БАЧОРСКИ И ЗЛАТНАТА ЯБЪЛКА- Тема 17 (Между два сезона)

• 22 800
  • 480
  •   1
Отговори
# 30
Еее,чакайте,те нямат претенции да са четящи хора.Поне за това да не ги виним.Аз не виждам нищо лошо в това,че живеят в наследствена къща.Стегнали са я,напудрили са я.Най-веротно ще помислят и за преустройство на стаите.А това,че е на село,какво лошо има? В панелката,пък била тя и 100 кв по-елитарно ли е?
   На мен са ми смешни заради неща,като Честит вторник,българи!И менторството , в което се вживява Даниел.И чалгата,която се разнася непрекъснато от офиса.Ако бяха само те,не ми пречи,но предвид,че отдават помещения под наем,ми е странно.Не мисля,че стоят сериозно пред потенциални сериозни клиенти.
   Емилия, би било добре да стегне апартамента,който Даниел е купил.Не ми се вярва да си го е взел.И да спре да мъкне Емели по къщите на хората.Хипотетично,ако Петър не иска в него,като мъж на място да подсигури жилище.Но мисля,че вече не са заедно,а Емилия живее с майка си.

# 31
Ами имаше на стори Емилия и Петър от миналата седмица, но всичко е възможно. Според мен апартамент за Емилия и Емели няма

# 32
И да има, като не е оправен, не им върши работа. Редно е "милионера" да обзаведе жилище за неврътната  си дъщеря,  не само да менява  чуждите къщи. Видяхме го и какви квартири наема с евтини непретенциозни мебели, така че няма много да се охарчи, но може и да не му е по джоба.

# 33
Е те ходенията на Наска по Малдивите някой трябва да ги плаща. Даниел е находчив и нахален човек и може и да си постигне мечтата да е истински милионер, но според мен за моемнта е далеч от това

# 34
  • София-Лагера
3 гардеробни: (външната в двора), достроената и онова коридорче, но само една детска стая за 3 деца. Странни приоритети.

И нито една библиотека, етажерка или дори рафтче с книги. На мен това ми е най-скандално. Трупане на чанти, дънки и обувки и нито една книга..
И вибратори,които майката на Наска подрежда.
Victory2019 с кеф те чета.

# 35
Как ще нямат книги? 😳 Ами книгата на водещата българска писателка Даниела??? Айде малко да се съобразяваме.😁

# 36
Ма наистина да нямат книги е странно

И на Дани и на Емели то са автомобили, то са играчки, нищо не им се отказва, но не е лошо и някое видео с книжки и приказки да снимат, като всичко се показва

# 37
Утре ще има стори с книжки 😄

# 38
В новото стори на Даниел се вижда, че входната врата се отваря и коридорът е музея за обувки на Наска, гардероби с витрини, след това хоп арката и на дивана. За мен тази къща няма и 100 квадрата

# 39
Вие лично ходихте да мерите цялата къща ли? Хора, излагате се.

# 40
Наска има голяма червена точка от мен- готви, чисти, подрежда- съпрyга за пример. Относно големината на къщата, ако беше по голяма, холът им нямаше да е 20 квадрата. Това да поясня, че е ориентировъчно, на база впечатления от инстаграм, да се не излагаме все пак и не не съм им мерила къщата и слабо ме интересува извън темата, но е очевадно, че е доста малка.

# 41
Емилия на семинар на Кобилкина.Едната Рупецова,или каквато там беше, другата -Кобилкина.
   И двете един дол дренки.

# 42
Представяте ли си отивате на гости и отваряте вратата и БУМ БАМ - стотици обувки, изложени на рафтове с лед светлини.  И един полюлей стигащ почти до пода. Избягвате челния удар с полюлея, вървите към хола, още един дрешник в дъното на коридора. Накъдето и да обърнеш - рафтове с вещи.

# 43

Важно е да е написано в коя сграда са

# 44
По принцип , ако ходя на гости не коментирам кой как е подредил дома си .

Общи условия

Активация на акаунт