БАЧОРСКИ И ЗЛАТНАТА ЯБЪЛКА- Тема 17 (Между два сезона)

• 22 824
  • 480
  •   1
Отговори
# 75
Нямам мнение за тези продукти, вече е пълно със знайни и незнайни бг марки, но и на мен би ми било интересно да чуя отзиви. И аз виждам, че се рекламират доста, а Наска за лице на козметика според мен не става..тя е козметичка, а е с тежко акне, може и хормонално да е, но според мен за лице на козметика не става.

# 76
Как според теб трябва да са наредени едни обувки? Дали евтини или скъпи, каквито имат, такива редят, просто са решили да е в такива шкафове.
Имат отделна пристройка, нещо като лятна кухня, където са показвали събирания с приятели. Голямо дъвчене за тази маса, не са такъв тип хора да вечерят всяка вечер вкъщи, а и гладни няма да останат.
Емели има легло, така ли не се разбра? Просто е универсално и може би да се е ползвало от майката на Наска, когато детето не е там.
Друг е въпроса, че са наредени все едно са някакви съкровища, а всъщност евтинджос. На мен най-много не ми харесва, че нямат една хубава маса, която да събере поне 6 човека. Не и за вечеря дори, а едно следобедно кафе с парче торта. Явно не канят гости, ама то няма много и къде.

# 77
Ние нямаме заведение , но все по-често се срещаме с приятели навън. С обувки от Тенденз .

# 78
Ами в закрити шкафове например, а не във витрини.

# 79
На тях им е кеф във витрини.

# 80
На тях им е кеф във витрини.
Точно така. А сега тоя принцип пишещите тука го приложете към всичко в нечий чужд живот, плюс, че както каза друга потребителка - и у вашите къщи не е Бъкингам

# 81
Никой не очаква да е Бъкингам, aко някой не схваща тук просто си чешем езиците и е чудесно, че има различни мнения. Ако някой, който претендира, че е милионер и си плаща така да го представят по националната телевизия, си харесва къщата и живота, разбира се, че е ок и нашите коментари не са от значение и не бива да бъдат от значение за тях. Относно леглото на Емели, тя спи на леглото за гости, няма собствено, защото Даниел и Атанаска така са преценили и на тях им е ок, както им е ок Дани да има поръчково легло в тази същата стая. Това са хора, които живеят, за да пишат за тях и желаят да бъдат известни, така че тези писания няма да им направят особено впечатление.На тях им е кеф витрини, на нас ни е кеф да ги коменираме, това е!

# 82
  • на пистата
Наска с тежко акне!Вие знаете ли какво е тежко акне?

# 83
Как според теб трябва да са наредени едни обувки? Дали евтини или скъпи, каквито имат, такива редят, просто са решили да е в такива шкафове.
Имат отделна пристройка, нещо като лятна кухня, където са показвали събирания с приятели. Голямо дъвчене за тази маса, не са такъв тип хора да вечерят всяка вечер вкъщи, а и гладни няма да останат.
Емели има легло, така ли не се разбра? Просто е универсално и може би да се е ползвало от майката на Наска, когато детето не е там.
Друг е въпроса, че са наредени все едно са някакви съкровища, а всъщност евтинджос. На мен най-много не ми харесва, че нямат една хубава маса, която да събере поне 6 човека. Не и за вечеря дори, а едно следобедно кафе с парче торта. Явно не канят гости, ама то няма много и къде.
Нито Емели има легло, то е за всички приходящи  в къщата гости, нито имат лятна кухня, а беседка от подръчни  материали върху покрива на нещо като гараж. Такива беседки се виждат в квартали като Факултета, Филиповци, Красна поляна и други из София.

# 84
Добре де,явно никой не е пробвал от тези muse cosmetics,освен да се жертвам и да споделям после Smile

# 85
И аз цъкнах за Емилия и Петър, но като се замисля е невъзможно😀 Едва ли Даниел ще го позволи  в неговото предаване, едва ли Атанаска ще е съгласна, а пък какво остава за Петър, който не иска да се споменава/показва никъде. Едва, едва имаше сцени с Емилия, не очакваха тя да излезе положителен герой и няма да ѝ направят тази услуга 2 път.
P.S., ако не ме лъже паметта Даниел и Петър не са в добри отношения.

# 86
Анкетата е доста показателна. Наска и даниел се изтъркаха. на всички им е омръзнало да ги гледат, буквално всеки друг предизвиква по-голям интерес. Щом не просто Антон, Емилия, Петър, Роза и Атанас са по-интересни, ама и тайната дъщеря на Йордан.

# 87
  • София
Момичета, помня че бяхте коментирали козметиката на която Атанаска си беше поставила името, но нямах идея коя е. Сега ми излезна видео на Александра за muse cosmetics и видях из Гугъл че преди това е било с нейното име отдолу.
Заинтригуваха ме продуктите, та ако имате мнение и сте ползвали/чели нещо , може ли да споделите дали си заслужава да се пробват:)
Да им платиш пълната цена не си заслужава. Имам пяната и хидратанта от кутия на кибрит. Не са лоши че да ги изхвърля, но не са и нищо впечатляващо, че да повторя.

# 88
Петър никога не би участвал в такова предаване. Емилия освен като приятелка на Георги няма за какво да участва пак. Те историята си я показаха, няма все едно и също да дъвчат.
Могат да покажат майката на Емилия в какви отношения е със Бачорски. Видяхме, че много ги обича тези момчета.
Може да добавите в анкетата. А Бачорски, знам че четете, ще имате успех. Както Емилия каза- скандала продава. Само със сватба и раждане, ще бъде много скучно.

# 89

Моля те пиши си коментара под цитата. Първо те изчетох и после видях, че цитираш мен. И ако обичаш, не ми се карай. Подреждането в светещи стъклени витрини е кич, да. Проблем ли е, че смятам така?
Лятна пристройка нямат. Имат беседка. Масата е проблем, да, защото когато ти дойдат на гости майка ти, баща ти, сестра ти, гаджето й (примерно) и вие двамата, няма къде да седнат 6 човека. Трябва да се изчакват. Не говоря Наска да прави всяка вечер тежки вечери и събирания. Просто елементарна маса за 6 човека. Това от претенции за милионери.
Леглото на Емели никога не съм го коментирала, защото не смятам, че няма къде да спи, а и ми писна тая тирада как едното било на поръчково легло, а друго дете на кушетка.

Общи условия

Активация на акаунт