БАЧОРСКИ И ЗЛАТНАТА ЯБЪЛКА- Тема 17 (Между два сезона)

• 22 800
  • 480
  •   1
Отговори
# 15
Да, няма да се учудя да почнат строеж скоро и те

# 16
Да, ей така се дават земи за жълти стотинки точно на Бачора… Фантазирате си, много!

# 17
Бих гледала нещата около бебето.

# 18
А как точно решихте, че дрешника е пристройка?  Според мен си е обособено помещение от къщата.И да,не става за детска,защото е тъмно.
  Емели има къде да спи,нищо, бг мама ме харесва това.
   Много искам да видя тази прословута стая у Петър.Почти съм убедена,че с Емилия не са заедно.Но великодушният Петър е направил стая за детето ,да бе да!
    Всички тук сме подсигурили не стая,будоар за всяко от децата си.

# 19
Наска си го е написала в едно от последните сторита - “Достроихме стая”

# 20
Петър и Емилия според мен живеят под наем и смятам, че още не са заживели в техен дом, те първо трябва да решат заедно ли ще бъдат или не, изглеждат нестабилни отстрани. Емилия ремонтираше този апартамент, спомням, си че в едно стори беше казала, че няма търпение да сглобят детската стая на Емели и накрая голямо нищо, нито апартмаент, нито детска. Аз не съм убедена, че Роза обитава жилището на Емилия. Странно е, че самата Емилия няма къде да живее, но си дава жилището ако е така. Единствената логика е, че иска да живее с Петър, а той не би отишъл в жилището на Даниел. Но явно жишищния въпрос я терзае и нея, защото скоро спомена, че иска да го разреши. На мен са ми леко на гол тумбак, карат всичките скъпите коли, а Наска у Абдовица, Емилия от квартира на квартира..баровци! У Даниел, Емели има къде да спи, както и другите гости у тях на кушетката. След като на Даниел му е готино дъщеря му да е гостенка, значи всичко е 6, но някак тая тема я изчерпахме. Като им гледам парцела в Абдовица може и да не са усвоили напълно разрешеното строителство, а и кой ще дойде да ги проверява. Наска си държеше обувките в едно остъклено помещение на входа, сега явно се е ъпрейднала. Всичко опира до желание и ценностна система. Едни смятат, че им е по важен дрешника, други детска стая и всеки сам си преценЯ като мястото не е достатъчно.

# 21
Точно всичките с лъскави коли, почивки, намазани, а един дом нямат като хората. Визирам тук и Емилия - напред, назад, мъкне багажи, опакова, разопакова, няма къде детето й собствена детска да има, но тя с лъскавия джип. Да, по-лесно е да си купиш джип, от апартамент, на който трябва да му направиш и ремонт, но ще се постараеш. Даниел и той големи претенции за милионер, пък живее в тоя лилав “квартал”. Квартал в кавички, защото за мен си е село. Общо взето - да сме лъскави пред хората с коли, почивки, рождени дни, сватби в Италия и кой знае още какви гъзарии, сложили турските реплики, за да приличаме на истински милионери, а домовете им - никакъв простор, уют, даже някои от тях нямат собствен - Емилия, Атанас, Роза, която беше много тъпа да си даде къщата. Даниел и той дом не е построил, а само ъпгрейднал старата семейна къща, една боя на оградата и толкова. Пишман мъже, пишман бизнесмени.

# 22
Милионерът от Абдовица и съпругата на милионера са им екстра за визитки!

# 23
Точно всичките с лъскави коли, почивки, намазани, а един дом нямат като хората.

Това го зебелязах при последното си идване в БГ. Много е важно каква кола караш, в кои заведения ходиш и какъв телефон имаш. А у вас може да е бордей, но хората не го виждат.
Една позната ми се оплака, че с чисто нов фиат са и казали тя за къде е тръгнала. А жената милионер.

# 24
Даниел да му мисли с каква кола ще възнаграждава Наска за втория наследник. Със сигурност му е намекнато вече

# 25
  • София
Струва ми се ,че ще сменят къщата.🙄

# 26
Струва ми се ,че ще сменят къщата.🙄

Не мисля, те подреждат тази къща.

# 27
3 гардеробни: (външната в двора), достроената и онова коридорче, но само една детска стая за 3 деца. Странни приоритети.

# 28
3 гардеробни: (външната в двора), достроената и онова коридорче, но само една детска стая за 3 деца. Странни приоритети.

И нито една библиотека, етажерка или дори рафтче с книги. На мен това ми е най-скандално. Трупане на чанти, дънки и обувки и нито една книга..

# 29
Те поне да бяха някакви стойностни находки дрехите й, класни и скъпи марки, в които да инвестира- Гучи, Диор... да правят пристройки,  а те Тенденз и чанти от пазара , реплики и боклуци.

Общи условия

Активация на акаунт