Отговори
# 225
  • София
И Бирсен сън не спала да пусне по нощите новината за новата.
Да я видим колко ще изкара, защото на хората от много време вече им омръзнаха тези неща. Като падне тотала под 6 пак ще правят промени.

Момичета, извинявам се за въпроса, ако е коментиран преди - имате ли представа бащата на Сейран за кои семейни тайни я предупреди да не казва на никого, защото щял да бие майка им? Само това, че ги е тормозел ли, или има и друго?

Заради побоя

# 226
Добро утро,
А рускините призовават/даже тагват продукцията/ Ей този хубавец да вземат за Сейран пък, да не е партньора й пак от рода на Тарък или Юсуф.

# 227
  • Яко в Матрицата...
Новата я вкарват, за да види Феро, че не може да забрави Сейро… Еее, ние това си го знаем… Наистина ли нищо друго не могат да измислят…

# 228
Та те махнаха терапевтката за да вкарат Пелин,сега едно момиче щяло да влиза и да излиза, Боже 😂😅

# 229
Добре че е нашето дизи, да стават известни хората 😂
Чакайте малко а с Пело какво ще става? Ферит с едната се развежда от другата дете ще има... и трета се появява, че и връзка ще има с нея разправят....

# 230
  • София
Ще има връзка, ако има кой да го гледа Joy

Масово пишат за бойкот на следващите няколко серии, не че от тях зависи толкова. Но то и взаимодействието много ще им падне.

Днес ще има ли сет, някой знае ли?

# 231
Сташа, вярваш ли, че ще вкарат някой като Джейхун? Максимум втори Тарък, или шофьорчето на Шехмуз, че и него разведоха с Пельо Grinning

# 232
Надеждата умира последна Simple Smile няма само за Ферит да вкарват хубавици, ааа Grinning

# 233
Тая хубавица доста прилича на саб... Сейран. Не вярвам да стане нещо въобще, споко, не се вълнувайте. А и наистина доста тъпичко решение - с една се развежда, втора бременна от него и трета на хоризонта. Това бих го одобрила, ако беше си решил проблемите с останалите две, иначе е...

# 234
Каква е тая шматка Бетюл, бее...сега й разгледах снимките...съвсем искат да окепезят сериала, Еми не може на малкото пръстче да стъпи на Афра..айде да остане в миналото тая новина 😄😄

# 235
Здравейте момичета
Иначе Бирсен не пуска бързо новини за нашият сериал, но сега подпали феновете през нощта с тази новата.
Освен приликата с очите, с друго не виждам да превъзхожда Сейран. Няма нейната женственост.
Има коментари, че е влюбена във Ферит и ще се опита да го целува, но нашият ще се присети за Сейран и ще се откаже. Фенски писания, но ще се види какво са измислили сценаристите.

# 236
Седя и се нервя ,че една нарече Рамо орангутан днес...
Дано тя да изглежда добре ,че иначе язък за злобата която изливат.
Дано знаеха защо го правеха само...[/b]

Ето тук си много права, Диди. Отнася се и за хейтърите на Афра, разбира се Joy

Екатерина, Ферит ще целува ли, ще се кекси ли, не знам, но ще изплува Сейран пред очите му. Значи не се брояло за изневяра Grinning
За новата актриса, дано са преценили какво правят. Имаше една реклама по тв - "Не става само с ядене... " Сещате се Stuck Out Tongue Winking Eye

# 237
Евко валлах аз съм онли и в двата случая докато не им дойде акъла за едното особено че то повече ме касае него мога да го чопля.... В реала е все тази. 🤷‍♀️

но като трябва си се изказвам за каквото трябва като например снощи ме питат как така и лайкнал снимките.
А защо не?
Ами аз не съм чула са в кръвна вражда... За всеки се отнася щом са го преценили че става за екран има защо 🤣
Другото е бош лаф...
Освен това Онур и Гюлса как ще позволят  тази работа.
Тигаса, че МФ Япъм правиха вратата и да е ПР и да не е ще се случи млади деца и хубави... Там си висяха на вратовете и тн тук в началото имаше и фотосесия сега и Йомер я имаше същата за Гьокче и Село от същото списание. Каквото и да си говорим последствията от реала и изчерпаната връзка на Афра се отразиха в сериала като започна всичко с Рамо.
Фенове колкото има има и толкова гадове които да плюят, кълнат и тн... Което е долно пробно.Този Али Експрес произвежда копия разни на актриси на някои снимки ми заприлича на някои не но има този вайб Бетя.

Аз отдавна спрях да търся логика в сериала и сценария още като ръка 27.6 чувствителност се оправи ей тъйй от нищото...

Последна редакция: чт, 04 яну 2024, 12:45 от x BlackRose x

# 238
  • Ямбол
Здравейте момичета това момиче Бетюл - Невра,която ще влезе от 53 еп.  в сериала дали ще е момичето от бара с което Ферит си тръгва ? Оф луда работа става толкова много жени станаха около Ферит как ще се оправя нз 🤷.Дали Невра ще е част от играта му....Вярно е че е симпатяга момичето ама нашата Сейро е само една единствена.Внимавай Ферит Бей.... Пелин и тя кога ще ражда,то нейната бременност стана слонска 😂,че поне от една да се отървем. Ще видим какво ни очаква във фраг 2 утре вечер 😉
❤️🥰

Последна редакция: чт, 04 яну 2024, 12:47 от roxy94

# 239
То малко ни е Пело, та сега и Невра. С едната не се търпи, а те ни вкарват още една Cry
Харем направиха вече. Да ги вкарат в имението всичките и само Шнура и Гюлса да си го гледат сериала.

Общи условия

Активация на акаунт