Бачорски и златната ябълка - Тема 8

• 41 213
  • 739
  •   1
Отговори
# 465
Кои действия на Емилия?

# 466
Днешното стори на Атанаска обяснява много неща. Каза, че Октомври е най черният и месец. От тогава тя и Даниел станаха по обрани в Инстаграм. Тук развиха теории, че били обидени, а хората си имали проблеми. Заради тези проблеми явно и визитите на Емели станаха по редки. Лично мое мнение е, че и действията на Емилия може да са повлияни от проблемите им. За мен пърчетата от пъзела се наредиха.

Дано да е добре Атанаска със здравето и. Пожелавам и го.

Сега само да не кажете, че Емилия се възползва от лошото здравословно състояние на Атанаска Grinning

# 467
Въобще не мисля, че се е възползвала. Просто си е направила изводи.

# 468
Тя си в споделила по месеци нещата ,  не знам какво да сподели , че да не я набедите в мания за величие .😀
Наистина ми в интересно защо всяка жена , която е с мъж с възможности задължително е с него заради парите ?

Е права си, под селския манталитет и плешивата глава сигурно се крие мъж мечта. Ако Даньо беше с 2 по 1 в джоба, жена като Наска едва ли щеше да му обърне и капка внимание.

Kamille, точно в десятката...😉!

# 469
A това какво общо трябва да има с посещенията на Емели, Атанаска не се прегърбва от работа, когато Емели е там. Според мен големия хейт към нея, факта, че много неща лъснаха, не така както ги изкарваха Даниел и Наска, на Наска прегледите и според мен не на последно място проблемите ма Даниел с тази сграда катализираха това да бъдат по обрани, но както виждаме и това е временно, пак изгряха...а иначе разбира се, че и желаем здраве, тя е младо момиче в разцвета на силите си

# 470
Според мен на Коледа са разбрали, че е бременна. Дано, ако е това, което искат. Също така и здравословно да е добре. Факт, който не можем да отречем е, че явно наистина е имала трудности и въпреки тях е доста амбициозна и следва целите си.

В Турция се снимаше с чаша с алкохол. Може и само да е вдигала наздравици де. Ако е бременна това е чудесно.

# 471
  • София
Наска, че не е цвете за мирисане, не е, но никой не би й желал нещо лошо да й се случи в здравословен план, това дори няма какво да се коментира. Дано всички неприятности са зад гърба й.

Много ме радват мненията, че понеже е спестовна, затова ще си изплати жилището за 1 година. Явно не сте наясно с цените на имотите в София. А тя надали си е взела двустаен в някой забутан квартал.

# 472
Много е грозно да гадаете бременна ли е, не е ли. Малко уважение на личното пространство точно по тази тема, не е излишно!
За протокола - не я защитавам и не я харесвам, но съм жена и тия селски вечеринки като бабите от блока - коя е бременна и коя не, идва в повече.
Ще разберете всички като реши да сподели. Няма да го роди скришно в Абдовица и вие да останете неразбрали.

Тонка, аз казах, че е спестовна, но къде написах, че ще си изплати жилището за една година? Това го каза друг и не мисля, че има общо със спестовността й. Така се изплаща апаратамент…

# 473
  • София
Ваня, изобщо не съм визирала твоя пост.
Аз също смятам догадките за евентуална бременност за неуместни.

# 474
Тук да си обсъждаме не виждам проблем, нали и без това не стига до тях. Да й пишеш на лично за мен е простотия. Ами ако спестява по 15к на месец и е дала вече голяма първоначална вноска, защо да не го изплати?!  Наясно сме с цените в София, но нали не мислите, че тези хора нямат приятели бизнесмени, които не им продават на по-ниски цени?!

# 475
Много е грозно да гадаете бременна ли е, не е ли. Малко уважение на личното пространство точно по тази тема, не е излишно!
За протокола - не я защитавам и не я харесвам, но съм жена и тия селски вечеринки като бабите от блока - коя е бременна и коя не, идва в повече.
Ще разберете всички като реши да сподели. Няма да го роди скришно в Абдовица и вие да останете неразбрали.

Тонка, аз казах, че е спестовна, но къде написах, че ще си изплати жилището за една година? Това го каза друг и не мисля, че има общо със спестовността й. Така се изплаща апаратамент…

Наска сама е написала, че иска да го изплати до края на годината.

# 476

Наска сама е написала, че иска да го изплати до края на годината.

Да, това го разбрах, но аз повдигнах темата със спестовността й като не визирах с това, че ще си изплати апартамента за една година. Просто отбелязах, че е спестовна.
А, по принцип ако събереш пари да изплатиш кредит за една година, защо го теглиш? Аз разбирам да изтеглиш кредит за 20 години, после може да намалиш с 5 години, примерно. Но ако вадя толкова пари, че успявам да изплатя кредит за година… не знам за какво изобщо ми е този кредит.

# 477
Просто отбелязах, че е спестовна.
Тя е спестовна, защото може да си го позволи, тъй като мъжът й плаща за всичко. И всичко, което тя си спечели от нейните си занимания... може и да не го харчи.  Най- обичам като каже някоя "това палто сама съм си го купила" или "тази кола сама съм си я платила", е да... когато има кой да плаща за всичко останало, тогава има мегдан и за пестене Grinning Да я видя без Даниел как ще пести каквото и да било. Особено, ако живее под наем и си получава обикновена заплата, с която да гледа децата. Колко хора живеят така... и представа си няма голямата спестовница.

# 478
  • София
Хайде малко по-сериозно, моля.
Апартаментът й явно е купен на зелено или поне на акт 14 да речем. Надали е по-малък от 3 стаи. Което с повече, абе с много дори, въображение започва от 120-130 к евро. Т.нар. елитни квартали даже не ги смятам. Платила е първоначална вноска, няма как иначе. И въпросът е колко пари изкарва Наска от инфлуенсърство и реклами, за да може да изплати за 1 г жилището?
Мен лично не ме касае, но тук много са вярващите, че това е във възможностите й. Да, ясно е, че Данчо плаща за всичко и тя няма разходи, но нека все пак бъдем реалисти. Пък тя нека се тупа в гърдите, че никой не й е подарил апартамента. И един мармот си умира от смях.

Иначе аз изобщо не съм против мъжът да дава парите, не ме разбирайте погрешно, но никога не съм тръгнала да лъжа, че всичко си купувам сама. Аз реално нямам нужда да си харча заплатата, защото мъжът ми дава достатъчно, но като се бръкна за екскурзия от моите пари, то все едно мъжът ми я плаща.

diziler, абсолютно точно си изразил моето мнение по въпроса.

# 479
  • София
И аз не мисля, че имат висок стандарт. Да, имат няколко екзотични почивки, ама не е нещо, което никой не е достъпвал. За Малдивите съм чувала, че ако се разровиш, може и да намериш по-достъпни оферти. Билетите си остават скъпи, няма как. Тия в България със сигурност са им безплатни. Тази в Сингапур беше наполовина спонсорирана, ако не и цялата. Постоянно рекламираха тур агенцията. То и на мен, ако ми кажат: “Плащам ти хотел или билети до Сингапур” и аз ще отида и ще извадя останалите пари. То си е оферта това.
До Малдивите може и за 5000 лв за двама да се отиде, но това е на хотел на остров с местни жители, нищо общо с там, където бяха те. Имат си доходи над средното, но не смятам, че са богати и имат много инвестирани пари.

Общи условия

Активация на акаунт