Отговори
# 285
Май с тази новата няма да е нещо безобидно като една целувка Blush
След време да не се появи и тази бременна Joy

# 286
Изглежда ми като да са извън кадър на снимката, а пък си държат ръцете?

Мистери, пише нещо от рода на общинска/областна сграда. Semt conagi, поне това разчитам

Последна редакция: пт, 05 яну 2024, 09:05 от stasha_s

# 287
RI_14, чакаме я в трети сезон като хамсия 2. Пело нали забременя миналата година по това време Grinning

Рени, тя много добре знае защо идва. Покрай хайпа ще има и дивиденти Stuck Out Tongue Winking Eye

Афрош 2012 година Heart Eyes

# 288
  • Яко в Матрицата...
Ми защо си затваря коментарите? По-смело да го раздава… Поредната търсеща слава, ама ако може да не я закачат…

# 289
На мен ми писна от тия рускини, от спойлери и изобщо от нови кикимори в сериала.... разбрахме, че е женкар Ферит, разбрахме че ще си отмъсти на Сейран... то друго по смислено не могат да измислят освен някоя риба ...

Афи е много сладичка с тия бузкии 😍😍

Според мен това е Афра..
Сташа не си държат ръцете, Мерт май си ги топли на печката 😁

Последна редакция: пт, 05 яну 2024, 09:36 от Kirilovaa98

# 290
  • София
Хора, това са пълни глупости, първо писаха за евентуална целувка, сега вече до бременност стигнаха. Няма и в скрит текст да го слагам, пълни измишльотини. Още една седмица ще побъркат хората.
В инстаграм най-достоверния акаунт написа - както е дошла, така и ще си тръгне, просто не трябва да я обсъждат нон стоп. Под един акаунт в туитър хванах три профила да пишат глупости, сигурно са на един човек. Най-добре е тотален игнор, блокиране и докладване на такива...

# 291
Ами днес би трябвало малко да ни освети фрага,така че ще чакаме. Аз дори не занимавам да чета😁 тези луди спойлери,я се окаже вярно ,я не .

# 292
Еве, то паралели трябва да има JoyJoy

# 293
  • Ямбол
Здравейте момичета.Днес е Чапкънов ден,но само с фраг.Уви дано поне хвърли малко светлина върху предстоящите събития.И според мен Бетюлчето ще е за малко в сериала най много 2-3 епизода.Нищо кой знае какво няма да излезе.Колкото и да се опитва Ферит Бей да отмъщава на Сейро той си я обича.Ферит : " Сейран не прилича на момичета,които познавам" .Няма и да прилича колкото и скумрии да вкарат покрай Феритчо нито една не може да и стъпи на малкия пръст.Сейроджум ти си една единствена ❤️😘🤗.Мили Гюнгер бъди така добър да събереш по-скоро нашите хора да не те прокълна никога да не видиш спокоен сън,че ти с твойте действия и писания взе моя.Хайде джанъм 🙏😂 Вече ми липсва романтиката ❤️

# 294
Дори епизодите 38-50 бяха рай сега като се замисля,гледаме скарани СейФер , обидени, наранени. Дори не знам Ферит за какво трябва да е обиден де,той забърка изцяло тази каша, защото не каза на Сейран за Пелин.   И ето миналото повлия на техните отношения. Който и да вкарат, сериала е за Сейран и Ферит,Бетюл ще е няква мижава роля.

# 295
  • Ямбол
" Заклевам се,че до края на живота си няма да кажа "Обичам те" на никого,освен на теб.Бях само твоя в този живот.И до края на живота си ще бъда само твоя.Ще обичам само теб.Ако и ти ме обичаш толкова много заради мен,заради семейството ти... нека никой друг не пострада заради нас.Помни,че ще те обичам до смъртта си".
                                                    - Сейран ❤️

# 296
Честита Нова Година, момичета!
Здраве, мир и любов във всяко семейство Heart

Сейран:
Приключи ли?

Ферит:
Приключих. И още как приключих, Сейран! Оставям те в ръцете на Бог.

