Отговори
# 270

Eeeeeeeeeeee.........

# 271
Този път е с различна прическа. Всичко му отива... 🥵🔥

# 272
Таро е голям симпатяга ама тия шарений по него не ги тача само заради това не харесвах бивше севгили на актьор който обожавам - добре,че е бивша вече това е отделна тема :д
Метнал се е Рамо по къс ръкав сигурно е топличко в този италиански ресторант...
Еве , аз съм го гледала интервюто и при Мерич и при Ибо Селим преди време.

Отивам да пусна гифките с кафето пък дано ги завърша

АРХИВ Афра :

# 273
Здравейте момичета!Сега гледах спойлерите и чак ми стана смешно.
Скрит текст:
Ферит ще се запознае в бара с новата,ще я хареса заради зелените очи,които ще му напомнят за Сейран и тя ще го покани във тях.Ще излязат от задния вход и като отидат в дома и ще има романтична сцена.Ферит ще се влюби в нея и тя ще стане новата му муза за колекцията от бижута.
Първо:Спомняте ли си какво каза Ферит на Дефне,че се е оженил за Сейран защото тя е различна от заобикалящите го момичета!Второ:Спомняте ли си какво му каза Пелин,че не я е допуснал до себе си преди да разбере,че в живота и е нямало друг мъж.И сега,изведнъж Ферит изменя на принципите и разбиранията си за жените,забърсва го някаква в бара,вкарва го от първата им среща в дома си и вечерната романтика и зелените очи,така го карат да загуби ума си,та чак намира и "истинската"си муза!Абе тия дето ги пишат тия глупости не са ли гледали първи сезон?После,къде остава Афра?След "лудото влюбване"на Ферит и "новата муза",Сейран става излишна.Естествено новата трябва да стане главна героиня.За да не виси образа на Афра във въздуха,трябва и на нея да и намерят нов "мъж"в когото тя лудо да се влюби.Допускаме,че и на нея и намират нов партньор.Тогава кои ще бъдат главните герои,Мерт и новата или Афра и новия?Какво ще гледат зрителите,историята на две сестри или коя двойка е по-по-най!Дали изобщо феновете ще продължат да гледат нещо такова?Аз,лично,НЕ!Вие как мислите?

# 274
  • София
Мисля, че тези спойлери са пълна глупост. От два дни не се спряха с тъпотиите, които пускат.
Няма нови главни. Има актриса, с 5000 последователи в Инстаграм до вчера, която са наели за някоя и друга серия да си запълнят времето и да дразнят феновете.
И понеже има още една седмица до новата серия всеки ден ще продължават да пускат такива спойлери, че хората да не скучаят и да има за какво да пишат.

# 275
Дори не знаят какви отношения ще има между момичето и Ферит и се започнаха спекуации от
 5 спойлера.Стига четете тези спойлери нищо няма да излезне!
Девойката си е спряла коментарите в Инстаграм.

# 276
Щастливка, ама Мертиньо с тая дебилна прическа ли мисли да я кара 😂

# 277
# 278
  • София
Не си е спряла коментарите, изключени са само за последната й публикация. За сметка на това има един куп коментари на следващата.
Смешното е, че има профили, които пишат за нея и Мерт, а не за героинята й и Ферит. Голяма омраза към Афра, голямо чудо.....

Леле, рускините са опасни, значи наистина има сет тази вечер.
Тайното място, където снимат е в Джихангир.

Последна редакция: пт, 05 яну 2024, 00:48 от MysteryG

# 279
Познавам човек с който не говоря точно по тази причина не искам повече нищо да казвам. Всичките ми приятели от други фандоми които се познаваме само заради мен си мълчат да пишат когато става дума за нещо и двамата не ги дишат.А въпросния човек така обърка конците ,че оправяне няма...
Не може да си в такава обсесия...Не и по сина ти!
Сега в Т изследват устната на Рамо която има видим херпес не знам те какво виждат. Болни са всички! Болни! Доктор им трябва вече сериозно...

Последна редакция: пт, 05 яну 2024, 01:06 от x BlackRose x

# 280
Добре, новата ще го влюби, а какво ще стане с бременната метреса, която носи слончето на Корханови.
Щастливият татко не тича вече по доктори за ултразвук да "види" синът си. Някак му мина огънят от бащинството.
Защо продължавам да си мисля, че тя е фалшиво бременна.
В къщата стана харем, а Ферит ще задмине по чапкънство и дядо си и баща си.
Много расов го направиха сценаристите Ферит.
Защо изобщо вкарват нови персонажи. Или са хора на някой и трябва да получат моментна популярност, покрай таланта на ГГ.
От  "гостите" артисти, най добро попадение до сега е това на Шехмус.

# 281
Добро утро!
На снимката от тайната локация в Джихангир, Сейран и Ферит ли са? И какъв бил този надпис  в съседство?

# 282
  • София
Добро утро!
На снимката от тайната локация в Джихангир, Сейран и Ферит ли са? И какъв бил този надпис  в съседство?

Не са ли писали рускините кой е бил там? За какъв надпис става въпрос?

# 283
Добро утро!
Сташе, разправят, че били Мерт и новата. Мирай също била на снимките.

# 284
  • Яко в Матрицата...
Новата девойка ще получи много “фенска любов” 🤣🤣🤣 Трябвало е да се подготви. Какво си е мислела - това е работа… Да, ама не 🤣

Общи условия

Активация на акаунт