Бачорски и златната ябълка - Тема 8

• 41 221
  • 739
  •   1
Отговори
# 450
Видяхте ли последните сторита на Атанаска? На Коледа са се събрали двете семейства вкъщи… иии….написала
“В тази вечер разбрахме нещо”
Какво мислите, че може да е?

# 451
Аз ви казах преди време, че за да напише, че 2023 и е била най-трудната година, най-вероятно е имало наличие на някакъв здравословен проблем. Дано всичко е наред. Ясно е, че здравето е най-важно.
Иначе аз не я харесвам, нито като поведение, нито като образ. Неморална ми е, по обясними причини. Ама радва си се жената на успехите и така.

# 452
Тя си в споделила по месеци нещата ,  не знам какво да сподели , че да не я набедите в мания за величие .😀
Наистина ми в интересно защо всяка жена , която е с мъж с възможности задължително е с него заради парите ?

# 453
ей ще роди дете само да не я одумват и да я оставят Grin Grin

# 454
Не може да й се отрече на Наска, че не е прахосница. Дрехите им са ментета или спонсорирани от ЛБД. Само обувките и чантите й са оригинални, но достъпни - Пинко, Майкъл Корс. Не са съвсем евтини, но не са и от луксозния клас марки. Парфюмите й не са скъпи, козметиката сигурно й е хубава, но то тя ако това не си позволи, какво друго? Показвала е и цени на чаши, възглавнички, декорация, които са достъпни и от Джъмбо.

# 455
Според мен на Коледа са разбрали, че е бременна. Дано, ако е това, което искат. Също така и здравословно да е добре. Факт, който не можем да отречем е, че явно наистина е имала трудности и въпреки тях е доста амбициозна и следва целите си.

# 456
Ами да , аз не знам защо тук се изкарва, ме имат невероятен стандарт , за почивки дават основно  финанси , но Даниел е казал , че намират бюджетни до Европа , плюс че доста са им и спонсорирани .

# 457
Бяха ходили на гинеколог заедно, ако се сещате. Аз мисля, че са казали на всички, че е бременна.

# 458
И аз не мисля, че имат висок стандарт. Да, имат няколко екзотични почивки, ама не е нещо, което никой не е достъпвал. За Малдивите съм чувала, че ако се разровиш, може и да намериш по-достъпни оферти. Билетите си остават скъпи, няма как. Тия в България със сигурност са им безплатни. Тази в Сингапур беше наполовина спонсорирана, ако не и цялата. Постоянно рекламираха тур агенцията. То и на мен, ако ми кажат: “Плащам ти хотел или билети до Сингапур” и аз ще отида и ще извадя останалите пари. То си е оферта това.

# 459
Тя си в споделила по месеци нещата ,  не знам какво да сподели , че да не я набедите в мания за величие .😀
Наистина ми в интересно защо всяка жена , която е с мъж с възможности задължително е с него заради парите ?

Е права си, под селския манталитет и плешивата глава сигурно се крие мъж мечта. Ако Даньо беше с 2 по 1 в джоба, жена като Наска едва ли щеше да му обърне и капка внимание.

# 460
Да , доста спонсорирани имат ,  тук доста потребителки коментират сякаш Даниел има финансите на Божков или Гайтански.

# 461
Не мисля, че Атанаска е бременна на този етап, но ако е така й желая лека бременност. Стандартът на Даниел и Атанска не е недостижим и доста българи го имат, при тях разликата е, че се бутат да стават инфлуенсъри, но да си кажем честно и Наска не е Мис Свят, така че не разбирам за какви сравнения с Божков и тн става дума за Даниел

# 462
Имах предвид, че тук някои пишат за Даниел като за безкрайно богат , а в моите очи е далеч от това.

# 463
аз също не мисля, че имат кой знае какъв стандарт. Малка къща баш в края на града, в края на махалата. Дрехите им реплики или безплатни. Храната спонсорирана. Почивките също. Получават мноого безплатни неща, които може и да ги продават като други инфлуенсъри. Пазаруват от джъмбо неща за дома и украси.

Това им оставя много свободни пари, които да инвестират. Така че й желая успех с изплащането на апартамента.

# 464
Днешното стори на Атанаска обяснява много неща. Каза, че Октомври е най черният и месец. От тогава тя и Даниел станаха по обрани в Инстаграм. Тук развиха теории, че били обидени, а хората си имали проблеми. Заради тези проблеми явно и визитите на Емели станаха по редки. Лично мое мнение е, че и действията на Емилия може да са повлияни от проблемите им. За мен пърчетата от пъзела се наредиха.

Дано да е добре Атанаска със здравето и. Пожелавам и го.

Общи условия

Активация на акаунт