна милионерка нямам. Пристройка за обувки нямам. Няма и нужда да се натрапват  на очи на гостите  ми.
Много хора помагат финансово на родителите си, особено пък милионери. Явно тези не са заслужили.

# 56
Аз пък не бих пускала токсични хора в дома си, които още от входа имат нагласа да мразят
Нямам пристройка, но ми се ще да имах, където ще да е, само да прибере едно количество гардероби и кашони с книги

# 57
  • Пловдив
Ние може и да не живеем в имения, но нямаме и претенциите за милионери. За книгите и на мен ми е направо болка, че нямат дори една етажерка ,но разни хора ,разни идеали.
В анкетата гласувах предимно за останалите Бачори /без Даниел и Наска/ ,но за Емилия и Петър, което не вярвам да покажат.

# 58
Ако човек има наистина желание, намира и начин.

# 59
Разбира се, че не всички хора живеят в имения и тн, но затова по рано се писа, че нещата се степенуват по важност, за някой е важно къде ще си наредят обувките и дали ще са първи на Малдивите, дали им трябва маса за хранене и тн. На мен ми е определено селско това, че обувките им седят във витрини в реално входното им антре, както ми е селски тоя мрамор навсякъде. Те си пускат хиляди хора в къщата чрез инстаграм и Наска брои публикациите за тях, често платени от Даниел да вметна и имат сторита от спалнята и тоалетната, така че няма какво да ги жалим, те така искат и правят пари. Същото е и с Емилия, тя според мен се опитва да е дискретна, защото явно на Петър не му е ок, ама и нея си я тегли и тя пари изкарва. Това с Кобилкина, пак е вид реклама и затова се е тръкнала там. Относно разделите й и за мен е безумно това иди ми, дойди ми особено с дете!

Последна редакция: чт, 31 окт 2024, 09:04 от Victory2019

Общи условия

Активация на акаунт