Ето това искам да видя.
Всичко видяхме в този сериал, освен опит на Ферит да се откаже от Сейран.
Сейран опитва вече няколко пъти, а Ферит я следва, като кученце. Достатъчно!
Време е и той да се отдръпне.
И двамата стигнаха до крайности. Преминаха граници. Сейран, дори сама призна, че е решила да даде интервюто, когато й е паднало пердето. В онзи момент е чувствала само ненавист.
Мисля, че и при Ферит беше същото. Не беше игра, а чисто отмъщение. Ако се окаже, че е било игра- хубаво, но мисля че не беше...

Ако Сейран наистина иска  да прекъсне всяка връзка с Корхан, трябва да излезе от дома на Гюлгюн.
Дори и да се разведе, Ферит винаги ще е нейният син. Тази връзка не може да бъде прекъсната и Сейран няма право да се сърди, ако той почука на тяхната врата, независимо от повода.

Казвате, Сейран опита да си тръгне от всички, но те оставиха ли я?
Ами, да. Всички, освен Ферит.
Халис приюти майката на правнука му и всичко което очакваше е развод. Всеки продължи живота си, сякаш нищо не е станало, дори и най- големите поддръжници на Сейран- Гюлгюн и Асуман. Не изглеждаше да липсва и на Суна Smirk
Гюлгюн се сети за Сейран, когато сама тя се озова на улицата. Къде беше преди това?
Само Ферит се сети, че девойчето е някъде само, без пари и приятели в големия град. Къде отиде, къде се приюти, какво яде?
Най- лошият персонаж Joy
Дори не е близо.
Ако беше най- лошият нямаше да чака месеци наред, докато тя се почувства готова да бъде с него. Нямаше да отиде в университета с червените писалки да й прави изненада, нито да й подарява Коледната, несбъдната детска мечта. Нямаше да помага на сестра й, нито да кани жените на Кязъмовата трапеза, където никога не е имало място за тях.
Ферит е изключително труден характер, но не е толкова лош и много- далеч от най- лошият.
Манипулатор?
Кого може да манипулира той, освен момичетата в дискотеката, Пелин, и донякъде всеопрощаващото майчино сърце.
Манипулациите на Ферит са, точно толкова неумели, колкото и любовта му.

Диди, благодаря за темата Flowers Hibiscus
Гледай задължително "Див". На мен ми е другият любим.

Последна редакция: пт, 05 яну 2024, 11:40 от Juliya*

# 297
Здравейте ,
Въобще сериалът ни се обърка съвсем с този харем покрай Ферит.
Ако по този начин е решил да отмъщава на Сейран с нови авантюри,  не ми се мисли как ще му бъде простено.
Толкова ли друго не можаха да измислят сценаристите, ами все едно и също. Барове, напиване , целувки и все се въртим в един и същи омагьосан кръг.
Като цяло целомъдрието и моралността в Корханови е ЙОК.
При тях колкото си по разпуснат и безпринципен си достоен за фамилията.
Извънбрачните връзки, бременности от неизвестен баща, незаконни деца и внуци, всичко това е съвсем в рамките на нормалното.
Те не допускат в семейството някой с морални ценности.
Омерзена съм от развитието на сценария, ако всичко което се пише излезе вярно.
Какво вдъхновение ще получи Ферит от един флирт с момиче от бара. Защо не го вдъхнови голямата любов Сейран. Пълна глупост.
Колко още персонажи ще преминат през сериала и то неуспешно.
То не беше мафия, престрелки, гонения, рехабилитаторки, състуденти, метреси, чичовци и т.н.

# 298
  • Ямбол
По-рано,ако някой ме беше попитал "Какво е любовта"?,бих казал: Кажи,че обичаш и заминавай.Каква любов?Но сега заедно с теб,за първи път...Виждам какво означава да се влюбиш.За първи път се любя с жена,в която съм влюбен!За първи път!Толкова е красиво!Много странно,разбира се.Много странно, но...Много е хубаво!Оттук нататък никой не може да те вземе от мен и да те заведе на другия край на света!Аз никога...никога няма да те оставя отсега нататък!Никога!Обещавам!
Думата на Ферит Корхан!
                                                     - Ферит ❤️

Последна редакция: пт, 05 яну 2024, 11:58 от roxy94

# 299
Добре! Нова муза !  Ама тя новата муза ще трябва  да може и да рисува , иначе няма да се получи колекцията. Аз все още чакам Ферит да признае труда на Сейран, участието `и в рисунките му.

Общи условия

Активация на акаунт