БАЧОРСКИ И ЗЛАТНАТА ЯБЪЛКА- Тема 17 (Между два сезона)

• 22 813
  • 480
  •   1
Отговори
# 60
Там до входа явно е имало някакво мокро помещение или нещо неусвояемо по друг начин, освен за обувки и палта, нормално да се ползва

btw, не мисля, че е мрамор това, а някакви плочки в стил мрамор; нашия бг мрамор е сивосин, с тъмни жилки и висока прозрачност и изглежда по-"шарен" и тъмнеещ.

# 61
  • Sofia
Това предверие с чепици във витрина е потрес 👠👡🥿👢👞🥾😷
Преди не бяха ли в тъмни шкафове?

# 62
Не ме дразнят обувките. Те са в нещо като предверие. Няма много избор как да се усвои това място. Друг е въпроса, че са наредени все едно са някакви съкровища, а всъщност евтинджос. На мен най-много не ми харесва, че нямат една хубава маса, която да събере поне 6 човека. Не и за вечеря дори, а едно следобедно кафе с парче торта. Явно не канят гости, ама то няма много и къде.

# 63
  • Sofia
В това предверие има място за голяма маса.
Ако си викнат интериорен дизайнер,може да направи по-добро разпределение.

# 64
Изобщо не ги жаля. Ама изобщо - нито Даниел и Танаска,нито Емилия. Каквото повикало,такова се обадило. Всички си развяват кирливите ризи в нета - от честит понеделник, през гащите,вибраторите, простотиите им на всички. И гадна мазна чалга. Като манталитет, не само като музикални предпочитания, а това е най-лошото.Така си възпитават и децата, и трите.Емели няма как да научи нещо различно, щом всички, които я отглеждат са такива. Вкл. и баба й Гери, юристката.
   За малък Дани същата работа, баща му не спестява нищо на околните - как спи,как седи на гърне,как се тръшка в мола, всичко.Тези деца ще пораснат един ден,но може би няма да се впечатлят от изцепките на родителите си, защото за тях това ще  е нормалното.

# 65
В това предверие има място за голяма маса.
Ако си викнат интериорен дизайнер,може да направи по-добро разпределение.

Сигурно може да се направи и цялата къща да е функционална, но си трябва ремонтче. А, сигурно не им се занимава. Все пак им е ново и си го харесват. Нищо, че за нас е кичозно.

# 66
Петър е качил стори, на което се вижда стената с БЕЛИТЕ ТУХЛИЧКИ и всички разбирачки и убедени госпожи да пуснат сълза и да си посипят главите с пепел 😂 😶🌫
    А да, няма да се забавя.Убедена съм,че бяха разделени.И Емилия се изнесе от общата квартира с детето.И ако пак са се събрали,тази съвсем не е наред.Това дете го влачи от дом в дом,от състояние на  връзка,  в липса на такава и обратно.

Бъркаш нещо. Емилия тогава бе пуснала стори, че с Петър са били под наем и сменят квартирата. Тогава постваше как събират багажа и тн.

В подкаста с Ивкабейбе от преди 2-3 седмици разказва и за разделите им, последната била януари месец.

# 67
Не ме дразнят обувките. Те са в нещо като предверие. Няма много избор как да се усвои това място. Друг е въпроса, че са наредени все едно са някакви съкровища, а всъщност евтинджос. На мен най-много не ми харесва, че нямат една хубава маса, която да събере поне 6 човека. Не и за вечеря дори, а едно следобедно кафе с парче торта. Явно не канят гости, ама то няма много и къде.

Доколкото съм забелязала, събиранията им с приятели се случва все в механата. Много ясно,че Наска няма да слугува и да се подготвя цял ден за гости като виси над печката и т.н. Heart Eyes

# 68
  • София
Много странна тази Атанаска. Аз друг човек, който да не умира да виси цял ден над печката преди гости и после да разчиства до посред нощ, не съм чувала да има. Това е удоволствие за всяка жена.

# 69
То това ми е ясно и за това казах “на кафе и тортичка”. Разбирам, че е по-лесно в механата, но пък домашното събиране носи друго усещане.

# 70
E как ще викнат интериорен дизайнер, като самата Наска е такава. Според мен дизайнът на предверието е нейно дело....както и решението Емели да няма легло хаха. Бебето няма винаги да е бебе и после може хоп в дрешника. Това е къща и със сигурност има доста варианти за преустройство, това не е апартамент, просто трябват пари и време ако искат да живеят там

# 71
Нямала легло Емели, да, вънка на двора спи...Rolling Eyes

# 72
Това е добра идея всъщност, децата на двора, дрехите и обувките в музея на теракотата вътре

# 73
Скрит текст:
Петър е качил стори, на което се вижда стената с БЕЛИТЕ ТУХЛИЧКИ и всички разбирачки и убедени госпожи да пуснат сълза и да си посипят главите с пепел 😂 😶🌫
    А да, няма да се забавя.Убедена съм,че бяха разделени.И Емилия се изнесе от общата квартира с детето.И ако пак са се събрали,тази съвсем не е наред.Това дете го влачи от дом в дом,от състояние на  връзка,  в липса на такава и обратно.

Бъркаш нещо. Емилия тогава бе пуснала стори, че с Петър са били под наем и сменят квартирата. Тогава постваше как събират багажа и тн.

В подкаста с Ивкабейбе от преди 2-3 седмици разказва и за разделите им, последната била януари месец.
Именно… един единствен път е казала, че откриването на агенцията и стартирането на новия бизнес на Петър е дало своето отражение върху връзката им, защото са били адски напрегнати и заети и е имало раздяла. Това, че се карат, изобщо не означава, че Емилия всеки път се изнася. Затова се бъзикам за стената с тухличките, защото тук има госпожи, които следят къде си правила сторитата и веднага обясняваха как живеела с майка си и се преместила при нея. Супер много се преекспонира и преувеличава.

# 74
Момичета, помня че бяхте коментирали козметиката на която Атанаска си беше поставила името, но нямах идея коя е. Сега ми излезна видео на Александра за muse cosmetics и видях из Гугъл че преди това е било с нейното име отдолу.
Заинтригуваха ме продуктите, та ако имате мнение и сте ползвали/чели нещо , може ли да споделите дали си заслужава да се пробват:)

Общи условия

Активация на акаунт