Отговори
# 360
Хахаха много се забавлявам и с вас ...
Ако има момиче/жена, която не се е снимала поне 1 път в кенефа да си вдигне ръката 😂😂😂

Аз. 😂😂😂

Спойлерите са отвратителни. То цели сцени разказват, де. А тази новата, Верно дървена и тя, но май няма да е точно, каквото си мислим.

# 361
Феро само си мисли, че играе игра… Ще го схрускат на закуска, ще боли, ама така се става Корхан 🤣

To от толкова игри, накрая трябва да има поне един загубил.. кой ли ще е?????

# 362
Кирилова, аз не съм се снимала в “кенеф”… Но съм снимала тоалетни на ресторанти, стига да са имали интересни елементи и дизайн.
+ 1
И аз така!!!
Оххх много ми липсваше в миналият епизод ПРОФЕСИОНАЛНАТА физиономия на Буче🤣😂🤣😂🤣😂😂🤣

Последна редакция: сб, 06 яну 2024, 00:38 от Zvezdichka77

# 363
Според мен Ферит ще пусне нова линия бижута и търси момиче с много последователи за да рекламира бижутата му. Май е решил да стане самостоятелен. Или поне така ми се иска...

# 364
Кирилова, аз не съм се снимала в “кенеф”… Но съм снимала тоалетни на ресторанти, стига да са имали интересни елементи и дизайн.

GrinningGrinningGrinningGrinningGrinning

Рени, значи не е варош-варош да се снимаш там Thinking

# 365
  • Яко в Матрицата...
Еве, не е Sunglasses

# 366
Пак от кенефа, в по-близък план Heart Eyes

# 367
Я да видим игрите на Феро бей до къде ще доведат .Grinning

А тази новата е страшна грозотия.  Thinking Като че ли на снимките в И беше по-добре...или са доста пипнати.

# 368
Пак от кенефа, в по-близък план Heart Eyes

Някои хора и в кенефа са си супер. Други дори и в Чапкъна да ги вкараш не стават.

Последна редакция: пт, 05 яну 2024, 21:47 от Kami_J

# 369
Типичен "кон" е тази новата,с тези устни нашия чапкън ще изяде😂

# 370
Само първата е от въпросното място😂😂…много е красива Афра…между другото и аз имам снимка от там сега погледнах в инста ми от 2016 е🫣

# 371
Аз не забелязах, че е кенеф даже... много е яка Афи 😍
Абе то не е хубаво жени да плюят така жени... ама какви са тези устни верно от тази новата 😁
Даже си е споделила и фрага на стори .. брей брей
Упс... приятелка някаква споделила и я тагнала.. и кой я следва наш Рамо 🤔

# 372
Какво си говориш ,Сейран е на светлинни години от новото момиче. Не знам за какви зелени очи пишат феновете ,но абсурд Ферит да има нещо с нея,нещо друго е намислил той

# 373
  • Ямбол
Където и да се снима Афрош все ми е хубава.Както се казва на хубав човек всичко хубаво му стой. ❤️❤️❤️
Тази Невра май ще ми лази по нервите.И въобще с тази муцуна както каза Еванджелин прилича на кон.Ферит трябва да няма очи за да замени нашата Сейро.

То такава красота ❤️❤️❤️

# 374
Айде още един ще влиза ....
Брата на Кая и ще се казва Мерт 🤣🤣🤣🤣

Общи условия

Активация на акаунт