Отговори
# 240
  • София
Видях й профила на новата девойка. Явно заради зелените й очи са я избрали, нищо общо няма друго с Афра. Не им разбирам модата от 20 годишни да тръгнат да си правят корекции, но на тази лицето й изглежда супер изкуствено, устните също.
Аз продължавам да чакам да върнат Ферит от края на първи сезон. Нямам намерение да се нервирам повече, да дават каквото искат, аз ще си ги хейтя и няма да им вдигам бройката в ютуб по време на излъчването в петък.

# 241
Моите очаквания към сериала умряха пак казвам а вижте
може да чакам сцени с кафе и някоя друга песничка.
Щом докараха човек като мен в това състояние
всеки може да е след мен и по бетер.

Онур шубе го е да направи СейФер ли? От аморална гледна точка?  Нямаше да ми правиш тия неща които гледам сега. Ако те е шубе Онуре япма по добре ама ти да видиш линч...
Но нямаше да ми правиш това чифте от самото начало ;д всеки път в който шипвам някой защо съм все прецакана накрая не мога да разбера? Хайде за Авшар разбирам ама тука политиката каква е??? Разбрахме ,че сериала е върха на сладоледа е башка?

# 242
Не мога да разбера смисъла на това  вкарване - изкарване на актьори  и то обикновено за 2-3 епизода.Голямо текучество  , голямо нещо. Тия деца ,които са съгласни на това явно се надяват , че така ще пробият. Ама как актьори като Мине се съгласиха  не ми е ясно.
Не ми харесва , че пак вкарват нова пеперудка , ама.... Можеше да е и по-лошо. Предствете си , ако ни вкарат някой като Апо от Шербета  за Сейран. УЖАС !
Иначе и аз нямам кой знае какви очаквания вече. Просто наблюдавам ,докъде ще  стигнат нещата.
Моля се , ако има трети сезон , един от ГГ да не поднови договора. Да го видя тогава Онур какво ще прави и кой ще вкарва в играта. Нека с Гюлса тогава да си разказват зашеметяващата история , стига да има кой да я гледа разбира се.

# 243
Бетюл ми прилича повече на Бенсу Сорал отколкото на Афра (фенките в туитър нали сега се бунтуват, че това момиче изглеждало като Афра и нямало да може да ѝ заеме мястото..)😂Толкова се филмират, досадни са ми да ги гледам какво пишат. 😂😂
Не разбирам какво има да се кахъриш и ядосваш предварително?? Без да си гледал или видял сцената/сюжета/серията? 😂 Те (Бирсен) и за приятелите на Сейран така писаха - за Али, за дъщерята на Шефика и тн, и накрая какво стана? - 2 серии и вече бяха аут. 🤷‍♀️

# 244
  • Ямбол
Мен ме е яд,че сега ще стане едно разтягане на локуми отвсякъде сега и тази мадама я вкарват.... Поне Шафика да пусне някоя бомба и тя със нейните пазени тайни.Или да се отървем от 🐟 нещо да става пък то нищо кой знае какво интересно не се случва.Аз съм все още с големите очаквания ама да видим.🙏
Скрит текст:
Преди малко се рових в Х и бяха написали,че Халис е поискал от Ферит да изтегли регистрацията на Сейро от университета.Това е такава тъпотия.Нали уж Ферит играе собствена игра - иска да заблуждава дядо си като уж му играе по свирката ли и аз незнам вече направо се обърках 🤷🤔 Ще си чакам да се съберат Сейро и Феро ❤️

# 245
Ками , че то има такива които харесват Апо и Алев бе - познавам и такива аз от Шербета не съм гледала нищо една вечер от скука след Айле му дадоха повторението издържах - точно 5 минути.
А иначе как се продължава сериала ако няма разтягане на локуми и баница за да има епизоди ама той Гадара си пусна и резюмето и ще ги видя когато утре - сигурно обявят и датата още да правят хареми и да подмятат бебеци

# 246
# 247
  • Ямбол
Афра позирала пред камерите за списание Bazaar Style
Оценена високо от списанието за най-стилна дама
Афра : Най-важното е никога да не се отказвам. Моята цел е да вървя напред по този път, в който вярвам. Да бъда постоянна“
Ей голяма ми е сладурана ❤️🥰

# 248
  • Яко в Матрицата...

🧿🧿🧿

# 249
Ками , че то има такива които харесват Апо и Алев бе - познавам и такива аз от Шербета не съм гледала нищо една вечер от скука след Айле му дадоха повторението издържах - точно 5 минути.
А иначе как се продължава сериала ако няма разтягане на локуми и баница за да има епизоди ама той Гадара си пусна и резюмето и ще ги видя когато утре - сигурно обявят и датата още да правят хареми и да подмятат бебеци
Диди , за всеки влак си  има пътници. Просто този влак не е моя.  Шербета съм гледала 2-3 епизода в началото и точка.
Сега Гадара чакам с нетърпение.
При толкова дълги епизоди , толкова много на брой е нормално да има локуми. Ама поне локумите да са различни бе ! Малко да променят вкуса , цвета. Претопляме една и съща манджа.
Ако Чачи ме розачарова се прехвърлям на Алп.

# 250
Понеже следите повече Рамо, ако имате време, гледайте Афра при Ибрахим Селим или прочетете интервютата й. Интересни неща ще научите Stuck Out Tongue Winking Eye

# 251
Аз предлагам всички в стаята на Феро да сложат обаче още едно легло и бебешко кошче 😂

Афра е на 26г а има естествена красота без корекции... играе страхотно, позира добре.. според мен още дълго ще я преследват репортери и ще пробива в кариерата си..
Да видим Бетюл как играе и дали ще изиграе изобщо това което и кажат.. 😁
Ако ни издразни- момичето си върши работата
Ако ни е тъпа и неутрална- за нищо не става.. 😁

# 252
  • София
Нашите скарани СейФер Heart Eyes

# 253
Абе момичета, вие сте големи мечтателки. То малкото рибе , голяма пираня я изкараха, вие чакате тайни да излязат. То се вижда и с просто око, в последните нялколко епизода екранното време на 🐟 значително се увеличи както и изисквянята на героинята. Афра може и да не подпише за 3 сезон, ама мама рибка ще хвърля хайвер на 100% . Буче си лиже ...каквото там е нужно на Онур и си крета слерия след серия.
Тя Буче е като Пелин не е вяжно да съм щастлива , важното е да съм във филма 😂

Последна редакция: чт, 04 яну 2024, 16:29 от Ela1

# 254
Кирилова, тя и Буче иска да играе това, което й казват, ама не може. Само се кокори и отваря широко уста /да не ви пускам сега снимки, знаете за какво говоря/ Grinning
Тази новата изглежда е минала през същия хирург. Дано успява поне да си затваря устата, но сигурно ще й е трудно Grinning

Общи условия

Активация на акаунт